theriddler

New member
אלבומים חדשים!!! (וישנים)

מישהו שמע את explorer´s club החדש?? או את jelly jam? במקרה? מה דעתכם על mullmuzzler? ועל השני?

EROTOMANIA

New member
Bored. Very bored.

פעם, מזמן, הייתה נערה מאד לא מסופקת עם אחיותה הדוחות ואמה החורגת. היא הייתה משרתת את אחיותה הגדולות והסתכלה בקנאה כשהיו מזדיינות. יום וליל היא עבדה חרוצה הכינה לכולם שניצל וקציצה מחדר לחדר עברה בריצה אבל כל מה שרצתה היה מציצה יום אחד הגיעה שמועה לעיר הנסיך רוצה זיון מהיר ולכן הוא חייב לדחוף לכל חור כדי שיוכל את נסיכתו לבחור הוא קבע שעה לכל אחת בעיר דקה או שתיים - זה יהיה מהיר יסתכל ימשש וגם קצת יטעם עד שיידלק על חריץ מסוים האימא החורגת ואחיותיה השמנות החלו מיד לעסוק בהכנות גם לכלוכית תכננה את הנסיך לפגוש למרות שלא נקבעה לה שעה מראש השעה מאוחרת כולם מוכנות לכלוכית בחדרה מתרגשת מאד אחיותה ואמה נסעו במרכבה והיא הייתה כבר ממש רטובה לכלוכית כמעט איבדה כל תקווה כשלפתע הופיעה הזונה הטובה "שלום לכלוכית, אל דאגה עוד הערב תיצרי עם הנסיך מגע..." תוך שניות אחדות הקסם קרה: לכלוכית לבושה בשמלה יקרה עם מחשוף מגרה ומיני אדום ובכיס האחורי מונח הקונדום במונית אקספרס היא יצאה אל הנסיך כבר הייתה רטובה וקיוותה שהוא חתיך המונית עצרה ולכלוכית רצה מהר כי לזיון המהיר היא לא רצתה לאחר כאשר נכנסה לחדר הארמון הסתכלו בקנאה כל ההמון לא עבר רגע והנסיך אותה קלט ומיד הוא רמז לה לרדת למקלט מה שהתרחש שם אסור לי לומר בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר לאחר המעשה הנסיך קצת נח, "בחיים לא היה לי זיון כה מוצלח!" לכלוכית חייכה , והביטה בשעון ומיד בריצה עזבה את הארמון הנסיך המבולבל לא הבין מה קרה ולפתע מצא חזיית תחרה הוא קרא לה: "חזרי!!!", אך אותה לא ראה לכלוכית הקטנה בביתה כבר הייתה הנסיך ערך חיפוש בכל העיירה אחר בעלת חזיית התחרה אבל על כולם הייתה גדולה החזייה כי סופר-אקסטרה-לארג´ הייתה המידה לבסוף הגיעה לביתה של לכלוכית ואחיותה מדדו את החזייה הענקית ואז נותרה רק לכלוכית הקטנה שלמדוד את החזייה ממש התחננה בסופו של דבר את החזייה מדדה והיא הייתה בדיוק בדיוק במידה!!! הנסיך שמח ואותה הוא לקח הפעם הם עשו זאת ישר במטבח הם התחתנו ושמחו והיו מאושרים חיי המין שלהם היו ממש סוערים וכעונש את האימא והאחיות החורגות הפכו בשמחה שפחות מין להיות ומאז ועד היום הם חיים בשמחה לכלוכית הנסיך וכל המשפח -זה צריך להיות סינדרלה

theriddler

New member
אוף טופיק (בערך)

היום בבוקר התעוררתי ב4 (אין לי מושג למה) ולא יכלתי להירדם אז פתחתי את הטלויזיה והתחלתי לדפדף(?) עד שהגעתי לערוץ שמכיל את רשימת השידורים (ברקע רץ גלגל"צ......) ולפתע אני שמע צליל מוכר.... dream theater........סתם...לא.... PORCUPINE TREE!!!! הם שמו את BuYiNg NeW sOuL!!!את הגירסא המלאה (10 דקות...) ישבתי 10 דקות והקשבתי לזה כמו ילדת תיכון (סליחה!!) שמקשיבה להופעה של n´sync מגניב!!(אתה הקטע של ה"ניב" לצרוח) זהו.....אני את שלי אמרתי....

orbiti

New member
משהו שנורא צורם לי

אפשר בבקשה למחוק מדף הכניסה את "הלהקה הטובה ביותר ביקום"? לא שאני לגמרי לא מסכים, פשוט זה מזכיר קצת אתרי מעריצים של... טוב, אתם יודעים למה אני מתכוון. אייל

cha ching

New member
כס עאמק!!

בכל מקום פרסומות לjoint7 המ*דיין הזה!!! כס עעעעעעעעאאאאאממממממממקקקקקק

Dont Panic

New member
אני! אני!

Explorer´s Club החדש טוב מאוד!, אבל לדעתי הקודם יותר טוב אינסטומנטציה מדהימה, שירים עמוקים מוסקלית, פשוט כיף! Jelly Jam הרבה הרבה הרבה פחות לאוהבי פרוגרסיב, הוא יותר קל לשמיעה, הוא מורכב משירים קצרים, אבל עדיין נחמד מאוד ושווה שמיעה! Mullmuzzler הראשון טיפה מאכזב, ליריקה שטוחה, אבל עדיין מתאים למצבי רוח מסויימים, כמובן הפגנת קול ברורה של LaBrie. לעומת זאת Mullmuzzler השני למעלה למעלה מעל הראשון בכמה וכמה ליגות, כיפי, מושך, ליריקה מעניינת, תשמעו ותהנו! בלי פאניקה! יובל

NiGa

New member
האמת שזה דיי בכוונה,

וזה אמור להיות מצחיק, לא רציני...
מה אתה אומר?

EROTOMANIA

New member
No, I have no idea who wrote

that... it´s funny, though.. right? Actually I was trying to see if it works because I don´t have hebrew fonts in this stupid computer...

Dont Panic

New member
אממם... עוד לא יצא לי לשמוע

אני במצוד אחרי אחד הדיסקים שלהם..

NiGa

New member
../images/Emo32.gif

נמאס ממיליון הודעות מאותגרות יותר או פחות מפוזרות בכל הדף...

למעלה