dee31

New member
../images/Emo32.gif

היי לכולם. חג שמח לכם, אני הולך לישון לכמה שעות לקראת החג הפרטי שלי עם הבת שלי, שמחתי להצטרף לפורום. נשתמע, ביי.

dee ../images/Emo5.gif סליחה אבל מה אתה בדיוק...

רצית לומר לנו בהודעה הזאת? מה שאתה מכבה את הטל´? ציפית שנגיב שיהיה לך ערב נחמד? מה? סגול(מתעצבן מהודעות חסרות תוכן)

*יערית

New member
הלו סגולי תירגע......

מה אתה רוצה מהבחור? שכחת את ההודעות שלך עם הבת והבילוים שלך באמבטיה? ראבבקקקקקקקקקק חשבתי שגברים יודעים לפרגן

רק לצורך ההבהרה...

יש לי בן ולא בת
אני ואת מכירים מפורומים שונים זמן רב. אני די בטוח שאת לא זוכרת אותי כותב אי פעם הודעה בסגנן: "בוקר טוב". וברוב המקרים להודעה כזאת אני גם לא עונה. ואולי את זוכרת להמ אזבתי את פורום 30 + ואם לא אז הסיבה היתה לכך שמפורום זה הפך לצאט. הודעות מענינות של אנשים היו נעלמות בתוך דפי ההסטוריה בקצב של 3 שעות לדף. אני מאוד אוהב את הפורום הזה ואני לא רוצה שהוא יהפוך לצאט. סגול(לא יכתוב מילה שבועיים אם אין לו מה לומר(מה שנכון האחרון הוא נדיר))

*יערית

New member
סגולי....

זוכרת ועוד איך זוכרת... וגם אני בדיעה מאוד חזקה לא להפוך פורום לצ´אט..חבריי יעידו על כך מהפורום השכן(גרושים)...אבל הבן אדם לא כתב סתם משהו.... כל דבר השוא מצא לנכון לכתוב היה לברך אותנו ליום החג..וכן מודיע על הבילוי שלו עם ילדתו? האם זה הופך את זה לצאט? לא חושבת....אתה חושבת שכל מה שאתה כותב יותר מארבע שורות הופך את ההןדעה שלך לקבילה יותר מהודעה של שתי שורות? בחייך.....תן קרדיט! מצטערת שהתבלבלתי לגבי מן הילד שלך.....ואנחנו מכירים מפורום גרושים... וגם אני אוהבת לכתוב כאן...והרבה פעמים אנחנו מודיעים על בוקר טוב ונפלא לכולם גם מבלי לפתח שיחה עינינית! שבת שלום סגולי.....אל תעלם...ואל תאיים

אני אעיד אחותי

ואני יד אחת איתך כשזה מוגזם אבל בפורום השכן יש לנו אופציה של שרשורי בוקר וערב רק לקשקושים וזה יתרון, גם אני לא אוהבת שמצו´טטים באמצע נושא יפה או חשוב אבל לי מתאים גם לצו´טט ולכן עושה זאת במקומות המותרים לכך.

dee31

New member
היי

תודה אבל באמת אין צורך להכנס לשרשור תגובות עם כזה טיפוס. חוץ מזה, את לא יודעת שגברים מפרגנים רק לנשים, וגם רק אם זה יוביל אותם למשהוא?

dee בוקר טוב, מאוד הופתעי לגלות

תשובה זו וממנה הלכתי לקרוא את אשר כתבתי לך ומודה היתי מאוד בוטה בהודעתי הראשונה. אז קודם כל אני מתנצל אם נפגעת,לא זאת היתה הכוונה!!! דבר שני שהיתי מופתע מאוד ממנו זה הנסיון שלך לשייך אותי לטיפוס זה או אחר מבלי שאתה מכיר אותי כלל וכלל, לפי תשובתך אתה הוא זה שסובל מהומופוביה שזה לגיטימי ו80% מהגברים סובלים מזה, אך תודה לאל לא אני. שוב השורות הנ"ל הם לא בשביל לפגוע אלה נסיון להסביר את הדינמיקה של הפורום הנוכחי שבו כולן/ם בעד כולם/ן ואני מבטיח לך שאני בעדך ולא נגדך. סגול(אוהב בריאות באשר הן)

dee31

New member
נו...

