הזמנה אדיבה לדף קהילה "ציונות גאה" בפייסבוק

כל מי שרואה בעצמו ציוני להט"ב גאה, מוזמן לבקר ולהשפיע בדף הקהילה "ציונות גאה"
... חג סוכות שמח וגמ"ח טובה
לכם, ולכל בית ישראל
...

ספר יקר

New member
אילו אולמות אירועים יסכימו לערוך חתונה גאה?

אתם כבר כמה שנים ביחד, אוהבים ושונאים כמו כל זוג ממוצע והחלטתם לעלות מדרגה: להתחתן. תפרתם חליפות, קניתם טבעות, ולא מצאתם אולם שיסכים להרים את האירוע. פחד מעליזות יתר? אולי. אפליה? בטוח. אז כדי שגם אתם תוכלו להוציא מהחברים שלכם צ'קים שמנים, החלטנו לבדוק את המצב באולמות שונים בארץ. ערוץ הגאווה מציג: הניסוי - למצוא אולם שיחתן זוג גייז הכתבה

yarden1710

New member
סרט גמר בנושא הומואים דתיים

שלום לכולם, שמי ירדן, אני שמיניסטית בבית הספר מוסינזון בהוד השרון ונמצאת במגמת קולנוע וטלוויזיה. השנה, במסגרת שנת לימודינו האחרונה עלינו ליצור סרט גמר- עלילתי או דוקומנטרי- באורך של כ-10 דק'. אני ושאר חברי קבוצתי החלטנו ליצור סרט דוקומנטרי בנושא המסקרן אותנו- השילוב בין דת והומוסקסואליות, כלומר, הומואים דתיים. אנו מאוד פתוחים ורגישים לגבי הנושא וכרגע אנו מחפשים אדם שיוכל להתלוות אלינו לתהליך יצירת הסרט, יוכל לחשוף בפנינו את התהליך שעבר או שברגעים אלו עובר. חשוב לציין שתהליך יצירת הסרט יתפרש על גבי חודשיים שלושה, ולכן נעדיף אם תפנה אלינו דמות שנמצאת בתהליך אישי ופנימי בחייה שנוכל אנו ללוות ולתעד,ושיצליח לעניין את הצופים לכל אורך הסרט. כמובן הסרט יווצר עם רגישות והתחשבות רבה ברצון וברגשותיו של המרואיין. אנו מאמינות שסרט זה עשוי לעזור לרבים הנמצאים במצב כמותכם לאזור אומץ ולעבור את התהליך החשוב הזה בעצמם על אף הקשיים. לכל המתעניין, מתלבט, או אפילו רק רוצה לשמוע פרטים נוספים ניתן לפנות אליי באימייל: [email protected] .

../images/Emo32.gif 1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בפתח תקווה

yenergy

New member
תחילת שנה - איגי דתיים.

הי חברים. זכיתי להחליף את אחד המדריכים שעזב לאחר שנתיים את קבוצת איגי - דתיים - צעירה. אני גאה ומתרגש להיות במפעל הזה שנקרא איגי - שלו היה קיים כשאני הייתי נער מתלבט הומו דתי יכול להיות שהייתי אחר היום. יכול להיות שהייתי יוצא מהארון וחוסך סבל להרבה אנשים. אז - אם אתם מכירים חברה מתלבטים בגילאי 16 - 18 (זה הגיל לקבוצה הצעירה) ו - 18 -23 (זה הגיל של הבוגרת) אשמח אם תפנו אותם אלינו. חשוב לי להדגיש שבקבוצות אנחנו שומרים על אווירה ניטרלית. אנחנו מספקים מקום לחברים להיות עצמם, קצת לשחרר קיטור ובסה"כ להינות. אשמח מאוד לשמוע על חברה שמעוניינים להגיע. ניתן ליצור איתי קשר במסר אישי או דרך פורטל איגי בפרופיל שלי. חגים שמחים! אנרג'י.

כמוך10

New member
ביום ראשון הקרוב: טיול חול המועד סוכות!

בג' בחול המועד, יום ראשון הקרוב, נטייל באזור ירושלים, כולל הליכה בנִקבה ונוף מרהיב, במסלול של כ-4 שעות. ההגעה אפשרית גם בלי רכב הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו כדי להתעדכן לגבי הפרטים המדויקים: [email protected]. כמוך - הומואים דתיים אורתודוקסים

ROYP311

New member
אשמח לקבל חוו"ד - דיון

הי חברים יקרים, אני קצת חדש בפורמים בכלל... אני מאמן אישי ומעביר סדנאות ומעט מאד אנשים א-מיניים מגיעים לסדנאות שלנו... פרט מעניין. אשמח אם תקראו קצת עלי אשמח לקבל משוב הארות והערות חג שמח

כנסו לאתר אור נוער

אפשר לקבל תמיכה בכל נושא - גם בנושא זהות מינית והתמודדות עם להיות חרדי - הומו כי להיות חרדי זו עובדה ולהיות הומו זו גם עובדה, החכמה היא המקף - המחבר בין להיות הומו - חרדי או דתי אתם מוזמנים להכנס ולקבל תמיכה http://www.webix.me/nohr/שאלות ותשובות.asp

למעלה