../images/Emo41.gif עכשיו אני חסום בפורום דתיים ../images/Emo41.gif

ואתם יודעים מה מצחיק? שאני בכלל לא כותב שם.... להלן הודעתי מפורום משוב בנושא. אתם מוזמנים להגיב: נושא: שאלה בנושא פורום דתיים באתי היום לשאול שאלה בפורום דתיים ולהפתעתי הרבה התברר לי שאני חסום בו. הדבר לכשעצמו די מוזר פשוט משום שאינני כותב בפורום זה ולא זכור לי אם אי פעם כתבתי בו. השאלה היא האם אני חסום בפורום דתיים משום שאני תומך במפלגת שינוי ואינני חובב את המחזירים בתשובה? זוהי אנשים יקרים דרך פעולתם של הדתיים. חוסמים בפורומים שלהם את כל מי שאינו חושב כמוהם אך כאשר מוחקים הודעונת שלהם בפורום שינוי (אחרי שהם השוו את שינוי לנאצים ולקו קלוקס קלאן וחבריהם) הם מיד נזעקים ומקרקרים מילים כמו "ליברליות", "דמוקרטיה", "פלורליזם" ושאר ירקות ובסה"כ רציתי לשאול שאלה אינפורמטיבית פשוטה: האם אנשי ישיבת עטרת כוהנים משרתים בצבא ולאיזה זרם ביהדות הם משתייכים (אורתודוכסים? אולטרא-אורתוכסים?...) נו, אז למה אני חסום?

שיר העריק

שיר העריק את השיר הזה כתב המשורר הצרפתי בוריס ויאן לפני כמעט מאה שנה. אני מקדיש אותו היום לשר הביטחון שאול מופז ושר החוץ בנימין נתניהו, בברכה חמה לרגל כניסתם לקצרה בממשלות ישראל ובאיחולי יציאה מהירה ונעימה לפנסיה. ומי יתן ןהאדון נתניהו ילמד משהו מאחיינו יוני בן ארצי, היושב זה החודש החמישי בכלא הצבאי בשל סירובו לשרת בצבא הכיבוש לישראל. אדוני הנשיא כתבתי לך מכתב שאתה אולי תקרא אם יהיה לך זמן קיבלתי עכשיו צו קריאה להתייצב למלחמה מיד ללא דיחוי לפני יום רביעי בערב אדוני הנשיא אני לא רוצה לעשות את זה לא באתי לעולם כדי להרוג אנשים מסכנים עלי לאמר לך ולא כדי להרגיז אותך החלטתי נחושה אני עומד לערוק מאז שנולדתי ראיתי את אבא שלי מת ראיתי את האחים שלי מתגייסים ואת הילדים שלי בוכים אמא שלי סבלה כל כך הרבה שהיא בתוך הקבר מצפצפת על פצצות וגם על תולעים כאשר הייתי שבוי גנבו לי את אשתי גנבו את נשמתי ואת כל העבר היקר שלי מחד מוקדם בבוקר אני סוגר את הדלת בפני השנים המתות אני יוצא אל הדרכים אני אקבץ נדבות בדרכי צרפת בברטאן ובפרובנס אומר לאנשים סרבו לציית, סרבו לעשות את זה אל תלכו למלחמה, סרבו להתגייס אם מישהו צריך לתת את הדם אז תן אותו אתה אתה טוב בלדבר על זה אדוני הנשיא ואם תרדוף אותי אז תודיע לשוטרים שלך אני לא חמוש הם יכולים לירות