אזהרה: "משרד החינוך מזהיר כי השורות הבאות יכולות ועלולות לפגוע באינטליגנציה של הקורא!" אבל אם בכל זאת החלטת לקרוא את השורות הבאות סגולי אז... שתהיה לך שבת טובה ונעימה. נ.ב. אני מקווה שאתה יותר סלחני כלפי בנך כשהוא פולט משפט חסר ערך.

נסיון העלבה קטנוני ומיותר ראה הודעה

קודמת. סגול(שוב מתנצל על ה"פגיעה",ועדיין לא מבין למה אנשים נפגעים במדיה וירטואלית זאת)

ש י ר ט ל

New member
נפגעים בגלל ש...

האנונימיות כאן כלל אינה אנונימיות. האינטרקציה בין אנשים היא אותה אינטרקציה כמו בחיים. ממילא גם אם היינו משתמשים כאן בשם האמיתי שלנו זה לא היה אומר כלום לאף אחד. כך שלא השם הבדוי יגן עלינו מפגיעה אישית. והראיה היא התכסחויות בין משתתפים "בדויים" בפורומים שונים בניסיון להגן על עמדתם/דעתם/נכונות דבריהם, למרות שאף אחד לא יודע איך הם בכלל נראים. את הכרטיס האישי שלי כאן פתחתי כשרציתי להשתתף בפורום מסוים, אחר כך רציתי להשתתף גם בפורום אחר ושקלתי לפתוח כרטיס נוסף ואז שאלתי את עצמי למה אני צריכה שם בדוי לשם הבדוי שלי
. כי אני לא מרגישה אנונימית. אני אומרת את אותם דברים שהייתי אומרת באותו דיון אם היה נעשה פנים אל פנים. ומשתמשת באותה "נימה" שבה הייתי משתמשת בשיחה. (זה רק ערוך יותר טוב כי את מה שאני אומרת אני לא יכולה לקרוא פעם שנייה). בכל זאת בחרתי להוריד מהכרטיס את התצוגה של ההודעות האחרונות שלי.
שירטל (מקווה שלא תצטרך עכשיו לחפש שם בדוי חדש)

שירטל

אני מאוד לא מסכימה איתך, מי שרוצה להיות אנונימי ,יהיה אנונימי, ומי שבחר להחשף יחשף. עבורי רב אנשי הפורום הזה אנונימיים מהסיבה הפשוטה - לא באתי לכאן לחפש חברים! הפורום בעיני הוא במה להחלפת דעות, ושיתוף. הגעתי לכאן כדי לתרום ולהתרם. כל מה שמי מחברי הפורום כותב אינו אישי לדעתי. לא .כאן בהחלט האינטראקציה שונה. הדבר היחיד שאכן שווה הוא שמי שבוחר להתנצח ולהפגע בחיים,גם כאן בפורום בוחר באותה הדרך. הייתי מאוד שמחה אם אנשים היו לוקחים כך את הדברים,הייתי מאוד שמחה אם היו מבינים שזה אינו פורום חברתי. מעולם לא אירגנתי מפגש פורום, לא עודדתי כזה ומן הסתם גם לא אעודד בעתיד ולו מהסיבה הפשוטה שאני רוצה לשמור על הפורום שלנו נקי , כמו שהיה עד היום ,ממריבות וחיכוחים שאינם מתאימים לכאן. עוד דבר שיש להבין הוא ,שהיינו פורום מאוד אינטימי,עם מספר משתתפים לא גדול ואנשים לא נעלבו או נפגעו כיוון שהבהרנו מלכתחילה שאין לקחת שום דבר באופן אישי. בימים האחרונים אנחנו חווים הצטרפות מסיבית של חברים חדשים (מעניין מה קרה
) ,מה שמצד אחד מאוד נעים ומשמח ומהצד השני מערער איזה איזון שנבנה כאן בעמל רב. אז אנא אנשושים ,לא להפגע מכל מילה שנכתבת. מי שמרגיז אתכם בתגובותיו, אפשר לא להכנס ולקרוא אותן (כמה נעים,לא כמו ב"חיים" , לא חייבים לשמוע כל "שטות". בקיצור - בואו נשמור על פורום נעים. על
חם כמו שהיה כאן תמיד.

