../images/Emo32.gif

אתם יודעים.... חשבתי קצת...(קצת לא הרבה... זה קשה..) והגעתי למסקנה...(לא להתרגל!!) הפורום הזה הוא אחלה של פורום!! הוא הולך בקצב הנכון... הוא לא מהיר מידיי.... שזה לא טוב כי לא כולם מספיקים לענות וכבר זה עובר דף... והוא לא איטי ממש במצב של הודעות משבוע שעבר!... אין פה ריבים בן אנשים(כמעט... אבל הוא עזב ככה שהכול חזר למקומו!) אנחנו לא מתייחסים מגעיל לחדשים אלא בדיוק להפך!!... ובכלל... כולם פה נהיו חברים טובים... שאפשר לדבר איתם לא רק הכי גאים שיש.... אלא על נושאים אחרים כמו מורים/מרצים מסוימיים, ניתוחים למינהם,פרדסים ואנדריים שאלה ואחרים..(מי שצריך להבין מבין!) בקיצור.... רציתי לברך 2 ברכות... אחת לקרוליין.... קודם כל שמחה שחזרת, מזל טוב לאחיך!!!... ובאמת כבר דאגתי!!.. והשניה זה לכל הפורום!!... מזל טוב לנו שיש לנו פורום כזה אחלה!!! יפית, (במצב רוח מוזר.... אל תשאלו...)

סילביא

New member
ט-ד-י-!

את רואה?!?!?!!? כשאת רוצה את יכולה להיות ממש חמודה ..חח... ולא הכל כזה שחור בעולם, יש אותנו

סילביא

New member
תהיחה שמחה ותשתקי!!!!

ברור?!!?!?!? תעשו חיים.. את ואנדריי ( איזה שם מעצבן יש לו ...)

סילביא

New member
טדי-אגב

תסתכלי על ההודעה האחרונה שלך בשרשור הזה .. מבינה למה בחרתי לך בשם טדי!?!?!?!?!? הכל מתך אהבה כמובן

אבל זה לא נכון!!..

זה לא שאני לא רוצה... זה פשוט... אני לא רגילה לעצמי ככה!!! והאמת מזה התרגלתי לשם טדי... כל העולם קורא לי ככה כבר!!!... ואה סאנשיין... חשבתי על לקצר את השם שלך לסאני... אבל לבן דוד שלמעיין יש כלבה בשם סאני... אז נשאר אם סאנשיין!..וגם בפלאפון שלי את תחת השם סאנשיין!!.. כי יש לי כבר יעל אחת ואני אתבלבל!.. וחוצ´מזה זה השם האמיתי שלך!!..

למה זה השם הכי יפה בעולם!!!

אני חולה על השם הזה!!.... אה ו... פסדר אני אשתוק.... אבל אנשים לא להתרגל למצב רוח הזה!!.. רציני... הטדי הקודמת עוד תחזור!!! (וזה לא איום.. זאת הבטחה! {עכשיו תקראו את המשפט הזה שוב בקול של המורה הכי מעצבנת שלכם!!})

סילביא

New member
את הורגת אותי מצחוק

בחיי את קורעת אותי סבבה טדי .. אני מחה שאת אוהבת את הכינוי שהענקתי לך...

maayan15

New member
מצטערת לקטוע את השיחת צ´אט הזאת...

אבל אני חייבת להגיד שאני מסכימה איתך יפית...זה באמת אחלה פורום!...וזה כיף שכולן נהיו חברות ושלא מדברים רק על נושא אחד כי אז החיים משעממים...המ שכן...לדעתי הפורום קצת איטי מדיי...אבל יחסית לפורומים אחרים הוא במצב מ-ע-ו-ל-ה!!!....וזה הפורום האהוב עליי ביותר....

מעיין....

למרות שאת פה לידי אני אכתוב לך כדי שכ-ו-ל-ם יראו!.. זה שלך יש חופש (זונה!) זה בעיה שלך1... חחח לא סתם.. אבל רציני... לא לכולם יש אינטרנט 24/7 .... בנתיים... אז בתור מישהי שנכנסת פעמיים ביום הפורום הוא בדיוק במהירות.. כי האמת גם ככה לפעמים יש יותר מידיי הודעות ואין תמיד כוח לקורא הכול... אז הפורום הזה אחלה!..

maayan15

New member
צודקת...

רוב האנשים לא דבוקים למחשב כמוני.....אבל אני אמרתי בעצמי שזה פורום מ-ע-ו-ל-ה!!|סדגש

למעלה