תגידו מה אתם עושים מחר?...ל"ג בעומר......
F flowers girl New member 18/5/03 #2 אני כמו כל משועממת טובה..../images/Emo117.gif הולכת לל"ג בעומר עם הכתה.. כן.. אני מסכנה.. לא נורא, אנחנו משחקים בד"כ. מקסימום- אני אשב ואדבר עם החברים. לפחות האוייבת הכי גדולה שלי לא תהיה שם אוהבת, נעה
אני כמו כל משועממת טובה..../images/Emo117.gif הולכת לל"ג בעומר עם הכתה.. כן.. אני מסכנה.. לא נורא, אנחנו משחקים בד"כ. מקסימום- אני אשב ואדבר עם החברים. לפחות האוייבת הכי גדולה שלי לא תהיה שם אוהבת, נעה
S slave4brit New member 18/5/03 #3 ../images/Emo42.gifעקרונית.. מחר יש לי מתכונת ענקית במתמטיקה..3 מתוך 4 יח'.. אז אם אני אצליח אני אלך לחגוג.. אם לא..בטח אני אתבאס ולא ירצה לעשות משהו
../images/Emo42.gifעקרונית.. מחר יש לי מתכונת ענקית במתמטיקה..3 מתוך 4 יח'.. אז אם אני אצליח אני אלך לחגוג.. אם לא..בטח אני אתבאס ולא ירצה לעשות משהו
כ כריסטינה3 New member 18/5/03 #5 בהצלחה!!! ולי גם יש מבחן ענק במתמטיקה(משווה) ביום רביעי......אז תאחלו גם לי בהצלחה......חחחחחח סתם.... אני עדיין לא יודע בדיוק מה אני עושה כנראה סתם על האש עם חברים....
בהצלחה!!! ולי גם יש מבחן ענק במתמטיקה(משווה) ביום רביעי......אז תאחלו גם לי בהצלחה......חחחחחח סתם.... אני עדיין לא יודע בדיוק מה אני עושה כנראה סתם על האש עם חברים....