לי אין בעיה עם זה

לאחרונה גם הוספתי את תמונתי כיון שאני משתתפת גם בפורום שיש בו מפגשים ואכן הרוב מכירים אותי, הבעיה היחידה היא עם מעט מטרידים שמתיחסים לתמונה ולא אליי, אני חושבת שיותר נעים לראות עם מי מדברים ואם חשבתי בעבר שהמפגשים מיותרים טעיתי, יש מפגשים שאינני הולכת אליהם וישנם כאלה שכן תלוי בזמני הפנוי ובחברים המצטרפים, לכל אחד מחשבות משלו, ניצת הסבירה עוד מלפני חודשים רבים שהגעתי לכאן שאיננה מאמינה ואיננה רוצה במפגשים כיון שהם יוצרים בעיות, נכון גם בעיות יש לפעמים במפגשים אך כמו בכל חברה יש "מבחני קבלה" פנימייים ולפעמים הדברים יוצרים ויוצאים מעט מהפרופורציה אך מתגברים כמו בכל מקום שהולכים ונפגשים ובכל חברה וחברה, אנשים לעיתים נשפטים או לא מתקבלים אך זהו חלק חשוב בחיינו החברה ולכן אנו כאן אפילו רק בשביל לשאול וזה כבר אומר שכנראה שאין לנו מספיק את מי לשאול או מספיק אנשים שכמונו, יש לי חברות נשואות וחברות גרושות אחרות שונות ומשונות ואף רווקות ואיתן לא תמיד אני מדברת על הדברים האישיים שאני חושפת כאן או בפורום השכן, נכון שלא נעים לפעמים להיחשף אישית לאחר כתיבת דברים כל כך אינטימיים אך גם אם נחשוב על זה לעומק לא תמיד אנחנו כותבים בדיוק כמו שאנחנו כי הריי כאן יותר קל להוציא להסתחבר ולדבר. אז המנהלת היא המנהלת ואם זכור לי היא אישרה ליצור מפגשים (וגם אם לא לא יכולה למנוע אותם) ואם לא נאה לי לך או לכל אחד אחר אז יש אותם במקומות אחרים וצריך לנהוג ולכבד את מקומה ואת הפורום הזה בכלל על מה שהוא ואיך שהוא נקבע. מזל

מזליקה

הפורום הוא כזה בגלל כולנו כי מי שמתחבר אליו מתחבר גם לדרך שנטוותה בו על ידי כולנו יחד (כן גם את שותפה לדרך הזו
) לגבי מפגשים, אני רק אומרת את דעתי ומי שחושב אחרת זכותו, איני יכולה למנוע מכם ארגון של מפגש,הדבר היחיד שאני יכולה זה לא להשתתף בו . ואפרופו "מבחני קבלה פנימיים" ,זה בדיוק מה שאני רוצה למנוע בפורום הזה יש מקום לכולם ! הפורום הזה הוא
ואני כמו אמא אוהבת את כל הילדים.

dee31

New member
לא חברתי?

