PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo32.gif

דבראשון, אני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה, אבל לא ראיתי כאן בעמוד שרשור עוף (או שאני ממש עיוורת?!
), אז... חשבתי לי- אין לי איפה לנצל ולהודיע לכן מה שיש לי להודיע, אז פתחתי את השרשור הזה.
בלה. בכלופן, רק רציתי לספר לכן שמחר בצהריים אני יוצאת לטיול של הצופים (יומיים שבט!
) ואני אחזור רק ביום שבת בערב, זאת אומרת, אני אחזור לפורום רק ביום ראשון.
*סניפיישן* ו... וואו! אני ממש מתרגשת כי זה אמור להיות ה- טיול שהיה לנו עד עכשיו למרות שזה לא ממש טיול והעיקר זה הצופיקו שאנחנו בונים והת"ס שלנו. תרגילי סדר, דודו.
אממ, אויש, יש לי כ"כ מעט זמן וכ"כ הרבה דברים לעשות, ובגלל זה לא הייתי הרבה בפורום בימים האחרונים, הייתי כל כך עמוסה!
באחס, אלוהים, בגלל זה אני גם כותבת כאן ממש לא מסודר וסתם בילבולים ואין לי מושג מה אני כותבת כרגע...
אני אספר לכן הכל כשאני אחזור ויהיה לי "קצת" יותר זמן.
שוקי. איי שו(ל)ד בטר בי גוינג נאו.
ניפגש שוב ביום ראשון!
אל תעשו משהו מעניין מדי בלעדי.
נ.ב.- השרשור הזה מוכתר כ-
, אתן מוזמנות לעשות בו כרצונכן.
צ´או צ´או.

*מנופפת לשלום*

תהני, חבובית
גם אח שלי הולך לזה... אז הדבר הראשון שעלה לי לראש (וגם אמרתי אותו כי אני לא כל כך חושבת לפני שאני מדברת....
אבל זה כבר סיפור אחר
) זה שזה הטיול שגם ירדן הולכת אליו...................וזייהו.
.
.
.
. בלה בלה בלה ג´ינג´ר.......................ידה (כבר אמרתי שהוא מקופח. או שמא זאת היא?!
). אז אולי כדאי שאני אגיד פה........... ש.... אה, אני חולה. *אפצ´י* למרות שאפצ´י זו לא בדיוק המחלה שלי... כלומר, גם אפצ´י (זה לא מוזר?), וגם כאבי ראש ובחילות. וירוס, בקיצור.
אויש, אני יכולה להשבע שהיה לי משו לכתוב! (לול, כרמל, משו
)(סלב שכמותך)(
) אה
אתם קולטים ששרדנו לפחות מה-1 לראשון, שזה עשרה ימים כולל היום, בלי שרשור עוף
ההלם. (
)

לאנה

New member
למי שיש "ידיעות אחרונות" בבית...

החלק הראשי, מאחורה...

../images/Emo12.gif

איפה חברים? כאילו, אמור להיות כזה מעל הטאג ליין, "חברים"? כלומר, האנשים שכתבו בפורום?

Shablula

New member
תפוז הורידו את "חברים"

קצת אחרי שהם שינו את השמשות לכחול

היי פיפל!! ../images/Emo24.gif

מה שלומכן באגיות נחמדות?! הרבה זמן לא כתבתי כי לא ממש היה לי זמן להכנס לפורום.. אז אני מנצלת את שרשור העוףטופיק סתם לכתוב שהתגעגעתי ומחר יש לי טיול/סיור עם הכיתה לירושלים
(לכנסת,ליד ושם ולהר הרצל).. וראיתי אתמול
כמובן למרות שנרדמתי באמצע
אבל היו פרקים ממש יפים.. למרות הקטע שעיצבן אותי שטריסטוש התנשק עם הסתומה הזאת על הלוקרים.. "איוו זה נראה כאילו הוא אוכל לה את הפנים" חח וגם ראיתי את הפרק היום שהיה ממש יפה ומצחיק למרות שרורי ולורליי תמיד מצחיקות..
אז לילה טוף לכולן!

למעלה