• פותח הנושא yo c
  • פורסם בתאריך

yo c

New member
יותר גרוע מחומניזם ואפרטהייד

מזל שלא ירו באדם ממין נקבה שניסתה לעלות לאוטובוס בדלת השמורה ליצורים נעלים ומכובדים ממנה. עד היכן מגיע הטמטום? יש מדינות נאורות שמתיחסות לבע"ח יותר טוב מיחס החרדים לאישה הסיפור המלא:

משפשף את עיניי בחוזקה אך לא מאמין

מספר גדול של הודעות שלי נמחקו פה הבוקר, על מה ולמה הכיסתוח הזה וסתימת הפה ?

ידידנו קלייענר מכה שוב

היום התראיין מיכאל קלייענר אצל רזי ברקאי. רזי:"אתה לא עובר את אחוז החסימה" קלייענר:"בסקר של גולשי ynet אני מקבל 3 מנדטים. אני גם מופיע בקלפי הנודדת של ידיעות אחרונות".

הלוואי...

שהיתה מדינה אחת שמתייחסת לבע"ח יותר טוב ממה שחרדים מתייחסים לאישה. הלוואי. וכן, אני תומך שינוי. אבל ההשוואה רחוקה מלהיות במקום.

אנדרי ז

New member
תמשיך לשפשף

אנחנו אומנם אחד הפורומים הכי ליברליים בתפוז, אך יחד עם זאת פורום שינוי לא ימשיך לשמש במה לגידופים ולפרובוקציות זולות נגד מפלגת שינוי והדרך שהיא מייצגת. מותר להביע דיעות ענייניות על שינוי לבקש הסברים על מדיניותה ואף לחלוק עליה, אך מי שכבר החליט מראש שאנחנו גזעניים, שונאי חרדים, שוביניסטים והשד (או הש"ס?) יודע מה עוד, עדיף שיחפש לעצמו במה במקומות יותר חשוכים.

תוספת קטנה ../images/Emo45.gif

הודעות פרסום של מאמרים מאתר "מנוף" גם הן מחוץ לתחום בדיוק כמו כל פרסום אחר. הפורום נועד בראש ובראשונה לחברי / אוהדי שינוי אם יש כותבים עם דעות מנוגדות אין לנו בעיה עם זה כל עוד הם שומרים על כללי הפורום ותקנון תפוז. בנתיים אתה לא נכלל בקטגוריה של "שומר חוק" בפורום לכן איך לך בכלל מה לבוא בטענות.

תגיד תודה שמחקו לך רק הודעות

שיש להן בעייתיות של זכויות יוצרים, ולא הודעות שיש בהן בעייתיות אנושית!

../images/Emo68.gifאבירי חופש הביטוי

זהרו לא ליפול מהסוס עליו אתם " אמורים " לרכב. אזדרי וגרשון- פעם אחת לא עברתי על כללי הפורום, אפילו לא על קוצו של יוד, יש לכם בעיה רצינית לשמוע את דעתו של זולתכם, אני לא עושה פה שום פרובוקציות ושום בטיח, זה בלבול מוח, לכם פשוט כואב ומרתיח לראות פה דוס כמותי שמעז לכתוב נגד כל מה שאתם מאמינים בו, אנא מכם, אל נא תחללו את המילים " דמוקרטיה " ו " ליברליזם " ותאמרו לי שהפורום הזה מייסם את אותם, יש לכם בעיה רצינית בהבנת מושגים אלו, אתם רואים אותם בצורה כל כך חד צדדית עד שאתם סותמים את פיותיהם של כל מי שכותב נגדכם פה, אז ראו נא, אני אמשיך להיזהר ולא לעבור על כללי הפורום, ואמשיך להגיב פה על כל מה שאחפוץ, מתי שארצה, וכמה שארצה, בדיוק כמו שלכם מותר, לא אתן לכם לסתום את פי, הרי אתם רואים כמה מכם תוקפים פה אישית את לחבך ואותי, יורדים לפסים אישיים, מכנים אותי ג´יהאדיסת וכו´, ואת לחבך בשמות אחרים, אז לאן נעלמה הדאגה שלכם לאיכות הפורום ??? אתם יודעים רק לצפצף מילים כמו " חופש הביטוי " ו " ליברליות " אך לצערי פה רואים שאין לכם מיניה וקצתיה במושגים אלו. ולך אלעדוש- הרגע נא.

