שאני אבין-אתה מכיר רבנים ?

הרב שלי לדוגמה הוא סמ"פ במילואים-וקיבל צל"ש הרמטכ"ל מופז לפני זמן מה-אז אתה מתכוון גם אליו ? א, אל תכליל ב, אתה מתכוון לחלק ממש מזערי מבין בעלי תפקיד רב-בכל מגזר יש המועלים בתפקידם.

אני חושב שהוא דיבר על רבני החרדים

למה אתה כל פעם קופץ בראש? יודעים שאתה כיפה סרוגה ומפלגת שינוי ממש לא יוצאת נגד ציבור הכיפות הסרוגות אלא מעריכה אותו מאד אם כי חולקת על חלק מדרכיו.

אם היית במקומי-אולי היית מבין

מה ההרגשה להיות אדם דתי ומאמין במדינה בה השם " רב " מקבל תמיד קונוטציה שלילית ביותר, כמה היה חורה לך המצב, אז נכון-בכל ציבור ישנם אנשים שסורחים, בציבור הרופאים, פסיכולוגים, מפני זבל וכו, אז נכון-יש גם רבנים שסורחים, אבל ההרגשה שאתה מקבל זה שתמיד מנסים להכפיש את ציבור הרבנים כולו, זו עובדה גמורה לצערי.

אתה יודע למה זה ככה?

כי לחרדים יש הרבה מאד רבנים שהפכו את הדת לקרדום לחפור בו. אם היה לך ולחברייך הסרוגים יותר שכל וביצים הייתם מתנערים לחלוטין מהחרדים ובכך מחזירים לדת את שמה הטוב שהלך לפניה כמו לפני 40 שנה שהדת לא הייתה עסק כלכלי עבור רבים. אבל אתם מתעקשים ומגנים על החרדים ואף מזדהים איתם אז אל תתפלאו שאתם ממשיכים לאכול קש בגלל זה.

תשמע

ישנו קומץ של רבנים חרדים שסרחו ומעלו בתפקידם, אני מכיר את העולם החרדי טוב טוב, זה לא מראה כלום על כלל הרבנים, לך וראה מאות רבנים שחיים בדלות ובצניעות גדולה ביותר. ובאשר לסרוגים-יש לנו מלחמה תרבותית עם חלק מהעולם החרדי, מלחמה עזה מאוד, אבל יחד עם זה אנחנו מכבדים אותם, הביקורת היא בד"כ ענינית ולא יורדת לפסים אישיים.

הרב יוסף

לא ברור לך שחלק גדול מדבריו הוצאו מהקשרם לגמרי ? ונכון-חלק מהדברים שאמר אינם מוצלחים, כמו הרבה אנשים מאיתנו, עדיין אני לא נותן לכך להעיב על פעולו ואישיותו.

gershon17

New member
כן, גם זונה יוקרתית

זה לא אני, זה ילד חרדי לימד אותי את המונח הזה.

חייל

חייל קם גם שמקפיצים אותו אחרי שלוש שעות שינה ועולה על הנגמ"ש. חייל עובד 30 שעות רצוף בבור המודיעין ומפענח אותות המגיעים מן הצג. חיילת עוברת על תצלומי אויר גם בשעה 4 לפנות בוקר. הטייס מתעורר בבהלה מהאזעקה וכעבור דקה הוא כבר על המטוס מוכן להמראה. החייל שוכב שבוע במערב ביוןם ובלילה. החיילת נשלחת בשעה 2 לפנות בוקר לפתור את הבעיה בתקשורת המחשבים. החייל נורה ונהרג בשעה 3 לפנות בוקר ע"י מחבלים עשרים וארבע דקות אחרי שהוא עלה לשמירה. הרב חוזר לישון 5 דקות אחרי שהוא ענה לטלפון ונרדם בקלות. אז תעוף מפה עם המיסיונריות העלובה והפתטית ועם ההצפות החוזרות ונישנות שלך כי תאמין לי שלאף אחד כאן לא אכפת אם יש איזה רב חרדי שמוכן להתעורר בשעה 2 לפנות בוקר בשביל לענות לתלמיד שלו באיזשהו סוגייה שמדירה שינה מעיניו ודרך אגב - שהרב הולך לאותה זונה גוייה הוא גם רב או שיש לו פטור לכמה דקות?

דברי

" תעוף מפה עם המיסיונריות העלובה והפתטית ועם ההצפות החוזרות ונישנות שלך כי תאמין לי שלאף אחד כאן לא אכפת אם יש איזה רב חרדי שמוכן להתעורר בשעה 2 לפנות בוקר בשביל לענות לתלמיד שלו באיזשהו סוגייה " אחי, למה עצבים ? הטענה שלו באמת היתה טיפשית, אבל נראה לי שהוא בא לומר.. שתפקיד רב, הוא תפקיד שאתה ממלא 24 שעות ביממה כל חייך, כלומר שזה תפקיד ששזור באישיות שלך לגמרי ומכך אתה ממלא אותו כל רגע בחייך, יש בזה משהו אבל.... אתה יודע, מה זה משנה ?

פלסטיק

New member
ורופא? ואינסטלטור?

מי צריך להעיר את הרב בשתים בלילה? בשביל לשאול אותו אם מותר לחטט באף בשבת?

למעלה