היי. אני חייב לחלוק פה על חלק מדברייך. קודם כל אני מסכים שאם יש משהוא שלא בא לך, או לכל אחד אחר, להשתתף בו זו זכותך וחובתנו לכבדה. יש משהוא דואלי בגישה שלך לפורום, מצד אחד הוא נתפס מאד אנונימי או כמו שתארת את זה רק במה לדבר ממנה ולשמוע. מצד שני הדברים שמדברים עליהם כאן הם מספיק אישיים ואינטימיים כדי שיאמרו גם בארבע עיניים. אז מה? פומבי או אינטימי? אני לעומתך כן הגעתי לפורום החברתי הזה למצוא חברים. היה לי הרבה יותר טבעי לגשת לכאן מלכל מקום אחר שכן פה רוב האנשים בעלי אותו רקע אובייקטיבי וחווים פחות או יותר אותן החוויות רגשות תחושות קשיים ושמחות. אם זה לא חברתי אז מה כן? בברכת שבוע מצויין ו...אדלנטה.

סבבה די 31

אין כל בעיה עם זה, ברמה האישית. יש כאן אנשים שנפגשו ונפגשים אחד עם השני, ובכיף. הפורום אנונימי ברמה הפורומית,מה שאנשים יעשו בינם לבין עצמם זו הבחירה שלהם. איני מיתממת וגם לי אישית יצא להפגש עם חברים מהפורום ,אך גם הכרות זו נשארה אנונימית לשאר החברים. יחד עם זה אין סיבה להפוך את הפורום לצ´אט וזו כוונתי.

ophra

New member
תגדיר "חברתי"....?

הפורום הוא חברתי להבדיל מפורומים מקצועיים ניצת לא מתיימרת להיות "מומחית מקצועית" בענייני פרק ב´...
(למרות שמדברים שהיא כותבת נראה שיש לה "טיפה" נסיון...) הפורום שונה מפורומים אחרים בפרדס (ומי מאיתנו לא הציץ, גלש ואף כתב בפורומים אחרים) במובן שאין פה קבוצה חברתית שנפגשת גם מחוץ למרחב הוירטואלי אני מניחה שנוצרות הכרויות אישיות מטיבם של אנשים להסתקרן לעתים ולבקש לצאת מהוירטואל למציאות אבל אין דינמיקה של קבוצה ועל כך אני אישית מברכת...!! נתקלתי כבר פעמיים בפורומים שבהם כן היתה דינמיקה כזו מנקודת מבטי (המאד-אישית כמובן) דינמיקה כזו יצרה שני דברים: א. תחושת "חבר´ה" לאלו שלוקחים חלק במפגשים. התחושה הזו עשויה להיות מאד נעימה לאלו שמשתתפים אבל מאד לא נעימה לאלו שלא.... מאד קשה להשתלב ולהרגיש שייך לפורום כזה אם אתה לא לוקח חלק במפגשים... תמיד תחוש זר ו"חיצוני" ב. תככים, מריבות, עקיצות עד כדי "אאוטינג" מכוער של פרטים אישיים בפורום השמצות, קללות ועוד כיד הדמיון הטובה עליך... להמשיך...? או שדעתי ברורה...?
שבוע נעים לכולם! עפ
(נהנית מהוירטואל. נקודה.)

r e d head

New member
שלום לך דיי וברוך הבא לפורום

לא היה לי הרבה ניסיון בפורומים כשנכנסתי לכאן ולפורום נוסף בהתחלה הצעתי לגב´ מנהלת
במסר אישי לאפשר כאן ציטוטים והיא לא קיבלה את דעתי. נשארתי וראיתי שכאן מתאים לי כמו שזה אין אנונימיות מושלמת אבל עדיין ישנה מספיק אנונימיות כדי שאוכל לרשום כאן דברים אישיים. להערכתי אם הינו חבורה לא היו נכתבים כאן אותם דברים. במשך הזמן נוצרת חברות וירטואלית אנשים מכירים אחד את השני מהסיפורים חלק חושף יותר וחלק פחות. אני חייבת להודות שבימים האחרונים נעלמו לי הודעות יותר מידי מהר בגלל יותר מידי נושאים של בוקר טוב וכוס קפה.

עפרה תודה ../images/Emo45.gif

אני חושבת שהיטבת להסביר את כוונתי
(נו די, מה אתה חושב שבחיים הייתי מתנשקת ככה עם עפרה ?
)

למעלה