הם לא היו גרים ברעות?
B Boscorelli New member 14/2/03 #16 כן.... יש לי את הכתובת שלהם ברעות אבל אני לא ימסור אותה מ2 סיבות: הם כבר לא גרים פה אלא ביוסטון אני לא הולך לרשום את כתובתם ללא אישורם
כן.... יש לי את הכתובת שלהם ברעות אבל אני לא ימסור אותה מ2 סיבות: הם כבר לא גרים פה אלא ביוסטון אני לא הולך לרשום את כתובתם ללא אישורם
א אושרה1 New member 14/2/03 #17 הם גרו ליד דודים שלי בס"ד דודים שלי עדיין לא עברו שהם גרו שם אז בעצם הם גרו ליד הבית של דודים שלי. אבל הוא רשם ברמת חן. איפה זה? אושרה
הם גרו ליד דודים שלי בס"ד דודים שלי עדיין לא עברו שהם גרו שם אז בעצם הם גרו ליד הבית של דודים שלי. אבל הוא רשם ברמת חן. איפה זה? אושרה
ח חיימון הימני New member 14/2/03 #18 רמת חן זוהי שכונה ברמת גן והם אמורים לעבור לכאן לאחר שחזרו... לאור מה שקרה אני לא יודע מה נסגר...
י יהסהשלהסומה New member 14/2/03 #23 אז... אוקיי... אז אולי למישהו יש את כתובת האי מייל של אחד מבני המשפחה? מאוד חשוב לי גם להביע את תנחומיי למשפחה
אז... אוקיי... אז אולי למישהו יש את כתובת האי מייל של אחד מבני המשפחה? מאוד חשוב לי גם להביע את תנחומיי למשפחה
P patito ƒeo New member 15/2/03 #53 כן..../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif אחרי שהם יחזרו מארה"ב לגמור את השנה..
P patito ƒeo New member 14/2/03 #28 גם אני בדיוק רציתי לשאול.. בבי"ס שלי אמרו שאפשר למסור למועצת תלמידים והם ימסרו למשפחה איכשהו ( ), אבל יכול להיות שהם יקראו את זה, ואני לא רוצה.. מישהו באמת יודע אם אפשר?..
גם אני בדיוק רציתי לשאול.. בבי"ס שלי אמרו שאפשר למסור למועצת תלמידים והם ימסרו למשפחה איכשהו ( ), אבל יכול להיות שהם יקראו את זה, ואני לא רוצה.. מישהו באמת יודע אם אפשר?..
ש שוטר82חזר New member 14/2/03 #31 תראה יש לך אפשרות ....... להיכנס לאינדקס פה של תפוז- אתה לוחץ על "חפש חיפוש מתקדם- " מקליד את השם חיל האויר וזה יעלה לך. אם הסתדרת תעלה מולי אני יעזור לך בכיף
תראה יש לך אפשרות ....... להיכנס לאינדקס פה של תפוז- אתה לוחץ על "חפש חיפוש מתקדם- " מקליד את השם חיל האויר וזה יעלה לך. אם הסתדרת תעלה מולי אני יעזור לך בכיף
י יהסהשלהסומה New member 15/2/03 #51 לא הסתדרתי... ../images/Emo10.gif לא מצאתי דרך מאתר חיל האויר לשלוח אי מייל או מכתב תנחומים למשפחתו, אני מאוד רוצה לשלוח אל בניו הגדולים שבערך בגילי מכתבי תנחומים... אז אולי בכל זאת... מישהו יודע את האי מייל של אחד מילדיו? תודה,
לא הסתדרתי... ../images/Emo10.gif לא מצאתי דרך מאתר חיל האויר לשלוח אי מייל או מכתב תנחומים למשפחתו, אני מאוד רוצה לשלוח אל בניו הגדולים שבערך בגילי מכתבי תנחומים... אז אולי בכל זאת... מישהו יודע את האי מייל של אחד מילדיו? תודה,
P patito ƒeo New member 15/2/03 #52 גם אני..../images/Emo4.gif../images/Emo182.gif../images/Emo107.gif
S SYCHO New member 16/2/03 #66 ת'אמת גם אני לא הצלחתי.... הקישור דרך האתר אפילו לא עולה לי טוב....וגם אני רוצה לשלוח לבנים הגדולים שלושבגיל שלי..... יותר נכון הבן הגדול שלו בגיל שלי....(15)
ת'אמת גם אני לא הצלחתי.... הקישור דרך האתר אפילו לא עולה לי טוב....וגם אני רוצה לשלוח לבנים הגדולים שלושבגיל שלי..... יותר נכון הבן הגדול שלו בגיל שלי....(15)
K Kettercat New member 12/2/03 #3 יכול להיות....? נראה לי שאני זוכרת שורה שהולכת "עוד יום עובר"... יכול להיות?