Kettercat

New member
מישהו יודע?

איך קוראים לשיר שהיה היום ב"רשת על הבוקר"? זמר אחד שר שיר לזכרו של אילן רמון בסביבות השעה 8:15 והראו כל מיני תמונות של אילן, היה ממש יפה.... מישהו יודע איזה שיר זה היה? ניסיתי לשאול ב"זיהוי שירים" אבל אף אחד לא יודע...

ilan לעד

New member
חשוב!

כל העניין הזה נורא כואב, ואם זה כואב לי עד כדי כך... (אני משערת שגם לכם) אז איך זה כואב לרונה, אסף, טל, יפתח ונועה???? נורא גורם לי לרצות להעביר להם תנחומים... מישהו יודע איך????

shar75

New member
מחפשת את הסרטים

אם למישהו יש את " משימה 107 " ו "ישראלי בחלל" אני אשמח מאוד מאוד לקבל אותם בדרך כלשהיא. אנא צרו איתי קשר. כמו כן אם מישהו הקליט את הראיון ששידרו בערוץ 10 ( הראיון שאחרי הפצצת הכור בעיראק ) אני אשמח גם כן תודה מראש יהי זכרו ברוך.

NorthStar

New member
דחוף.

אני צריכה כמה שיותר מידע על אילן, עדיף בסיסי, על אילן בתור בנאדם, על משפחתו, איפה הוא נולד וכו'.

NorthStar

New member
למישהו יש תמונות של קולומביה?

עדיף שיהיו תמונות שעברו ניתוח בפוטושופ וכול...

ריילי

New member
למישהו יש את הסרטים ששודרו בערוץ...

1 2 או את הראיון אחרי הפצצת הכור?? אם מישהו יכול לעשות העתק בשבילי?? אני מוכנה לשלם!

אבישג25

New member
שבת שלום אנשים, מבקשת עזרה

אני מוכרחה להוריד את השיר של אהוב מנור על אילן ז"ל, בכל הקישורים שהבאתם פה אי אפשר להוריד את השיר. אשמח לקישור חדש, תודה.

הסרטים בערוץ 1 וערוץ 2

אם כל כך הרבה אנשים מחפשים את הסרטים האלו (כולל אני) בואו נתארגן יחד ונפנה לערצים האלו וננסה להשיג את זה מהם. מה אתה אומרים? אני מוכנה לנסח מכתב. עדי אלעזר.

E M S

New member
אנשים ספר לזכרו של אילן רמון ז"ל

לפני כשבוע קיבלנו את בטאון חיל האוויר של החודש לבטאון הייתה מצורפת חוברת ובה כל המכתבים ששלח אילן מנאס"א לישראל מפברואר 1999 כולל תמונות שלו ושל חברי הצוות במידה ותרצו אני מוכן לסרוק ולהעלות את זה לכאן

הלוויתו של אילן רמון

מישהו הקליט את הקטע ששודר, ההספד של רונה ואח"כ השיר של ג'ון לנון imagin? עדי אלעזר

חברים, יש לי מספר הודעות

קודם כל ברצוני לשתף אתכם שאת ביטאון חיל האויר ניתן להשיג בחנויות הספרים השונות כגון "סטימצקי" עלות העיתון: 24 ש"ח דבר שני היום קיבלתי תשובה בדואר האלקטרוני מהערוץ הראשון לגבי הסרט על אילן לדברי הערוץ הסרט יצא בקלטות וידאו לחנויות אז התאזרו בסבלנות. עדי אלעזר

dance of life

New member
שלום כולם

אני חדשה פה רק רציתי לדעת אם למישהו יש את כתובת האימייל שרונה משתמשת בה? אני רוצה לשלוח לה שיר שכתבתי על אילן ז"ל.. אני אשמח לתגובה ג'וליה.

f o x g i r l

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

אני עושה הרצאה על אילן רמון ואני צריכה את הביוגרפה שלו, אשמחאם תוכלו לתת לי אותה בתודה מראש

ShAnTi in ReD

New member
בקשה..

אם מישהו יודע כתובת אימייל או של הבית של משפחת רמון בארה"ב ויכול לשלוח לי בהודעה פרטית אני אשמח מאוד, זה חשוב לי. תודה

Boscorelli

New member
יכול להיות שזה השיר של

אהוד מנור? משהו עם יום המשפחה, זכור לך? תרשום כמה שורות שאתה זוכר

למעלה