פלסטיק

New member
צריך להוציא חוק ללבוש מינימלי ../images/Emo8.gif

מטעמי פיקוח נפש כמובן אם היתה עולה בביקיני היו רואים מייד שהיא לא נושאת חגורת נפץ.

ססמאות ריקיות מתוכן

" חומניזם " " אפרטהייד " ובציבור החילוני, היחס לאישה טוב יותר ???? שאני אבין, ההתיחסות של חלק מן התרבות החילונית כלפי האישה כאל גוש בשר בלבד, כאל אובייקט מיני נטו, טוב יותר ? החרדים מאמינים בהפרדת המינים באורח חיהם, ועל כן הם נוסעים באוטובוסים כך, רחוק מחומניזם ואפרטהייד. הסתכל במפלגתך ולמד אפרטהייד וחומניזם מהם.

קמע

New member
אז הכובע של הטיפש אצלך עכשיו?

ישנם הגברים במגזר החילוני שמתיחסים לאישה באופן מסויים... ושים לב למילה "ישנם". לעומת החרדים שהם כולם מתיחסים לאישה כמו שטיח לנגב עליו את הרגליים. יש להבדיל בין אופי למסורת.

אצל מי היה קודם ? ראה...

כיצד אתה קובע שכל החרדים מתיחסים כך לנשותיהם ? על סמך מה הקביעה הזו ? ביקרת פעם בביתו של חרדי וראית כיצד הוא מתיחס לאישתו ? החרדים מאמינים בתורה, ובתור שכאלו, הם מקיימים את ההלכה, פתח את הרמב"ם ואת כל מאמרי חז"ל וראה מה כתוב שם, ואז תבין, כיצד רוב החרדים מתיחסים לנשותיהם, ולאישה בכלל.

קמע

New member
חלק נרחב מהמשפחה שלי הם תומכי ש"ס

ואפילו תומכים נלהבים. הם כבר נואשו מכל ניסיונות ההסטה וההחזרה בתשובה שלי, במיוחד לאחר ציטוט חלק מספריו של Zecharia Sitchin (מומלץ, ד"א). כך שאני רואה ואפילו מקרוב את היחס הכללי כלפי הנשים... אבל מה שעוד יותר עצוב, זה שהנשים החרדיות מקבלות את זה באותה טבעיות שאתם מעניקים את זה. וכן... זה תקף לכל החרדים שנתקלתי בהם עד היום.

אנדרי ז

New member
אצלנו האישה היא אובייקט מיני?

לא אצל החרדים אולי, שכל הזמן עסוקים רק באיך להגן על הגברים אצלם מהיצר שכל כך קשה להם משום מה להשתלט עליו? ואם כבר אנחנו עוסקים בזה, עוד לא שמעתי על אוטובוסים חרדים שבהם דווקא הגברים עולים בדלת האחורית...

שמע

אין ספק שעל החרדים ללמוד הרבה יותר את מאמרי חז"ל ואת דברי הרמב"ם על התנהגות כלפי אישה, לכולנו, הנקודה שלי היא שבכל ציבור ישנם אנשים שלוקים ביחס שלהם כלפי אישה, כלפי עובדים זרים, כלפי בע"ח ומה לא, אז זו לא חכמה להביא פה כל מיני מקרים של יחס מפלה לאישה מהציבור החרדי, כי אני יכול לתת לך אלף ואחד תופעות כאלו גם בצד החילוני.

אנדרי ז

New member
אולי

אבל בצד החילוני יש מי שנלחם בתופעות כאלה, בעוד שאצל החרדים הן זוכות לגיבוי מלא של המימסד, וכידוע לא כדאי שם לצאת נגד אותו מימסד...

טעות

בשנים האחרונות נכתבו עשרות ספרי קודש על היחס לאישה ומעמד האישה בציבור זה, ישנם עשרות הרצאות ושיעורים בנושא, הנשים החלו ללמוד לימודים אקדמיים, לצאת לעבודה, ללמוד תורה, אמנם בקצב קצת איטי, אבל המגמה חיובית. מיו שמיוחד דומיננטי בעניין הוא הרב שלמה אבינר, שהוא אמנם שייך לציבור הדתי לאומי אך ספריו מגיעים גם לחרדים.

אנדרי ז

New member
יפה מאוד

אבל למה הן עדיין עולות תמיד בדלת האחורית? ולמה לגברים מותר לשיר בציבור ולהן לא? שנביא עוד דוגמאות כאלה?

למעלה