Ze Colmeia

New member
../images/Emo32.gif

אני לא יודע מה איתכם אבל ברוב בתי הספר היום מקבלים תעודות, אז רציתי לאחל לכולם בהצלחה היום ואולי (מי שלא מתבייש
) שירשום את הציונים שלו.... שלי: תנ"ך-90 היסטוריה-78 ביולוגיה-76 לשון-80 מתמטיקה (4 יח"ל)-55
אנגלית (4 יח"ל)-70
חקלאות-78 תזונה-70 חנ"ג-77 יום עבודה-90 נ.ב קיבלתי חרא במתמטיקה כי רק עברתי ל4 יחידות מ3.

ואני...

כימיה - 95 ביולוגיה של התא - 98 אנטומיה מוסקולוסקלטלית (מעשי) - 79 אנטומיה מוסקולוסקלטלית (עיוני) - 63
פתולוגיה - 88 מיקרוביולוגיה - 84 מבוא לפסיכולוגיה - 100 זקומיא, אני מקווה שזה מבהיר לך עד כמה ההודעה שלך לא במקום.

אגב, למה מוסקולוסקלטלית ולא

אנטומית שרירים ושלד? משהו פחות מפוצץ? בעצם, הפקולטה לרפואה חייבת לנפנף במשהו, לא?

Ze Colmeia

New member
אני יודע...

שזה ממש לא במקום אבל אז מה היום קיבלנו תעודות וזה אז.... ואני רוצה להוסיף שאת פשוט מזזזזזזה חרשנית (תמשיכי כך
).

WhiteBear

New member
ואני

עוד לא קיבלתי ציונים: ניראה לי ש: פילוסופיה של המדע המשך - תירגול - 96 פילוסופיה של הדת - 90+ פילוסופיה פוליטית - 90+ אינפי 2 - דחיתי את הבחינה. פיסיקה ללא פיסיקאים - הרבה... גיאוגרפיה קוגנטיבית - כנ"ל. שאני אמשיך ? (כי פה זה כמעט נעצר
) טל...

שי רגב

New member
"גיאוגרפיה קוגניטיבית" ??? ../images/Emo12.gif

אתה לומד באוניברסיטת ת"א? אצל פרופ´ פורטוגלי ??????

שי רגב

New member
הוא פילוסוף (מזרחי) ע-נ-ק!

למדתי אצלו, פעם, קורס ב- "שילוב מערכות" (או משהו כזה. כבר לא זוכר את השם). בסוף באתי אליו ואמרתי לו שלדעתי קורס-מבוא (לקורס שלו) צריך היה להיות "מבוא לטואיזם" (תשובתו היתה שהוא רואה בזה מחמאה גדולה...
). שמעתי לפני שבוע הרצאה נוספת שלו (משהו בנושא שינוי חוק התכנון והבניה). גם שם "התחברתי עמוקות" לפילוסופיה (האנרכיסטית!!!) שלו.
אתה עושה תואר שני בגיאוגרפיה?? במה אתה מתמחה ???

WhiteBear

New member
בסך הכול תואר ראשון ב-

BA כללי במדעי הרוח, וסטטיסטיקה וחקר ביצועים. לקחתי אצלו קורס מקסים בשם "גיאוגרפיה קוגנטיבית". הגעתי להתעניין בו דרך יואב בן דב, שהעביר קורס מאד פותח אופקים בשם "מבוא לתרבות הרשת". אני מתכנן, בהתלהבות, לקחת אצל פרופסור פורטוגלי קורסים נוספים. הבעיה היחידה היא שיהיה לי קושי לעשות זאת בסמסטר הקרוב. מה הנגיעה שלך לתחום
טל.

שי רגב

New member
תקרא את האיפו' שלי...

עשיתי תואר שני בגיאוגרפיה... (אמנם סיימתי את התואר באונ' חיפה, אבל את התואר הראשון וחצי מהשני עשיתי בת"א).

arcidea

New member
איזה גאוןןןן

אוףף טופיק אבל לא נורא ככה כל השירשור

אז רק שתדעו לכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

שהסמסטר שלי הכי מתאים כאן לפורום: * הסתברות * תורת החישוביות * מבנה מחשבים ספרתיים * הבטחת איכות תוכנה * תיכון תוכנה * יזמות 1 ו... * נינג'יצו כן, כן... נינג'יצו כקורס סמסטריאלי... (והציון נכנס לממוצע!) נה לכם ונה לכם!

למעלה