../images/Emo60.gifעל חיסונים ודיאטה..תפוזLive

היום ב-10:00 נארח בפורום הנקה את הדיאטנית טובה קראוזה. טובה חוזרת לפורוםמים של תפוז אנשים לייעץ בנושא דיאטה ותזונה. רצוי להכין שאלות כבר עכשיו כיוון שזמנה מוגבל ורבים מכם מעוניינים בעזרתה...
היום ב-18:00 יתארח פרופסור פוטסמן, מומחה למחלות זיהומיות מבי"ח בני ציון , בפורום תרמילאים יענה לשאלותיכם בנושאי חיסונים ועוד... אתם מוזמנים להשתתף בדיון.

../images/Emo57.gifהיום ב-../images/Emo43.gifאנשים ../images/Emo92.gif

רוני בריזון, הח"כ הטרי מטעם מפלגת שינוי בא לשוחח על כפייה דתית וחופש בפורום חופש היום ב-15:00. רוני הינו פעיל ותיק בכל הקשור לדת ומדינה, והוא ישמח לענות על שאלותיכם- אפשר להשאיר אותן כבר עכשיו בפורום
פקד יניב קטן-רמק"ם ראש העין, ורפ"ק עודד ורדי-קצין ארגונים ארצי במשטרה יענו היום לשאלות הגולשים בנושא משמר אזרחי רכוב. כל זה יקרה בפורום אופניים היום ב-21:00.
תפוז אנשים ממשיך בעזרה למען הקהילה. מידי שבוע אנו מקבלים מספר פניות להצלת חיים, ונעלה את הפניות מעתה בפורום התנדבות. אתם מוזמנים להכנס לפורום ולבדוק כיצד אתם יכולים לעזור.

elinorikbalik

New member
על מנקות ואדוני

היום ב-5 לפנות בוקר נארח בפורום מנקי רחובות את מנקה הרחובות הטוב ביותר בעולם הלא הוא עזרא . עזרא בא ליעץ לאנשים בנושא אכילת הפסולת . רצוי להכין פסולת לניסיון כבר עכשיו .

עמיתוש

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נ.ב - תגידו לי, לתפוז לא נמאס לכתוב את ההודעות אירוח האלה שלא מעניינות אף אחד בעולם הזה?!. אשכרה!

Human Nature

New member
../images/Emo45.gif שיביאו אנשים מעניינים!

כמו מדונה וג'ורג'י
(וגם ביורק- אשתי העתידית- מוזמנת)

elinorikbalik

New member
על רוצחים סדירים (שמעון)

שמעון יתארח בפורום אופנועים ביום שבו תתחיל מהלחמה עם עירק , והוא יסביר לנו איך לנסות לרצוח מישהי שנוסעת על אופנוע מכיוון שכבר יש לו ניסיון בדבר .

Human Nature

New member
../images/Emo32.gif אמרו לי מה דעתכם...

שיר מדהים שכתב ג'ורג' מייקל. מעניין אותי מה אתם חושבים. אני הזלתי דמעה: Oh she knows She takes his hand And prays the child will understand At the door they watch the men go by In the clothes that daddy wore Mothers pride Baby Boy His father's eyes He's a soldier waiting for war Time will come He'll hold a gun His father's son And as he grows He hears the band Takes the step from boy to man And at the shore she waves her son good-bye Like the man she did before Mothers pride Just a boy His country's eyes He's a soldier waving at the shore And in her heart The time has come To lose a son And all the husbands, all the sons, all the lovers gone They make no difference No difference in the end Still hear the women say your daddy died a hero In the name of God and man Mothers pride Crazy boy His lifeless eyes He's a soldier now forevermore He'll hold a gun till kingdom come

LoLo16

New member
../images/Emo7.gif שיר עצוב...

אבל אני לא אוהבת את ג'ורג'י אחרי מה שהוא אמר על ישראל...

LoLo16

New member
אני לא רוצה שניכנס פה לוויכוחים

פוליטיים, אבל מה שהוא אמר היה בערך ככה: למה בוש רודף אחרי סדאם ולא אחרי מה שהישראלים עושים לפלשתינאים...

עמיתוש

New member
טוב גם אני לא אכנס..

אבל אולי טיפה - גררררר
*הוצאת כעס ללא קללות*

f o x g i r l

New member
מצטרפת לגגגגגגגגגגגגגגגרררררררררררר

אפילו אין מקום ל-
מרוב גררררר

Human Nature

New member
היי!

לא מוציאים עצבים על ג'ורג'י! אני חייבים לכתוב מכתב ל"תפוז" שיוסיפו את האייקון שלו
...

עמיתוש

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אני עכשיו חורש על השיר החדש של טאטו בתרגום לאנגלית.. אחחח איך אני אוהב את המבטא הרוסי שלהם צץ פה ושם במילים

למעלה