סורי שפתחתי שירשור חדש...

אבל.. אמינם גו´ינור... למה אתה עוזב אותנו ? אתה יכול למסור לי פרטים באיסי? מחכה... מה שלומכם? לא הייתי פה כמה ימים.. והתגעגעתי ...

בהביבו

New member
כנסו!!!רותח מזעם!!!

או.קי!! סליחה אם כמה ייכעסו שפתחתי שירשור חדש אבל אני מרגיש שאני חייייב לשתף אותכם במקרה מאד מצער שקרה לי מקודם!!! אז ככה: זוכרים את השירשור של האייקונים?יפה, הקיצר ,אני עמלתי עכשיו במשך 20 דק´ משהו כזה והכנתי הודעה שם אם כל האייקונים -משהו מדהים! זה היה דף ארוך מאד, אני בא לשגר ת´הודעה ופתאום:"תקלה בשליחת ההודעה"!! אנשים, אני כמעט חטפתי הלם מוחי כשראיתי את זה!!!!! הייתי מוכרח לספר לכם את זה כדי שתוכולו לחמם אותי (קצת...) על מה שעשיתי.....אני מבואס מזה מוותתתתת... בקשר לאפרסקית... סורי על השירשור הקודם..לא קראתי משהו ת´נושא אלא רק ת´תוכן ושם היה כתוב מה שאני עשיתי אז לרגע חשבתי... סלליחהה אנשיםם..!! ובבקשה תנחמו אותי!!!

agent V

New member
תפעילו את הדימיון שלכם...

טוב, אז זה הסיפור
..אני עכשיו אספר לכם סיפור באייקונים, (עד כמה שזה אפשרי), ואתם תצטרכו לנסות להבין מה הוא..
בואו נראה איך פועל הדימיון שלכם...
.
.
.
.
...
...
...
.
,
.
.
.
,
,
.
הסוף...

אפר0ק0ית

New member
מישהו פה?????????

יש משהו שאני רוצה לשתף אותכם בו... וסליחה שפתחתי שרשור חדש, אתם פשוט חייבים להביע את דעתכם...

../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif תפוז Live מודיע ../images/Emo42.gif

היום ב-17:00 נארח בפורום מרצ את נעמי חזן, המתמודדת מטעם סיעת מרצ לבחירות הקרובות, והמכהנת כסגנית יושב ראש הכנסת בכנסת האחרונה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כבר עכשיו.
החתול שלי משתולל, הוא פשוט השתגע, מה לעשות? תינוק חדש מגיע הביתה, מה עושים עם הכלב? על שאלות אלו ואחרות בנושא התנהגות בעלי חיים ווטרינריה תענה היום ב-21:00 הוטרינרית נעה הראל בפורום חיות מחמד. כולם מוזמנים לדיון.

בהביבו

New member
היייייייייייי אנשושים.....

הההייייייי אנשים מה המצבבבב
טוב פלייזז על תהרגו אותי על זה שפתחתי שירשור חדש אבל אין לי מושג איפה כלום כותבים......
הקיצר מהה קורההה? חזרתי עכשיו מביה"ס (אני יודע שזה מעניין אתכם מאד..
) ואני עיייף ורעב וכל אלה... הקיצר דברו איתי קצתתתתתתתתתתתתתת........

בהביבו

New member
אאולהההההה..הוא עוזב מ...

נסיבות אישיות שרק אני יודע.. כל הזכויות שמורות:בהביבו COPYRIGHT.... קחי ת´איי.סי שלו או ת´מייל ודברי איתו אם את רוצה!!!אני חושב שהסביות שהוא עזבי היו אלה!!! תשאלי אותו אם זה חשוב.. חיפפה -
כרגעע..איזה כייפיייי... טוב אנשים היום אני נשאר בביתי הנעים אז דברו קצצתתתתת..!! אתם יודעים שלא ישעמם!!!

ניתקלת בבאג של תפוז זה הכול

עכשיו תמיד תיזכור שכל פעם שאתה רושם הושעה ארוכה תעשה לה גיבוע על מסמך טקסט כלשהו

חחח סיפור מצחיק ../images/Emo6.gif

טמבל הולך לבלונדינית לפגישה מנסה ל %$^% אבל לא רוצה הוא שוב מנסה ושוב לא הוא נוסע הבייתה עצוב והולך לישון בבוקר הוא שוב מתקשר שואל שוב והפעם התשובה היא כן כשהראש שלו בעננים (חרמן קטן
) הוא נוסע אליה עושים מה שעושים בסוף הם גרים ביחד ויש להם תינוק והתינוק ניראה ככה

אפר0ק0ית

New member
חזרתי... שלחתי לך מסר חזרה!

והגיע הזמן שתקראו לי מעיין, אני לא חושבת שיש עוד אחת כזאת בפורום!! אהה ואלי אני צריכה לשאול אותך משהו!!

O n y X

New member
שמנו לב...

די נמאס לי שאנשים פורשים מפה כל הזמן!

פחחחח..

יומיים אני יושב בבית ולא עושה כלום בזמן שאתם לומדים.. :) אה ו.. מה המצב בהביבו?

בהביבו

New member
חחחחח

הכל טוב ממזר איתך??? למה אתה יושב בבית??? אתה חולההההההההההה..?

אוקיי

ביום חמישי שעבר, גנבו למורה למחשבים ת´פלאפון... אז מאשימים את הכיתה שלי בזה...
וביום שישי המנהל והמחנכת אמרו לנו שאנחנו מושעים ולא נלמד עד שימצאו אתא הפלאפון של המורה המעפאן הזה

למעלה