עוד פעם חיסולים - ושוב מחכים לפיגוע

אתמול בלילה שוב חזר צה"ל לשיטת "החיסולים" המוכרת והידועה. בג´נין הרגנו את מפקד החמאס ומפקד הפתח בעיר, זה לצד זה. ביצוע נקי וחלק. והנה התוצאה: הבוקר כבר תושבי ירושלים במתח, מחסומים בכל הכניסות לעיר, התראות חמורות על פיגוע נקמה. הפעם הרגנו אנשים בכירים לשני ארגונים במכה אחת, והתוצאה שעכשיו הם יפתחו תחרות מי יצליח ראשון לעשות אצלנו פיגוע. קשה לי להבין את האנשים שיושבים אצלנו למעלה, בממשלה ובמטכ"ל. כמה פעמים אפשר לחזור על אותה שגיאה ולשלם את אותו מחיר, עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם? כמה פעמים, יא רבאק? ריבונו של עולם, מתי כבר תבינו מה שכל ילד קטן יכול לראות: שה"חיסולים" לא פותרים שום בעיה ולא מפסיקים שום פיגוע אלא להיפך. על כל מפגע ו"מהנדס" שאנחנו מחסלים להם קם מחליף עם עוד יותר מוטיבציה להלחם ולפגע בנו. רק האנשים שנהרגים בפיגועים אין להם תחליף, כל אחד עולם ומלואו, כל אחד משאיר משפחה כואבת ודואבת שתמשיך להתאבל הרבה אחרי שאנחנו נשכח את הפיגוע הזה. וכך גם בצד השני של החזית, אנשים פשוטים שלא רצו להילחם בנו אלא רק לחיות את חייהם בשקט נהרגים בזמן הטלת עוצר על הערים הפלסטיניות. מתי נבין שאי אפשר לנצח את המלחמה הזאת וזה רק המשך כאב וסבל בלי טעם ובלי תוחלת. גם גדולים וחזקים וקשוחים מאיתנו לא יכלו לנצח עם שנלחם נגד שלטון זר, גם האימפריה הבריטית האדירה ששלטה בכל העולם לא הצליחה לנצח אותנו כשהיינו קומץ עלוב של שש מאות אלף יהודים בפלסטינה-א"י. הרי כולם, גם מצנע וגם שרון ואפילו בקצה הימין, יודעים מה הסוף הבלתי נמנע. כולם יודעים שבסוף נצא מהשטחים ותקום מדינה פלסטינית. אז כמה זמן נחכה ונתמהמה, כשכל עיכוב עולה בעוד דם וסבל? האם מהבחירות שבאות עלינו לטובה (?) ב28- לינואר תצא ממשלה עם קצת יותר שכל ישר, או שנמשיך לבוסס בבוץ ובדם עוד כמה שנים נוראות?

אופס.....

תשמע-לגבי שאלתך, בעטרת כהנים של מו"ר הרב אבינר שלי"טא (
) יש מספר מסלולים. קודם כל, מכינה צבאית בראשות סא"ל במיל´ הרב אייל קרים, שנה של לימוד תורה בד"כ ואז גיוס לשלוש שנים,, בד"כ ליחידות מובחרות. יש גם מסלול של 9 חודשים צבא כמדומני- דבר שמחייב את התלמידים להשאר בישיבה 10 שנים. יש עוד מספר מסלולים אך אלו שציינתי זה הקצר ביותר והארוך ביותר-באמצע יש עוד קצת. תקשיב-מוזר הדבר שאתה חסום שם בפורום-אני מכיר אישית את אריאלה ואיש הרוח, שהם מנהלי הפורום-לא נראה לי שהדבר נעשה בכוונה, שלך להם מייל.

zambush

New member
אהה, הבנתי! ../images/Emo11.gif

עכשיו אני יודע למה חלק מהחרדים לא מתגייס - הם פשוט מתביישים להודות שמצפונם לא נותן להם להגן על מדינת ישראל!

CANDY MAN

New member
החרדים הולכים בעקבות כסף לא מצפון..

אני בטוח שאם היו למדינת ישראל כמה מיליונים לבזבז היינו מצליחים לגייס בקלות עוד כמה אלפי חרדים... החרדים חושבים שהם עושים מצווה בכך שהם לומדים כל היום ולא עושים כלום וחיים על חשבון אחרים אבל העניין שדווקא יש את המשפט שטוען שצריך לעבוד קשה וגם להתפלל... כמובן שהחרדים מפרשים אותו איך שבא להם... וזה גם מראה על האמונה המזוייפת שלהם.

X טיפ

New member
אילו רק....

