אם כבר OFF

אז סתם משהו שמטריד אותי... למה בדיסק האוסף החדש של ברי החוברת(או איך שלא תקראו לזה) שהיא כל כך עבה ומושקעת לא כוללת את המילים של השירים עם כל הכבוד לתמונות מהופעות, אפשר היה לשים שם את המילים של השירים במקום... לדעתי לפחות זה עדיף. זהו

אולי כי זה אלבום אוסף ../images/Emo4.gif

לא יודע
אבל אם חסרות לך המילים נוכל לארגן משהו...

לא חסר לי משהו ספציפי

לפעמים אני רוצה מילים של איזה שיר שאני שומע ומעצבן אותי שבמקום זה יש לי תמונה של רע מוכיח(עם כמה שהוא טוב) בכלל מעצבן אותי שחברות התקליטים עושות החלטות כל כך דפוקות לפעמים כמו הקטע עם הדיסק האקוסטי שכתבתי עליו שהגעתי לפה והקטע הזה עם החוברת אני כנראה מגזים וסתם מתעצבן בקלות(לא, אני לא מרוקאי) אבל בכל זאת... ביי

מה רע במרוקאים ../images/Emo3.gif

אני חצי מרוקאי וגאה!
אמממ בקשר למילים גם לי הן לפעמים חסרות אבל יש לי את שאר האלבומים שבהם כל המילים קיימות אז אם אני רוצה מילים אני פותח את אחת החוברות האחרות מאלבום שבו השיר מופיע והרי המילים לפני
מה גם שאחרי שמיעה ממושכת כבר כל המילים שמורות במאגר סודי בתוך הראש שלך ואתה יודע את הכל בע"פ

אין רע

פשוט הם מתעצבנים בקלות וכנראה שגם אני אין לי את כל הדיסקים בשביל למצוא את כל המילים והיו כל מיני מקרים שחשבתי שאני יודע את המילים שאותם אני צורח באוטו עם הדיסק אבל אחרי כמה זמן התברר לי שטעיתי(מזל שאני שר רק שאני לבד). ובמקרה הספציפי לדיסק הזה אפשר היה לשים משהו יותר מעניין מהתמונות הקטנות האלה

מייקל21

New member
../images/Emo26.gif משינה מ-ת-א-ח-ד-י-ם ../images/Emo26.gif

לא יאמן!!!!!!!! תקראו את זה אני בהיי

crazy M

New member
גם אני..

שמעתי שמשינה מתאחדים.. מעולה.. שמעתי על זה בחדשות בטלויזיה היום...

למעלה