MadHouse GirL

New member
../images/Emo32.gif

אפשר לדבר בפורום על אתרים עם Lyrics לשירים? (מילים לשירים...) אם כן אז... משהו מכיר אתר שאפשר למצוא בו ליירקיס לשיר של סאבלימינאל "זזים עם הבאס"? *גם אתרים עם ליייריקס לשירים בעברית בכללי יהיה טוב.. (; * מקווה שתוכלו לעזור...!

MadHouse GirL

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif וד"א...

אהבתי ת´חתימה שלך..!! חחח זה קטע קורע! וזה נשמע גדוווול! שייגעצ שולטים!

../images/Emo4.gifאנשים ואנשות../images/Emo121.gif

אני צריכה
מישהיו יודע איך לעשות ראסטות....אבל כאילו לבד..לא ללכת למספרה
תענו לי
זה חשוווווב

כן....../images/Emo121.gif

אני מכירה......יודעת...... לא לחפוף חודשיים..... אבל איך לעשות את הראסטות עצמן
אני יודעת מש´ו כזה: עושים צמה משני חלקים ומגלגלים את הצמה .. מלמטה.... אבל אני לא בטוחה בזה..... מישהו יודע איך עושים את זה

G MaN aka Satla

New member
פחחח

מותק אני אספר לך סוד שימנע פשלות בעתיד(מקווה) ראסטות לא עושים במספרה. קיי? אפילו שאני לא מאמין שבמספרה עושים ראסטות (אם כן אז אותה מספרה ממש חורנית ודפוקה לפי דעתי) מלא אנשים בארץ יודעים לעשות ראסטות וברמות שונות יש שלוקחים כסף ויש נדיבים אני ממליץ ללכת על נדיבים ויש סוגים שונים של ראסטות , אז תפרטי יותר ונראה אם נוכל לעזור. ד"א , למה פירסמת את ההודעה הזאת בפורום "רוק ישראלי"?

וד"א...../images/Emo121.gif

אני לא מתכוונת לראסטות כמו אלה
[שיו..כמה חיפשתי ת´תמונה הזאת אתמול בערב...כדי להדגים..
] אלה כאלה רגילות שאפשר לעשות לבד

אח שלי פעם עשה

ראסטות לחבר שלו... אבל לחבר שלו יש סוג שיער מסויים, שקרוב לאפרו... אני מניחה שזה מאוד תרם להצלחתם של הראסטות כל מה שאני יודעת, זה שחבר שלו גידל שיער (אולי גם לא חפף כמה זמן..לא יודעת), ואח שלי לקח קבוצות קבוצות של שיער, וגלגל אותם במשך כמה זמן עם וקס לשיער..
אם זה עוזר לך...

אמממממממממ../images/Emo121.gif

שירה, לי יש שיער עבה כזה... נראה לך שזה יהיה לי בסדר..
וסליחה על הבורות......
אבל מה זה ´וקס´

Mashina Girl

New member
מש´ו כזה.. ../images/Emo28.gif

שתוקעים על השיער.. נראה לי כדי שלא יתנפח או שלא יזוז או וואטאבר.. פעם שמו לי,גאש,זה מסריח!
.

Mashina Girl

New member
יפית?!../images/Emo12.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo28.gif

למה את שואלת את זה? כאילו,מתי שאת רוצה את יכולה ל´יות איפה שאת רוצה, את לא אמורה לשאול
גמני לא ממש כאן,לא שהצטרפתי רשמית.. אבל שמשעמם קוראים,ושעוד יותר משעמם - מגיבים
.

Mashina Girl

New member
טחח אח שלך מש´ו בנזונה! ../images/Emo28.gif

{תמיד רציתי להגיד את זה
} בונא אח שלך ,ובכלל,אחים שלך...עם הסיורים שלהם בעולם..אוחח,הלוואי עלי

../images/Emo6.gif

טחחחח!!! כל הסיורים שלהם בעולם (עאאאלק!) התחילו מטיולי-אחרי-צבא תמימים... והם פשוט ממשיכים תטיול-אחרי-צבא מדיי פעם..
(אח שלי אף פעם לא סיים אותו, הוא חזר הביתה מנסיבות שלא תליות בו, בגלל זה הוא איי שם עכשיו,ממשיך) ו..כן...גמני צהההההה!! אללה, את באה ביחד?

Mashina Girl

New member
טח הלוואי../images/Emo7.gif ../images/Emo28.gif

יש -עללליייייייי- עבודה להכין למחר, לא שאני מתכוונת.. ננצל מינית איזה בן ונדרוש בתמורה העתקת עבודה בפסקל

למעלה