אני בטוח שכרגע העלבת את פעילי המערך אבל בגלל שאני לא נוטה לאף אחד מהם סבבה לי ונכון אתה צודק על זה שהחרדיים לקחים לנו כסף ושהם #### אבל אי אפשר להיפטר מהם בקלות צריך להקים להם אוטונומיה בבני ברק ולעסות להם סגר אחת לשעתיים ורק אז הם יתחלו לזרוק אבני ויפסיקו ללמוד ואז צה"ל יכבוש אותם כי אין להם צבא ובגלל השם זורקים אבנים אז הם לא לומדים ואז לא צריך לתת להם כסף כי הם לא למדים והם יכולים ללכת לעבוד במקום לזרוק אבנים אבל ברגע שהכרזת עליהם כאל אוטונומיה כבר אז אתה לא צריך לתת להם כסף ואפשר פשוט לתתת להם להתמותת כלכלית!!!! ממני המוחק.

CANDY MAN

New member
נגיד שזה היה בצחוק...

עדיין החרדים שרוצים לנתק את עצמם מכל קשר למדינה ומעדיפים לראות את המדינה כתירוץ עד לבוא המשיח גורמים בעצמם לניתוק מהחברה... הם לא רוצים שום קשר עם העולם החילוני ולא רוצים בכלל לדבר איתו או להתפשר איתו... אם להיו את ש"ס בכלל לא היינו שומעים על החרדים ואולי היה עדיף שכך...

אני חושב ששכחת דברי אחד חשוב מאוד

לא ניתן לחסום אותך מפורום אם לא כתבת בו. אם אתה חסום בפורום זה אומר שמתי שהוא - כתבת בו מכיוון שחסימה מפורום ניתן להכיל רק על הודעה שנכתבה בפורום. אתה יכול לשאול את מנהלי הפורום הזה והם יכולים להגיד לך האם אני צודק או לא. גם אני שונא את המחב"תים האלה אבל בוא ולא נשחק אותה תמימים יותר ממה שאנחנו

התקבלה התשובה

אכן כתבתי מזמן הודעה בפורום דתיים ובאמצעותה נחסמתי אך לא בגללה. נחסמתי (ע"פ מנהל פורום דתיים) משום שהתמונה שבכרטיס האישי שלי אינה הולמת לדעתו את נפשם הרכה של הגולשים בפורום דתיים.

התקבלה התשובה

אכן כתבתי מזמן הודעה בפורום דתיים ובאמצעותה נחסמתי אך לא בגללה. נחסמתי (ע"פ מנהל פורום דתיים) משום שהתמונה שבכרטיס האישי שלי אינה הולמת לדעתו את נפשם הרכה של הגולשים בפורום דתיים.

גילגל עיניו לשמיים כמו חנן פורת...

תגיד לי, מה איכפת למישהו מה קורה בכרטיס האישי שלי? ככה בדיוק עובדת הכפייה הדתית. לא צריך לעניין אותך מה יש לי בצלחת, מה יש לי בטלויזיה ומה יש לי בכרטיס האישי.

snift

New member
זה לא מדוייק.

נגיד אתה כותב הודעה בפורום, ומישהו שם עוניין לדעת יותר פרטים על כותב ההודעה כדי להבין את הרקע שלך, הוא הולך לכרטיס האישי, ובלי להתכוון נחשף לחומר שלא רצה לראות. אם תשים אזהרת PG בהודעות שלך, ותזהיר (בצורה עדינה ולא פוגעת) שבכרטיס שלך יש חומר שעלול לפגוע בהם, אז לא תהיה סיבה לחסום אותך. הם לא חוסמים אותך כי יש לך עירום בכרטיס האישי, הם חוסמים אותך כי הם לא רוצים לראות את העירום הזה - אפילו בטעות.

גם זה לא מדוייק

א. דווקא אם הייתי שם אזהרה אני בטוח שהייתי מגדיל בצורה דרמטית את מספר הנכנסים לכרטיס שלי (שעור בסיסי בפרסום) ב. בכרטיס האישי רואים את התמונה בגודל ננסי ולא רואים שם כמעט כלום. מי שלוחץ על התמונה ומגדיל אותה לגודל טבעי יראה יותר אבל זה כבר לא הנושא שלנו. ג. האם מאותה סיבה שורפים פוסטרים ותחנות אוטובוס עם דוגמניות בלבוש שאינו צנוע מספיק? (לדוגמא ללא שרוול או עם מחשוף...)

למעלה