איך קוראים לשיר שהיה היום ב"רשת על הבוקר"? זמר אחד שר שיר לזכרו של אילן רמון בסביבות השעה 8:15 והראו כל מיני תמונות של אילן, היה ממש יפה.... מישהו יודע איזה שיר זה היה? ניסיתי לשאול ב"זיהוי שירים" אבל אף אחד לא יודע...
כל העניין הזה נורא כואב, ואם זה כואב לי עד כדי כך... (אני משערת שגם לכם) אז איך זה כואב לרונה, אסף, טל, יפתח ונועה???? נורא גורם לי לרצות להעביר להם תנחומים... מישהו יודע איך????
אם למישהו יש את " משימה 107 " ו "ישראלי בחלל" אני אשמח מאוד מאוד לקבל אותם בדרך כלשהיא. אנא צרו איתי קשר. כמו כן אם מישהו הקליט את הראיון ששידרו בערוץ 10 ( הראיון שאחרי הפצצת הכור בעיראק ) אני אשמח גם כן תודה מראש יהי זכרו ברוך.
אם כל כך הרבה אנשים מחפשים את הסרטים האלו (כולל אני) בואו נתארגן יחד ונפנה לערצים האלו וננסה להשיג את זה מהם. מה אתה אומרים? אני מוכנה לנסח מכתב. עדי אלעזר.
לפני כשבוע קיבלנו את בטאון חיל האוויר של החודש לבטאון הייתה מצורפת חוברת ובה כל המכתבים ששלח אילן מנאס"א לישראל מפברואר 1999 כולל תמונות שלו ושל חברי הצוות במידה ותרצו אני מוכן לסרוק ולהעלות את זה לכאן
קודם כל ברצוני לשתף אתכם שאת ביטאון חיל האויר ניתן להשיג בחנויות הספרים השונות כגון "סטימצקי" עלות העיתון: 24 ש"ח דבר שני היום קיבלתי תשובה בדואר האלקטרוני מהערוץ הראשון לגבי הסרט על אילן לדברי הערוץ הסרט יצא בקלטות וידאו לחנויות אז התאזרו בסבלנות. עדי אלעזר