עם שיפט...

תכתוב משהו...תעמוד עם הסמן של הטקסט אחרי האות שאתה רוצה לנקד. תפעיל/תדליק את הcaps lock. עכשיו עם SHIFT+אחד מהמספרים/הטילדה שליד 1 (~)/מקש המינוס והפלוס (שמעל האותיות במקלדת שלך) את יכול לנקד. אם אתה רוצה לדעת מה כל ניקוד אני ממליץ לך להיכנס לוורד, להגדיל את הטקסט ולנקד...ככה תראה גדול מה זה כל דבר.

Human Nature

New member
תודה ../images/Emo13.gif |טל|

הגעתי לכאן בטעות. הייתי בטוח ש-150 זה פורום ניסויים
ואז ראיתי הודעות שחשתי צורך להגיב אליהן
וכן, אני גם בפורום מדונה, והתארחתי ב"אקזיט" בספיישל מדונה בתור "מומחה". היה נחמד דווקא
בכל אופן, אני חושב שהפורום יצֹרף למועדפים שלי

i love gina

New member
ברוך הבא...

(אני רואה שאנחנו מאקלמים אחד את השני בפורומים שלנו...
)

i love gina

New member
צר לי לבשר, אבל.. ../images/Emo104.gif

אין שביתה, לא בארגון ולא בהסתדרות. היה עכשיו בחדשות, ברדיו, בטלויזיה, והמחכנת שלי דאגה באופן אישי להעביר קשר בכיתה, שמחר ביצפר... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף........................... איזה באאאאאסססססססהה!!!!!!!!!!!!!!!!!

Human Nature

New member
../images/Emo45.gif |טל|

חוץ מזה מזה שרשימות של אנשים יפים מחליאות אותי.

perrinat

New member
מה מי מו למה ואיך?../images/Emo103.gif

של איזה מגזין?של איזה שנה? משהו........

אני גם מכיר את זה

ואמרו שבאיזשהו עיתון זה יהיה מסודר לפי הסדר וזה של השנה

../images/Emo51.gif

המלצתי על השיר הזה לפני כמה זמן...ג'ורג' מייקל עשה חידוש מיוחד לMTV (לעיתים רחוקות הם משדרים אותו) הוא נקרא The Grave והוא חידוש לשיר של Don McLean. שמעתי את הגרסא המקורית...לדעתי Don McLean מזייף...ולא שר אותו טוב. ג'ורג' מייקל לעומת זאת עשה גרסא מעולה (אני חושב שזו פעם ראשונה שאני שומע חידוש שהוא יותר טוב מהמקור...). ושוב פעם, תודה!

yanivtr

New member
הורדתי את השיר../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

(מהאתר שלו, חוקי לגמריי....) ואני שומע אותו שוב ושוב, ואני מצתמרר כל פעם מחדש מהמילים של השיר! אני ממליץ לכם כשאתם שומעים שירים להקשיב למילים... הרבה פעמים המילים של השיר הם מה שעושים את השיר... מדונה לדוגמא, הדיסק החדש מתמקד מאוד בליריקס... ומי שלא מקשיב למילים, חבל מאוד דרך אגב, אמיתי, איך עשית את המצגת, בפלאש?

זה לא ברור? ../images/Emo104.gif

ולגבי המילים, הן באמת חזקות. מילים טובות הן אלו שעושות שיר לניצחי. אחרת המוזיקה נמאסת ושוכחים אותו.

למעלה