dee31

New member
../images/Emo45.gif

בסך הכל חרה לי שהיתה כאן שחצנות קלה כלפי הודעות מסוימות, גם אם לפעמים נדמה שהן סתמיות (האמנם?). חוץ מזה אתם כולם על הכיפאק. שיהיה לכולכם שבוע מצויין.

amigor

New member
עופ´ כשאני קורא...אותך!

למרות הכל את צודקת! אכן צודקת, הוירטואל יפה כך! די לגמתי
בטח המיטה
שבוע טוב! לכם עמי

רות 2

New member
טוב שוכנעתי...

אני אמשיך לשמור על אנונימיות!!!!!!!!!!בנתיים

*יערית

New member
שבת שלום לך איש....../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני בטוחה שתבלה היטב בשבת הזו..... זה ה-יום המשמח ביותר עבור האבות... בשבילנו האימאות זו שבת מנוחה

רות 2

New member
שבת רגועה ל31 ולמתעקש ו..

לכ וווווווווווווו לם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

די ובכלל לכל החדשים

מאוד נעים לראות ניקים חדשים ואיתם מגוון של דעות, רק רוצה לומר כי הודעות מהסוג הזה באמת אין מקומם בפתיחת הודעה חדשה. נהוג אצלנו בפורום לעשות שרשור צ´אטי כזה אחד ביום ,אם נורא מתחשק, אין צורך לפתוח הודעות חדשות ,או אז הדברים היותר ענייניים נדחקים למטה,נעלמים לדף הקודם וחבל. לכן נא לא להעלב , רק לזכור ,היי,ביי,נעים מאוד, מה שלומכם וכ"ד תחת שרשור אחד,שבודאי אחד מאיתנו לא התאפק ופתח - כולם אחריו. (לדוגמא לקח לי עכשיו די הרבה זמן רק כדי לעשות סדר ולשרשר,כדי שלא יהיה כאן בלאגן). תודה ושבת שלום אנשים.

doבי

New member
תודה לסגול מתעקש - ושאלות לdee31

ודה לחבר בפורום שאומר כי אינו משרשר סתם. בייחוד כשסתם כך שכח את ההודעה המקורית ועליה לא הגיב. האמור לעיל אינו כאזהרה ממשרד החינוך, שהקריאה עלולה לגרום נזק מוחי לקורא- רק בגלל שהוא גבר ולא היא כשאישה. שיהיה פה לפחות, שוויון. עיקר כעת, dee 31 נחת, קמת לבילוי עם הבת שלך, והייתי כעת רוצה לברך אותך על המפגשים הבאים, ומאוד סקרן לשמוע על המפגש- בדקה הראשונה, אם אתה זוכר, ועל מה קרה בהמשך, ומכאן שרלותי: 1. האם אתה ב"פרק שני" של תקשורת עם הילדה, ויודעת מפיך את הסיבות לכך? רוצה לשמוע התרשמות ממך,כמקור ראשון. עברתי "חוויה" דומה בקשר עם 2 בנים שכיום כבר הרבה מעבר ל 18 וצבא. 2. מה הקצב של לימודיה בבית הספר והאם אתה מקבל דיווח ממקור ראשון - ז"א מהבי"ס? הידעת כי גם כשהילדה לא אצלך - זכותך להיות נוכח בכל פגישה עם המחנך/ת, בכל יום הורים וכו´(כולל מתן תעודת שליש וסוף כיתה מקורית)? 3. איך וכיצד מתבטאת האהבה ביניכם כרגיל/בפרט? (רק בסעיף זה אני יכול לדבר שבוע על כל ילד שלי בנפרד...ולא לגמור) בהתפתחות הבת ובפיתוח לקשרים טובים יותר שלך עם בתך - מקווה ומאחל כאבא

ש י ר ט ל

New member
שלום די31

אני קצת מהססת לשאול, אבל אם יש לך שני ילדים למה אתה בקשר רק עם הבת?

dee31

New member
שלומות לכולם.

תודה על התגובות ועל קבלת הפנים, בברכת צהריים טובים. אני מקווה שלא אכפת לכם שאני עונה לשניכם יחד (ענין של שרשורים קצרים אתם יודעים...
). כנראה שלא הובנתי נכון. יש לי יחסים מצויינים עם שני ילדי וגם עם אימם שבמשמורתה הם נמצאים. אנחנו מתראים (כלל לינה) חצי מהשבוע בערך, כולל סופש"ים, והם מודעים וערים לחלוטין למצב החדש שנקלעו לתוכו. האמת שקצת פחדתי בהתחלה שיהיה ריחוק ביננו אבל שני שמח שהתבדתי. אמנם עדיין היחסים הם אני מול שניהם, מפאת קושי לוגיסטי בהסדרי הראייה, אבל יש זמן ועוד חזון למועד. את גשר הלימודים עוד לא צלחנו כי הם צעירים מדי, ואני מעורב בפעילויות הגן שלהם כמעט כמו קודם, שוב, סידורי שעות ועבודה. מתוך דברי הקודמים שירטל, כנראה הבנת שיש לי יחסים רק עם בתי אך לא זאת הייתה הכוונה. פשוט היום יש לך יום הולדת, וחגגנו אותו יחד כולם כמובן, והרשיתי לעצמי הפעם להתייחס אל היום הזה כאל חגיגה מיוחדת לה.

luli 43

New member
היי דיי

אמרת לי שאתה כותב כאן... באתי לראות, להתבונן, לקרא, להתרשם... והאמת שקצת נבהלתי. אין לי נסיון עם פורומים...אבל שם, באתר השני, ההודעות הם כמו לשבת על קפה ועוגה (לא תמיד לטעמי)...כאן התגובות הם עם סכינים וגרזנים... מפחידדדד
לולי

luli 43

New member
תודה חמודות... ../images/Emo23.gif

מה הייתי עושה בלי נשים בחיי ???

למעלה