yaniv002

New member
בואו נראה אם תזהו את הבחור הזה:

1.הוא בובנאי 2.מריה גורביץ´ ואילן סביר הם המורים שלו 3.הוא מעצב ובונה תפאורות 4.הוא בסה"כ בן 17 5.עשו עליו כתבה לא מזמן,בלי עין הרע. אם תצליחו לזהות את הדמות תזכו ב,זרובבלה ספרי להם במה הם יזכו: הוא יבוא לדבר אתכם,ממש כאן בפורום זה. ולא רק זה,אלא תזכו גם בסכום כסף ענקי-0 מיליון שקלים חדשים.

no2much

New member
שירי תל-אביב הקטנה - המופע!

הדברים בשורות הבאות מסתמכים על צפיה במופע קודם שנערך לפני חודשים מספר. לאוהבי הזמר העברי אני ממליץ בחום לצפות במופע ולקבל "זריקת נוסטלגיה". מלבד שירה בציבור, כולל המופע שירים בפי הזמרים דורית פרקש ובועז פייפר המלווים בלהקה המונה את צליל בירן (פסנתר), יעל בירגר (חליל צד), עומר אביטל (בס) ורמי שולר (כלי הקשה). את הערב מנחה המלחין נחום היימן (חופים, כמו צמח בר), המשלב בין השירים סיפורים מרתקים אודות התקופה "ההיא". אני לא יודע מה איתכם אבל אני אהיה בפעם השניה במרכז ענב בתל-אביב ואראה את המופע בשנית. אם תרצו להגיע גם - התקשרו למשרד הכרטיסים - 03-6044725 או פשוט תגיעו לאירוע שיתרחש במרכז ענב הממוקם על גג גן העיר בת"א ב-22/10/2002.

רוזילה

New member
כן....קראתי אותו

הספר מגניב ביותר ומרענן. אני מחכה ללכת כבר לסרט. אם זה רוכב על אותו הגל, הסרט צריך להיות לא פחות טוב.

actress

New member
רק בפורום שאני קשורה אליו ולזה זה

לא פורסם וזה קשור

למעלה