xflil

New member
משהו כתוב..... אבל לא מצליחים

על מסך מחשב לראות בדיוק מה כתוב

xflil

New member
לא מצליחחחח.....

לראות את התמונה התלת מימדית אין לי בעיה, בשניה אבל קשה לקרוא זה משהו בעברית? נראה יל שזה מתחיל עם האותיות ה-ר-ד משהו? וזה בכתב? או שזה באנגלית? כי נראה שיש שם P

bercko21

New member
הצלחתי!

לא קשה בכלל, אבל צריך להיות רגיל לתמונות כאלו. אכן כתוב שם משהו בעברית, אבל אני לא אגיד מה זה, אז מי שרוצה לדעת, קדימה לעבודה! אני חולה על התמונות האלו, אם יש עוד אז קדימה!

xflil

New member
אני רגיללללל!!!1

לוקח לי חצי שניה לראות את התמונה.... באמת שבערך חצי שניה... אבל אני לא מצליח לקרוא את זה טוב!

New member
האמת כתוב שם

פורם מדע פופולרי (ה "ו" במילה פורום מושמט במקור) ואם כבר אז אולי יוצר התונה יסביר לנו על איך נגרמת האשליה האופטית של הכיתוב בתלת-מימד ואיך הוא יצר את התמונה הנ"ל ... אבירם

stac

New member
אני יכול גם להסביר,

יש תוכנות כאלו :), למדתי את זה פעם, נסיתי לבנות תוכנה שממירה תמונה לסטריאוגראפית אבל לא ממש יצא לי :).

Deathatred

New member
טיפ לראות את התלת מימד

למזלינו, התמונה היא על מסך מחשב שיש בו זגוגית. על זגוגית יש השתקפות. אל תתמקדו בתמונה עצמה אלא בבואה (השתקפות) שלכם נמצאת עמוק יותר ממישור התמונה, כך תראו את הכתוב. הערה: הכתוב מאוד לא בולט על רקע הרקע וכמעט נבלע בו לגמרי.

New member
התלהבתי כל-כך מהעניין ש...

יצרתי גם תמונה משלי. נסו ותהנו

guyp2

New member
איך זה עובד..? אין לי מושג..

והלוואי והייתי יודע.. אני אצרף עוד תמונות.. והכל אני עושה בעזרת תוכנה שאני אתן את שמה.. וקישור להורדה..

טל ר

New member
איך זה עובד

כפי שניתן לראות, יש בתמונה תבנית חוזרת. כשאתה מנסה לראות אותה, אתה פוזל עד שכל תבנית "עולה" על התבנית שלידה (כלומר עין אחת רואה תבנית אחת, עין שניה רואה את התבנית הסמוכה לה כאילו היא אותה תבנית). כעת, המרחק בין התבניות הסמוכות משתנה בין מקומות שונים בתמונה. המוח מחליט על המרחק של גוף תלת מימדי בדיוק באופן זה - עצם הנראה כמעט באותה הזוית ע"י שתי העיניים הוא רחוק, עצם אשר עין ימין רואה מצד שמאל וההפך הוא עצם קרוב. כך מקומות שונים בתמונה נראים במרחק שונה. מקווה שהצלחתי להעביר את מה שניסיתי.

2_be

New member
יפה, יפה.אני רואה שפה לומדים מהר../images/Emo8.gif

למעלה