shellush

New member
חח. אל תתאמצי, אני מעדיפה לשמור

על זה בגדר פנטזיה (או יותר נכון, סיוט)

shellush

New member
אותו ליאור נרקיס ש....

שר את השיר הכי זוועתי בתולדות האירוויזיון??? תודה, לא תודה

anzo

New member
יש עוד דבר כזה אירווויזיון?

וואלה אני לא מחוברת בכלללללללל... אז הוא זמר. דווקא מוסיקה ואני הולכים טוב יחד... זה בגלל שאני לא רואה טלוויזיה?

shellush

New member
ליאור נרקיס ומוסיקה לאו דווקא

הולכים טוב ביחד, לדעתי

פגסוס3

New member
סלחו לי רבותי...

ליאור נרקיס הוא זמר משובח, שופרא דשופרא של ממש אם הוא היה אפרסק בשוק הייתי מקבל עליו חצי שקל העשוי מנחושת פשוטה ומוריקה (אני אוהב את המילה הזו מוריק) מאז הזמר האגדי והמוכשר אבי "אברמל'ה" טולדאנו לא היה זמר נוטף כשרון ואכות ווקלית. ולכן מצווה עלינו על כולנו שוטי העם לשבת ולצפות בארוויזיון לעודד להלל ולשבח, לספר לנכדנו אודות הגיבור המייצג את המייטב של ארצנו. דרך אגב הכלב שלי שממש צריך להשתין שר הרבה יותר יפה ממנו והפלא ופלא גם נראה יותר טוב. זהו נמאס לי לכלך עליו ועכשיו שאלה חשובה........ למה מוקי או סאבלימינל לא מייצגים את אומתנו הקדושה? פגסוס דגש קל שבקלים בסמך הסופית

סליחה שאני הורסת אבל....

מה זה נותן לכם ככה לרדת עליו או ללכלך עליו הוא עשה לכם רע פגש בכם,נבחר ליצג נו אז?! אין לי מושג מי זה ומה השיר נכון אבל עדיין אני לא מבינה את הצורך של השרשור הזה... אומנם אני הורסת שמחות ומה אני עושה כזה ביג דיל ולא רואה כל טעם בכלל להודעה הזו ,עדיין למה?!

פגסוס3

New member
זכותו של אדם להביע את דעתו

גם אם היא עוקצנית (אולי טיפה הגזמתי). מצדדיו יכולים לרשום את הערכתם גם כן... פגסוס

shellush

New member
זה לא ללכלך, זה להביע דיעה/ביקורת

יש לנו כל זכות להגיד מה שאנחנו חושבים! אנחנו לא מלכלכים עליו כבן-אדם כי זו חדירה לפרטיות, אבל מה שאנחנו מכירים זה המוסיקה ואם יש לנו משהו להגיד בנידון, בהתחשב בכך שהוא אמן ציבורי, אז נאמר, גם אם זה לא מחמיא. זכותו של כל אחד לא להסכים עם הדיעה אבל לא לסתום פיות!

פגסוס3

New member
בדיוק גם אני נגד סתימת פיות...

איך נאכל אם יסתמו לנו את הפה? ובכלל אני בעד לצאת להפגנה סוערת כנגד כל סתימת הפיות הזו ובהפגנה שישרפו חזיות!!! תמיד רציתי להשתתף הפגנה כזו פגסוס

shellush

New member
../images/Emo3.gifחזיותיי לא אשרוף, מחשש ש...

הציצים יפלו ואבוי ואבוי למה שעלול לקרות אם אעז להסתובב בלי חזיות עליי

פגסוס3

New member
אווףף

מה בסך הכל ביקש הגברברון להבה קטנה? ניחוח הבד הנחרך המשתלב עם המראה המלבב של.... לא משנה פגסוס המנסה לארגן הפגנות למימוש פנטזיות אומללות

old fairy

New member
חזרתי!!!! מחופשה קלה...

מהעולם הוירטואלי!!! מה שלומכם אנשים יקרים? הכל טוב? נמשונית אלופינד בייבי ועוד אנשים שאני אוהבת מה קורה? איך היה אתמול?

ואללה ../images/Emo24.gif

גם אני חזרתי אתמול מחופשה קצרה - הייתי ממש זקוק לו. אחרי שבוע שלא ההיתי כאן. ותודה לנימשון שאלה עלי !!!!

shellush

New member
אז ככה, כמה דברים...

1) בדיוק היום באתי לכתוב "מה קורה עם עדילי?" אז הקדמת אותי, ברוך שובך 2) למה אני לא מוזכרת לצד נמשונית ואלופינד ובייבי
3) מה היה אתמול? משהו מיוחד?

למעלה