לי אין בעיה עם זה
לאחרונה גם הוספתי את תמונתי כיון שאני משתתפת גם בפורום שיש בו מפגשים ואכן הרוב מכירים אותי, הבעיה היחידה היא עם מעט מטרידים שמתיחסים לתמונה ולא אליי, אני חושבת שיותר נעים לראות עם מי מדברים ואם חשבתי בעבר שהמפגשים מיותרים טעיתי, יש מפגשים שאינני הולכת אליהם וישנם כאלה שכן תלוי בזמני הפנוי ובחברים המצטרפים, לכל אחד מחשבות משלו, ניצת הסבירה עוד מלפני חודשים רבים שהגעתי לכאן שאיננה מאמינה ואיננה רוצה במפגשים כיון שהם יוצרים בעיות, נכון גם בעיות יש לפעמים במפגשים אך כמו בכל חברה יש "מבחני קבלה" פנימייים ולפעמים הדברים יוצרים ויוצאים מעט מהפרופורציה אך מתגברים כמו בכל מקום שהולכים ונפגשים ובכל חברה וחברה, אנשים לעיתים נשפטים או לא מתקבלים אך זהו חלק חשוב בחיינו החברה ולכן אנו כאן אפילו רק בשביל לשאול וזה כבר אומר שכנראה שאין לנו מספיק את מי לשאול או מספיק אנשים שכמונו, יש לי חברות נשואות וחברות גרושות אחרות שונות ומשונות ואף רווקות ואיתן לא תמיד אני מדברת על הדברים האישיים שאני חושפת כאן או בפורום השכן, נכון שלא נעים לפעמים להיחשף אישית לאחר כתיבת דברים כל כך אינטימיים אך גם אם נחשוב על זה לעומק לא תמיד אנחנו כותבים בדיוק כמו שאנחנו כי הריי כאן יותר קל להוציא להסתחבר ולדבר. אז המנהלת היא המנהלת ואם זכור לי היא אישרה ליצור מפגשים (וגם אם לא לא יכולה למנוע אותם) ואם לא נאה לי לך או לכל אחד אחר אז יש אותם במקומות אחרים וצריך לנהוג ולכבד את מקומה ואת הפורום הזה בכלל על מה שהוא ואיך שהוא נקבע. מזל