giora ketter

New member
סיוע למחקר בנושא אהבה

שלום רב, שמי גיורא כתר. במסגרת לימודיי לתואר שני במנהל עסקים (MBA) אני (ועוד מספר עמיתים) עורך מחקר בנושא אהבה ורכישת מתנות (והקשר ביניהם). מצ"ב שאלון בנושא. שאלות מספר הנן אינטימיות, אך אני מתחייב לשמור על אנונימיות ממלא/ת השאלון (עם קבלת המסמך, אדפיס אותו ואמחק המייל). אבקש ממך סיוע למחקר ע"י מילוי השאלון ושליחתו לדוא"ל [email protected] . תודה מראש על העזרה, גיורא.

angel151

New member
../images/Emo182.gifבוקר אופטימי לכולם

ולכל חברי הפורום היה מצחיק אתמול בחצות הליל בפורום ומודה למנהלת שלנו שמחכה את השרשור כי זה כל כך לא היה לעיניין. מקווה שיחשוב על הדברים בצורה יותר חיובית טוב אז שיהיה לכם
חם בגוף היום
בליבכם לבני הזוג אם יש ואם אין אז לכל מי שסביבכם
בלב ליום אופטימי ושמח
ואני כאן

giora ketter

New member
סיוע למחקר- פרטים נוספים

שלום רב, בעקבות התייחסות אחת המשתתפות בפורומים להלן מספר פרטים נוספים: 1. אני סטודנט במסלול תואר שני למנהל עסקים בביה"ס למנהל עסקים באוניברסיטת חיפה. 2. הקורס במסגרתו מתבצע המחקר הנו "התנהגות הצרכן" תחת שרביטו של דר' אביב שוהם. 3. תודה לכל אלה ששלחו שאלונים מלאים. 4. תודה מראש לאלה שעוד ישלחו. בברכה, גיורא.

ben1235

New member
ואישה יפה

היי נעלמת לי וזה בסדר .מקווה שהכל כשורה איתך ביי בן

angel151

New member
רגע! זה לא בסדר!!!! מה אתה משקר

לא נעלמתי. המחשב נעלם איתו הפורום ואיתו המסנג'ר,ואיתו הכל כל ההיסטוריה שהיתה לי.. אבל חזרתי שמחה ומאושרת. מקווה לשמוע אותך שוב.

ben1235

New member
שמח לשמוע שזה לא אישי

היי ניפגש במקומות הקבועים בקרוב ביי

angel151

New member
אני כמו פרפר אין מקומות קבועים תמיד

אבל שמחה שאתה כאן ועכשיו כמו תמיד בא שם הודעה הולך נעלם ושוב חוזר.. אז תעלה כבר על המסנגר..

giora ketter

New member
סיוע למחקר בנושא אהבה- עדכון

שלום רב, שמי גיורא כתר. לפני מספר ימים הצבתי בפורום זה הודעה בנושא (בקשה למלא שאלון בנושא אהבה ורכישת מתנות). למשתתפים, שלא התוודעו להודעה, להלן מספר פרטים: במסגרת לימודיי במסלול תואר שני במנהל עסקים (MBA) באוניברסיטת חיפה אני ומספר עמיתים (סטודנטים) נוספים עורכים מחקר בנושא אהבה ורכישת מתנות (והקשר ביניהם). הקורס במסגרתו מתבצע המחקר הנו "התנהגות הצרכן" תחת שרביטו של דר' אביב שוהם. מצ"ב שאלון בנושא. שאלות מספר הנן אינטימיות, אך אני מתחייב לשמור על אנונימיות ממלא/ת השאלון (עם קבלת המסמך, אדפיס אותו ואמחק המייל). אבקש ממך סיוע למחקר ע"י מילוי השאלון ושליחתו לדוא"ל [email protected]. עד כה מספר לא קטן של משתתפי ומשתתפות הפורום נענו ברצון ושלחו אליי שאלונים, אך עדיין חסרים לי מספר שאלונים (כ- 20 במספר) על מנת להגיע לכמות המאפשרת עבודה בעלת היקף סביר ומקובל. תודה לכל אלה ששלחו שאלונים מלאים. תודה מראש לאלה שעוד ישלחו. בברכה, גיורא.

למעלה