עדי18

New member
אנשים כנסו דחוף!!!!!!!

יוווווו אנשים אני לא מאמינה!!!!! הייתי היום בהצגה מרי לו(הצגה מהממת דרך אגב!!!), ואת מי פגשתי שם??? את יעל דואני!!!!היא באה להצגה עם אמא שלה........... היתה הפסקה ועמדתי עם חברה שלי בתור לשירותים, פתאום היא עושה לי "זאת לא השחקנית הזאת מלחיי האהבה?!" ואז אני כזה מסתכלת ורואה אותה שם....אז ניגשתי כזה וביקשתי חתימה אמרתי כזה "סליחה את יכולה לחתום לי?" (כזה נגעתי לה בזרוע...ואוו...) ואז כזה היא שאלה אם יש לי עט, אבל לא היה לי....אז ילדה אחת נתנה לה לחתום לי עם שלה...... בקיצור היא חתמה לי על הכרטיס של ההצגה....(לא היה לי משהו אחר....) היא רשמה כזה "לעדי המון אהבה
(היא ציירה לב...) ואז חתימה..... בקיצור ממש נהניתי, והוקטע הזה עשה לי את היום!! אגב היא עם משקפיים....אבל היא מזה חמודה... טוב אני פורשת לי לישון
(הגיע הזמן באמת...) אז לילה טוב לכם (בעצם כבר בוקר....חחח) תגובות ייתקבלו בברכה!

actress

New member
פשש יפה אולי היא תחליף את יעל ../images/Emo8.gif

כי יעל פורשת ומחפשים שחקנית אחרת אז אולי אני משערת היא באה לראות סתם מחשבות שחלפו בראשי כרגע.

pompii

New member
יעל דואני מעצבנת!

ראיתי אותה פעם אחת וזה הספיק לי..... בכלל, שהיא מחייכת בא לי לחנוק אותה!פשוט דורשת אגרוף לפנים!

שחררר

New member
לא נכון! היא מאוד חמודה

כשאני פגשתי אותה בסט של לחיי האהבה היא הייתה מאוד נחמדה והיא גם התלהבה מהעיניים של אחותי היא כל שנייה אמרה לה "וואו איזה עיניים מדהימות יש לך!". זה היה מה זה מצחיק, היא ועומר ברנע שכבו על מיטה כזאת שבחדר מנוחה שלהם ועשו אחד לשני מסאג´ים.... ד"א גם אני ראיתי "מרי לו", מאוד יפה אני ממליצה לכם.

עדי18

New member
היא דווקא

היא כזה ישר חתמה לי ובכלל לא התנהגה בסנוביות או משהו כזה, הרי היא יכלה לנפנף אותי בלי לחתום לי בכלל....

עדי18

New member
חחחחחח כן.....כי לא היה לי משהו אחר

שהיא תוכל לחתום עליו...... ברור שאני שומרת את החתימה :) עכשיו יש לי חתימות של שני שחקנים-יהודה לוי ויעל דואני.....

מיכל,יעל באמת פורשת????

או שסתם אמרת את זה?(יודעת שזה לא קשור אבל המסרים לא עובדים)

עדי18

New member
למה היא פורשת? איזה באסה....היא ממש

מתאימה לתפקיד הזה...... טוב העיקר שהספקתי לראות את זה כשהיא עוד שם....

למעלה