אירוח רופא היום בתפוז ../images/Emo101.gif

היום, יום שלישי, ה 27 לאוגוסט, החל משעה 21.30 עד 23.00 יתארח בפורום קיצורי קיבה דר´ אליעזר אבינוח מהמרכז הרפואי סורוקה. דר´ אבינוח הוא מנתח בכיר בתחום ניתוחי השמנת יתר. הנכם מוזמנים להשתתף. ניתן להכניס שאלותיכם כבר עכשיו.

מי שהיה ולא היה

מה המצב???? אם הייתם בקורס או במסע(וגם אם לא הייתם) ובא לכם לדבר אז צרו קשר 146748295 i.c.q

../images/Emo42.gif ../images/Emo86.gif שוער בית"ר ירושלים

היום בשעה 21:00 יתארח איציק קורנפיין, שוער בית"ר ירושלים, ויענה על שאלות הגולשים בפורום. על פוליטיקה וספורט, על מצבה הכלכלי של הקבוצה, על אליפות 2002-2003, וגם (ובעיקר) על האוהדים הנאמנים. הגולשים מוזמנים להעלות את שאלותיהם כבר עכשיו צוות תפוז מבקש לשמור על שפת דיבור נאותה.

marcelo majlin

New member
פורום חדש

נפתח פורום תמיכה במתגיסים, חילים ומשפחות הכתובת selfdiscovery.co.il בפורום הפתוח להתראות

../images/Emo166.gif../images/Emo55.gif יעל דיין בפורום חופש

חברת הכנסת יעל דיין תשתתף היום בפורום חופש ותענה לשאלות הגולשים בכל הנוגע לעניינים על סדר היום. חברת הכנסת דיין מוכרת בציבור בותקשורת כלוחמת למען זכויות אוכלוסיות מיעוט ונגד כפייה דתית. הגולשים מוזמנים להעלות שאלות בפורום מעכשיו. האירוח יתחיל בשעה 19:00 צוות תפוז מבקש לשמור על שפת דיבור נאותה

פורום רוק ישראלי בתפוז נפתח!../images/Emo168.gif

שלום לכולם, רציתי לידע אותכם כי פורום רוק ישראלי בתפוז נפתח!
הגיע הזמן שבאמת מישהו יתיחס למוזיקה שרק פה אנחנו יודעים לעשות אותה בצורה הטובה ביותר! כי כשזה תוצרת כחול-לבן זה הטוב ביותר!!!
, הפורום כולו מוקדש לרוק הישראלי ובמיוחד לאחר סגירת האתר "מומה" יש לפורום חשיבות גדולה מתמיד, נקווה שהפורום יהוה קהילה נוספת לרוק הישראלי... אז אם אתם באמת אוהבים את הרוק הישראלי, בואו אלינו כי לא נוכל לעשות את זה טוב יותר בלעדיכם... אז בואו לביתכם החדש
בפורום רוק ישראלי!
http://anashim.tapuz.co.il/ilrock

liorush1

New member
אני הייתי...

אבל באיזה תאריכים? זתומרת באיזה כיתה אתה כי היו שני סמינרים אחד אחרי השני

אני מכירה את רננה...

היי.. אני מכירה את רננה מהסמינר של מחוז המרכז של קרית אונו בת ים הרצליה... גבעתיים...

Chandler Rulz

New member
אורגי, תודה על הפרגון!!... דווקא!!

אני מכיר את רננה!!!!!! מה איתה? "מכת רננה" (ע"פ שירם של מוניקה סקס, "מכה אפורה") =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= היא אמרה לנו לו"ז זהו לוח זמנים אחר כך חזרה עוד כמה פעמים כדי שנבין.. זאת לא בושה.. זה מושג בצבא.. אתה חוזר לביתך במונית על חשבונך.. זאת לא טעות זו המציאות אם לך לא מתאים ניפגש, פנים מול פנים. או שתלך אל המועצה.. תחכה שם שעה ובסוף תקבל עונש נורא.. זה בא בצורה לא יפה אכזרית של רננה מה היא רוצה? מה היא חושבת? מה היא אומרת?? כי לי לא אכפת.. זאת לא חופשה זאת עבודה כאן אין בילויים פה רק לומדים כל החיים!!!! נ.ב. -=-= אתמול הייתה לי פעולה ראשונה, כיתות ג´ והגיעו רק 1 חניכים!!

Orginal

New member
מה אתה טמבל?

איגור, כולה שאלתי מי מכיר את רננה? תרסן את ההתלהבות? למה אתה רושם את כל השיר של הסמינר? קצת נסחפת... ודרך אגב, אני ועוד שני ילדים גם כתבנו אותו אז "תצצצ תתצצצ" בסגנון פלורי !

אני מכירה!!! ו....

תיקון טעות של השיר- במקום "כל החיים" אמרנו "כל הימים"... מישהי פה עיוותה את השיר ומישהו העתיק ממנה.. אהמ אהמ...

למעלה