zander17

New member
צריך עזרה....

אז ככה מאז ומתמיד אהבתי סרגלים מתקפלים... אני אוהב את הדרך שברגע שאתה שם אותם על היד הם מתקפלים ואז זה מדליק כזה ואפשר ללכת איתם לכל מקום, סרגל מתקפל זה כמו, זה כמו חבר טוב, מה טוב חבר מצוין הוא תמיד לידך והוא גם מאוד שימושי... אפשר ל.......לשחות איתו, לשיון איתו, לגור איתו, לשחק איתו עם הכלב, אפשר גם לראות איתו טלוויזיה (סרגלי שלי הכי אהב את זה)...הדבר שאני הכי, הכי, הכי אוהב לעשות עם סרגלי זה .............לקפל אותו... הבעיה היא שסרגלי נפטר (שבר את הגב או משהו כזה).... ומאותו היום אני לא יכול לישון לגור לשחק עם הכלב, לראות טלוויזיה, או או, או, או, או לקפל אותו....(אאוו אאוו אאוו
(קולות בכי)) אז החלטתי למצוא לסרגלי תחליף .... אז אם למישהו יש איזה חבר מגניב כמו סרגלי מוזמן לספר לי עליו.... נ.ב הודעה זו נכתבה בשפיות מלאה אני בריא לחלוטין רק קצת כואב לי היד (לא שזה קשור).....

Setherial

New member
אני שמתי לב שאתה מחפש הרבה עזרה בזמ

ן האחרון... אז מה דעתך לקנות סרגל חדש ולעשות ממנו -השם של הסרגל שלך- ג'וניור?

zander17

New member
הבעיה היא...

שאין עוד סרגלים מתקפלים ואי-אפשר להפוך סרגל רגיל לאחד... ובקשר לפתיחות שלי אז כל הודעה שיוצאת כאן מתחילה או ב -..... אני צריך עזרה/ יש לי בעיה/ דחוף דחוף או בשרשור חדש ____ (על איזה נושא) אז אני לא רואה את עצמי שונה מהשאר...

נ ו ם

New member
לדעתי עדין יש כאלה

לא מזמן הייתי אצל השיננית והיו בחדר המתנה שני ילדים קטנים ששיחקו עם כזה שהרופאה נתנה להם. תתקשר למרפאת השיניים הקרובה אל ביתך ושאל אם יש להם כזה.

קשתונה

New member
אולי כואבת לך היד כי....

סרגלי לא עליה? או שזה בגלל דברים אחרים שחברי הפורום לא רוצים לדעת עליהם?

זורקה

New member
גם אני נורא אהבתי את הסרגלים האלה

אבל זה היה כשהייתי בגן... :) בכל מקרה, נראה לי יהיה לך קשה להשיג את זה כי כבר לא כ"כ מייצרים כאלה, אלה אם יש למישהו סרגלי בבוידעם.. אגב, מאיפה אתה?

מעיין©

New member
פורום חדש../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני מנהלת פורום חדש
כן, כן, בתקופה של בין עכשיו (עם כל הבגרויות) , עד אמצע אוגוסט (ג"ע), הצליחו לשכנע אותי איכשהו לנהל עוד פורום...אתם מוזמנים לבקר , לאחל מזל טוב, ואפילו להישאר

Princess 1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מבודרת עד מאוד פורום לאוכל חלבי? אין לתפוזונות האלה גבול
ויש גם איפשהו פורום סי היימן פחחחחחח הערה לעצמי : אני חייבת להתחיל לישון מידיי פעם

הגיג חוכמה של שעה מאוחרת

"מי שהמשקפיים שלך מפריעים לו לא שווה אותך..." נאמר מפי החכם באדם-ניצי שפיצי (כל הזכויות שמורות C)

kedeman

New member
עד מתי היה לך כזה????

אוי הסרגלים האלה זה כל כך מתנת יומולדת..... שנים לא ראיתי אחד כזה!!! אני גם רוצה |אייקון נוסטלגי של שי|

fresh mishmesh

New member
הודעה חשובה לרון...!

תשמע, קראתי את ההודע שלך לפני כמה זמן ואז אתמול אני באה לבית ספר, וקולטת שלידיד שלי יש סרגל מתקפל! איזה יופי... הוא קיבל אותו כפרס בפורימון או משהו כזה אז אל יאוש- עדיין קיימים דברים כאלה!! נזכרתי בך, ובהודעה שלך עם הסרגל... ונורא נהניתי מעצמי, ואף אחד לא הבין למה... בכל אופן, זה היה סרגל מתקפל קצת מעצבן, כי הוא כל הזמן התקפל בצורה כזאת שהשפיץ שלו נתקע על הוריד... קצת כואב... וזה קורה גם לידיד.... אבל, מצד שני, הוא היה סרגל די מעפן כזה, אז זה בסדר...

zander17

New member
יששששששש...יש לי תקווה

תודה שאמרת לי שיש עדיין סרגלים מתקפלים בעולם... אני אתחיל בחיפושים מחדש...(אתפלש לי למסיבות יומהולדת) נ.ב הסרגלים נכנסים לווריד רק אם מקפלים אותם הפוך.... יש צד מסויים לשים אותם ...(משהו בצורת ההתקפלות שלהם)

למעלה