יופי לך

ואנחנו כאן דאגנו לך מה זה נוסע בלי להגיד ככה זה יפה????????? יפעת כבר יצאה מדעתה בגללך יא שוקו אחד.

yafit75

New member
אני אראה לךךךךךךךךךךךךךךךךךך מ´זה!

חוצפה,,, ככה להיעלם ולא להודיע,,, אני נורא כועסת,,,, חיפשתי אותך,,,, וכל כך התגעגעתי,, וחוץ מזה רונה,,, לי קוראים יפית!!!!!! בכל אופן חברה,, תעשו לי טובה,,,ואל תדברו על המשחק של חיפה מחר,,,,בכלל,,,,! כי זה רק יעשה עין הרע!!! טפו טפו טפו... חמסה חמסה חמסה
שיהיה לכולכם בוקר מקסים,,, ורגוע!!!!

yafit75

New member
אני פה, איתך!!!!

אתה מה זה לא בסדר,,, היית יכול לפחות להודיע,,,, השארת אותנו פה במתח,,,,, נעלמת,,,, ולא מספיק שהפורום הזה היה משעמם,,, בנוסף אתה לא היית,,,, זה באמת עבר את הגבול,,, אז מה? נראה שעשית חיים?

חיים שלי...

איפה את כפרה... התגעגעתי.... הבאתי לך שתי פיליפיניות איתי בתיק שלא תצטרכי לנקות את הבית יותר. תגידי שאני לא דואג לך...

yafit75

New member
מה מתוקי שלי..

פיליפיות??? מה אני צריכה אותן,,,, כשיש לי אותך!!!!!

TakTik

New member
היי

זה אני TIK TAK החלפתי (או ליתר דיוק הפכתי) את הניק ניים שלי

יפעתוש

מה המצב מותק? תגידי אולי את יכוה לומר לי מתי המשחק היום ובאיזה ערוץ וואלה לא יודעת??????????? תודה יפעתוש ובוקר טוב. סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםם יפית

בוקר טוב כפרה...

עוד פעם התחלת עם השטויות שלך... אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי ליגת האלופות איפה החיים שלי ? ? ? זיגזג מנייק... מיליונר...

yafit75

New member
קוראים לי

ייייייייייפפפפפפפפפפפפפפייייייייייייתתתתתתתתתתתתתתת!!!!! כל כך קשה לך לבטא את זה כמו שצריך,,, לא נורא בובה,, שיהיה לך בוקר טוב....

למעלה