אפר0ק0ית

New member
דרך אגב אלי,

תבוא לבקר בביצפר שלנו ב17.1 {יום שישי הבא} יש יריד התרמות למשאלת לב...!! אני ידבר איתך באיי סי קיו אבל תבוא!!!!

אפר0ק0ית

New member
תקשיבו!

אתם זוכרים את הויכוח הקטנטן שהיה עם אודליה? שהיא העתיקה ממני את החתימה?? ואתם צחקתם בל מה לעשות אותי זה הרגיז... זוכרים?? אז רציתי לשאול, ותענו ברצינו ואפילו תבדקו מצידי, אצל מי החתימה הזאת הייתה ראשונה אצלי או אצלה?? את זה שרשום יום טוב חג שמח שנה טובה וצום קל?? תבדקו זה דחוף!!!!!!

אפר0ק0ית

New member
נכון, עכשיו הקטע זה ש...

פניתי אליה כי מה לעשות יש לי אופי קשה, ואם יש משהו שאני שונאת זה שמעתיקים ממני דברים כאלה {שיעורים אני נותת בכיף- אם יש בכלל מצב שאני עושה...} בקיצור פניתי אליה יפה במסר אישי וביקשתי ממנה שתוריד את זה כי לי זה היה קודם, אז היא טענה שהיא יכולה להוריד את זה אבל היא לא רוצה כי היא חשבה על זה קודם!! מה אתה אומר...?? מה אני יעשה??

בהביבו

New member
לאודלי ולאפרסקסית...

תגידו, אתם שתי ילדות קטנות?!?!? עכשיו תיהיו בריב בגלל השטות הזאת שאני לא יודע מי התחיל אותה??? דיייי!!על תריבו..אתן מדברות כאן והכל וחבל שזה ייקרה!! אני רוצה לשמוע היתנלויות משני הצדדים!

אפר0ק0ית

New member
רגע רגע...

אין לי בעיה לבקש סליחה, אבל אם אני מבקשת סליחה, אז אני רוצה לפחות שהיא תודה שהיא שיקרה לי בפנים, כי אני שונאת שעושים ממני מטומטמת. אם היא נפגעה מהדרך שדיברתי איתה למרות שאני לא חושבת שהייתי פוגעת אז אני באמת מבקשת סליחה מכל הלב, אבל הקטע הוא שכבר אמרתי לכם שיש לי אופי קשה ומה לעשות אני שונאת שמשקרים לי בפנים, אז לפחות תודי בזה, ואל תבואי אליי בפניות במסר אישי של: "תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב!" כי אני לא חייבת לך שום דבר. וזהו.

בסך הכול חתימה!!../images/Emo60.gif

לי אין בעיה שירשמו את ההמשך של החתימה שלי או משהו כזה?

O n y X

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למה אתם עושים מזה כזה עניין גדול אפרופו חתימות, למישהו יש רעיונות בשבילי לחתימה חדשה ?

למעלה