naamacohen2

New member
תכנית אינטרנט שתעלה בחודשים הקרובים

בתכנית אנו מראיינים במשך 2-3 דקות אנשים שרוצים לשתף בבעיה שהם חיים איתה ביומיום, או בעיה שהייתה בעבר. בנוסף, גם אנשים עם סיפור מעניין, שעברו דרך ארוכה כדי להגיע למקום שבו הם נמצאים היום. בתכנית מתארחים גם אמנים מוכרים מעולם הבידור המשתפים בהתמודדויות שלהם עם משברים בעבר ובהווה. אחד מהנושאים הבולטים והחשובים בו אנו עוסקים בתכנית הוא דיכאון וחרדה. צילום הראיון ייערך כחצי שעה . חשוב לציין שמטרת התכנית היא להעלות את המודעות של הציבור להתמודדויות יומיומיות לא קלות. וכמו כן, לחשוף תופעות שמבחוץ אנשים מפרשים לפעמים באופן שגוי. מי שמעוניין להשתתף, אשמח ליצירת קשר
לפרטים נוספים וכד' , זה המייל שלי - [email protected] תודה, והמשך יום נעים נעמה

../images/Emo32.gif 1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בנגב

ערב מיוחד!!! עם לסבית במרפסת, 'הבועה' בסלון,

כמעט כולכם כבר שמעתם על הרעיון והנה סוף סוף אנחנו זוכים לחנוך אותו - פרוייקט לסבית במרפסת. פרוייקט לסבית במרפסת [יחד עם האחיות/ים התאומים שלו: הומו בסלון, טרנס עם הבר וכו'...] הוא פרוייקט שבמהלכו נארח בפיצ' להטב"קים מגוונים, שאנחנו חושבים שיהיה לכם נעים ומעניין לפטפט איתן/ם ולשמוע מהן/ם על הזהות המינית או המגדרית שלהן/ם ועל הפעילות שלהן בקהילת הלהט"ב. והשבוע - הפיצ' מארח את אינעם - ממקימות אסוואת - ארגון לסביות פלסטיניות. ועוד במהלך הערב: 19:00-20:00 פרידה מאור ואביב 21:00-22:30 הקרנה של הסרט "הבועה" [הפופקורן עלינו ;)] כניסה חופשית! לנוער עד גיל 21. לשאלות, תהיות, והגיגים אפשר לשרשר, לשלוח הודעה בפרטי, או לחפש אותנו בפייסבוק THE PEACH . *פיצ' פועל במסגרת עמותת "שישה צבעים - בונים קהילה גאה". *אסוואת* היא קבוצת נשים לסביות ערביות שנפגשו והתארגנו כדי ליצור מקום בטוח ומכיל בשבילן בתוך החברה הערבית-הפלסטינית בפרט והעולם בכלל,וכדי להעלאת את המודעות לנושאים של זהות המינית והומוסקסואליות. אסוואת מארגנת מגוון רב של פעילויות עם ולמען הנשים הלסביות. בין השאר מקיימת אסוואת מרחב בטוח שמאפשר לנשים לשתף במחשבותיהן, רגשותיהן, חוויותיהן ובהתלבטויות לגבי הזהויות השונות שלנו. הפעילויות של אסוואת כוללות • מפגשים חודשיים לנשים הלסביות הערביות באזורים שונים בצפון ומרכז הארץ. • קורסי העצמה והכשרה בהנחיית מקצועית להעלאת המודעות העצמית, כולל הקניית כלים להעצמת נשים אחרות בחברה המיידית והרחבה שלנו. • קבוצה לטרנס ג'נדר וטרנסקסואל בהנחיית יועצת מקצועית. • פעילויות חברתיות אחרות כמו מסיבות, ערבי נשים וטיולים. • מפגשים ובילויים משותפים, פעמיים בחודש לנשות אסוואת. הנשים נפגשות באווירה ביתית ומכילה, מבלות יחדיו, צופות בסרטים, קוראות, משחקות טניס שולחן ומתכננות פעילויות נוספות. • קו תמיכה וייעוץ לנשים. הקו מיועד לנשים שזקוקות לאוזן קשבת, רוצות לשתף בשאלות, במחשבות והתלבטויות לגבי הזהות המינית והמגדרית שלהן, מבלי לחשוף את זהותן האישית. אנחנו כאן עם ובשביל כל אישה ערבייה לסבית, דו מינית, טרנסקסואלית, אינטרסקס או מתלבטת.

למעלה