טעות. ../images/Emo16.gif

למשל אם מישהו מטריד מישהו בדוא"ל, על אחריות החברה/גוף שמספק למטריד את חשבון הדואר לטפל בנושא, ואפשר לתבוע אותה אם היא לא מטפלת בזה.
ניר

f o x g i r l

New member
ונראה לי שאתה אותו אחד שאמרת שרק

בישראל זאת תוכנית עם הומור שחור, ו... זה הוא, כי בדקתי בכרטיס האישי...

../images/Emo92.gif

לא לקלל אנשים כאן בפורום. הודעות זדוניות נוספות תמחקנה. אני מבקש שלא להעלות כאן לפורום עיניינים אישיים. זכותו של כל אחד להביע כל דעה.

«Spider»

New member
מצאת מקום לשרשר אליו את ה../images/Emo32.gif שלך

אני חושב שההודעה הזאת הולכת להמחק...

אם כבר ../images/Emo32.gif... ../images/Emo3.gif

יש לי שאלה אליכם בקשר לקוקו - מה בעצם היה לנו? * קטעי "הפרסומות" מהעונה הראשונה של "שידורי המהפכה" (8 תוכניות, אם אני לא טועה...). * קליפ טלויזיה של שיר באורך מלא של "פקח אני פורק סחורה" (טראנס). שודר מס´ פעמים בערוץ 2 בין תוכניות. * פרסומות AIG בטלויזיה - נטלי (תסתכלי על המצב הכלכלי), אפי אפי אפי יומולדת (בה בה בה, מסיבה), היה עוד משהו? * פרסומת ל- AIG באינטרנט עם שיר שונה. * צלצולים, הודעות משיבון וכו´ - ספישיל באתר "סלקום". * החידוש לשירים ע"י קוקו "האורגינלי" מאילת (ב"ש). * הרמיקס של קוקו (למעלה). דיסקים אמיתיים בחנויות - מי? מה? מו? איזה יצא, מתי וכמה?? האם היו פרסומות נוספות של AIG, והאם יצאו דברים נוספים של קוקו???

LoLo16

New member
הדיסק פשוט קורע! ../images/Emo6.gif

אין לי מושג אם יצאו עוד דברים שלהם. למרות שלא נראה לי. זאת רק אני, או שרק בישראל פשוט חייבים להוציא דיסק עם כל שיריה של לימור

PopPy

New member
ולא לשכוח את הלהיט "תן עוד סימבוסק"

של קוקו וסטיב, ששודר בפעם הראשונה ברב"י בעונה השניה אם אני לא טועה (או אולי השלישית?), ואח"כ גם שודר בשידורי המהפכה. ובאמת יצא להם דיסק שבו הרסו את כל השירים עם גרסאות טראנס וואנאבי. אבל יש לי את השירים המקוריים מהתוכנית על דיסק וזה משעשע ביותר כשמשעמם. וכן, לגמרי צריך להוציא דיסק עם מיטב הלהיטים של לימור, למרות שאני לא בטוחה שאני אוציא על זה כסף מסיבות השמורות לאנשים שמכירים את האתר של זוהר

LoLo16

New member
../images/Emo8.gif

BTW, "תן עוד סמבוסק" היה פעם ראשונה בעונה השלישית בביצוע דוד. היה איזה מערכון שדוד ותקווה מנחים את הפסטיגל נראה לי, ואז פתאום דוד פרץ ב"תן עוד סמבוסק" וזרקו עליו דברים... היה מצחיק

אז... איך קוראים לדיסק? ../images/Emo4.gif

ראיתי בטאוור רקורדס דיסק שנקרא "המהפכה", אבל לפי מה שהבנתי מהעטיפה האחרוית, רק שני טרקים הם של קוקו וסטיב - האם זהו הדיסק המדובר?

היה עוד פרסומת... ../images/Emo16.gif

אבל לא זוכר את המילים... ושידורי המהפכה אני חושב היו 9 פרקים. אבל לא בטוח...
ניר

PopPy

New member

של קוקו וסטיב, ששודר בפעם הראשונה ברב"י בעונה השניה אם אני לא טועה (או אולי השלישית?), ואח"כ גם שודר בשידורי המהפכה. ובאמת יצא להם דיסק שבו הרסו את כל השירים עם גרסאות טראנס וואנאבי. אבל יש לי את השירים המקוריים מהתוכנית על דיסק וזה משעשע ביותר כשמשעמם. וכן, לגמרי צריך להוציא דיסק עם מיטב הלהיטים של לימור, למרות שאני לא בטוחה שאני אוציא על זה כסף מסיבות השמורות לאנשים שמכירים את האתר של זוהר

PopPy

New member

יש לי את הדיסק

עלה רק 29.99 ש"ח. בחנויות המובחרות. ויש שם שיר ´נפל עלי קיר´ שלא היה בשידורי המהפכה

LoLo16

New member
אדוני! תביא לי מים, נפל עלי קיר....

אני דווקא ראיתי את זה ב-19.90

למעלה