SENDA

New member
שלום. אני נוסע סופית

היום ב 11 בלילה. אז תהנו כולכם פה. שיהיו לכם חיי אהבה פוריים (לפחות כמו שלי יהיו שם
) וזהו אני יהיה לראות את התגובות מהצהריים ועד הערב בערך ביי ביי

anzo

New member
נו טוב.....אין ברירות../images/Emo88.gif

מישהו צריך להעיר את הפורום הזה
ואם אין אני לי(ולכם) מי לי????? עורו אחים עורו
ים
הבעד
והנגד
......
מי דופק חשבון לסובבים עם בגד ים /בלי בגד ים
מי אוהב להתפלש לו בחול
מי מפחד שהתסרוקת תתקלקל
ולמה זה שרק הנשים "חוסכות" מהבאים לחוף את עוגמת הנפש
רק אני חולת מים? שתפו.

לא תאמינו איזה כיף!!!!!

לראשונה אני כותב מהעבודה!!! עכשיו אני מבין את הכיף שבזה... במקום לעבוד... כותבים שטויות! הכי טוב בעולם ... מי עוד מרגיש כמוני?

alophind

New member
אני רוצה גמדה חדשה,הישנה

לא משקיעה, כבר יותר משבוע היא לא כותבת לי...

Crossface

New member
מה ../images/Emo43.gif רוצה ממני?

Crossface, מתחתנים ביולי בפריים גן אורנים - ומרוויחים בגדול! נו טוב, אם מרוויחים בגדול אולי כדי באמת. שניה, אני רץ לרבנות..................................................................... ........אה רגע....אין לי עם מי..........איזה יופי אה כן, עוד משהו.....אני גם לא רוצה JTF???

anzo

New member
|../images/Emo124.gif כולם עוד ישנים../images/Emo1.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

../images/Emo32.gif

שמתם לב שיש כרגע שלוש פרסומות שנראות בול אותו דבר וכל אחת מהן שייכת למוצר אחר? אחת לגלידה, שניה לקוקה קולה, שלישית לחטיף - וכולן במכונית חונה. מה זה? נראה לכם קונספירציה של הפרסומאים או סתם מקריות צרופה?

nescafe

New member
join the club ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

sh53

New member
מכרז הגמדה של אלופינד

כל מי שרוצה להציע את מועמדותה לגמדה של אלופינד, נא לשלוח את הודעתה בליווי המלצות (מינימום 3). טוב עכשיו ברצינות, חיפשנו פורום נטוש וכנראה אין כל כך כדי לעשות את המשחק שוב, כי למרות שהסברתי עוד פעם ועוד פעם, ולמרות שהתחננתי - אנשים לא שיתפו פעולה במשלוח הודעות לגמדים ולענקים. אנשים גם פתחו הודעות חדשות על ימין ועל שמאל. אולי הפתרון הוא שאני פותחת הודעה המכריזה על פתיחת המשחק, וכל הודעה אחרת חדשה נמחק אותה. אפילו הודעה אחת חדשה לא - וזה חוק (180, חחחח). מה אתם אומרים?

למעלה