תכירו - מערכת המסרים החדשה ../images/Emo30.gif

גולשים יקרים, אנחנו שמחים לבשר כי לאחר חודשים רבים של תכנון והשבתת מערכת המסרים אתמול בלילה והיום בבוקר - מערכת המסרים החדשה עלתה לאוויר. על תפעול המערכת המשודרגת ושלל האפשרויות החדשות הקיימות בה, תוכלו לקרוא בבלוג הבית: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2120324&r=1 לשאלות נוספות, דיווח על תקלות ותמיכה טכנית, נשמח לעמוד לרשותכם בפורום המשוב: tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=168 אנחנו מקווים כי תהנו מהשימוש במערכת המסרים החדשה, מאפשרויות העיצוב והשליחה החדשות ומהשיפורים הטכניים שנעשו. תודה לכם על הסבלנות בזמן עבודות התחזוקה שבוצעו הבוקר והמשך גלישה נעימה

../images/Emo101.gifעבודות תחזוקה במערכת המסרים

גולשים יקרים, בשעות הקרובות תערכנה עבודות תחזוקה יזומות במערכת המסרים. אי לכך, מערכת המסרים לא תפעל בשעות הקרובות. מטרת עבודות התחזוקה היא לפתור את התקלות השונות המתרחשות במערכת המסרים לאורך הבוקר. אנו מקווים כי בסיומן תוכלו לחזור ולהנות ממערכת המסרים החדשה והמשופרת. תודה על הסבלנות וההבנה, צוות הנהלת הפורומים

../images/Emo207.gifאתמול ברדיו

שמעתי גם את SOS של אפוקליפטיקה עם כריסטינה סקאביה. וגם את OTHAFA של נייטוויש. וגם את איינג׳לס של ווית׳ין! ברדיו מקומי רגיל לחלוטין! פינלנד אדירה, אתם לא חושבים? :>

Edge of Thorns

New member
אחוש אי לינג לפאנים יענו!

ס' כיף זה לשמוע בזיפזופ רנדומאלי לחלוטין את השירים האלה, בלי כל הקקה מייקה הים תיכוני.

Edge of Thorns

New member
כל כך... ../images/Emo178.gif

אני מבינה את זה שזה סוג של מוסיקת פופ [לא מבחינת ההגדרה הדיכוטומית של הז'אנר, אלא מבחינת הפופולאריות של הדבר הזה], אבל זה מציק לי שרוב הציבור עד כדי כך מטומטם להעניק לשירים האלה טייטלים של "יצירת מופת", כשבגיל 6 העליתי שירים מאולתרים טובים בהרבה מהטקסטים האלה. המוסיקה עצמה עוד ניחא, נחליק, כי יש שירים בערבית עם לחן כזה [העתקה מהם הרי, ברור] עמוקים להפליא, או לחילופין שירים ביוונית [גאוות יוונים!] עם לחן דומה שמציג בלאדות רציניות עם עלילה שבכיף אפשר להציג באופרה.

LadySilkworm

New member
אני לא חושבת שמישהו מעניק לשירים האלה

את הכותרת של "יצירת מופת". לא בדיוק עשיתי סקר אחד-אחד בכל המדינה כן, אבל בואי נגיד שבהסתכלות על חברותיי הצבאיות שרובן שומעות רק וריאציות שונות של שירים מזרחיים אני לא שמעתי אותן אומרות משהו על איכות בכלל. בסה"כ משמיעים את השירים האלה כל כך הרבה לא בגלל שהם נחשבים לאיכותיים והרוק לא, אלא בגלל שהזמרים פשוט מאוד מאוד מצליחים. ולמה הם מצליחים? כי השירים שלהם קלילים ונקלטים מהר, והם "עושים שמח". והאמת שיש בזה גם משהו מאוד חברתי. נראה לי שצריך מחקר סוציאולוגי יותר מעמיק כדי להבין איך זה שחלקים מסויימים באוכלוסייה אוהבים מוזיקה כזאת או אחרת, אם זה קשור לעדה או לבית או לא יודעת למה. אני באופן אישי מכירה עכשיו הרבה שירים יחסית ואני חושבת שבתור שירי פופ כאלה יש כמה ממש לא רעים. לא הייתי שומעת אותם באייפוד, אבל בואי נגיד בשמיעה מהצד אני לא ממש סובלת. אגב, ב-88FM לא נתקלתי [נראה לי] באף שיר במזרחית. אמנם הם לא משמיעים הרבה מטאל [למרות שבתכנית בוקר אחת היה שיר של אופת'], עדיין יש שירים טובים. צריך גם לזכור שבפינלנד נייטוויש וכל אלה הם ממש הצלחה ומפורסמים וסביר להניח שיש ברדיו בפינלנד גם שירים אחרים פחות טובים של אמנים ממש מצליחים שם.

LadySilkworm

New member
סוג של תוספת: הזמרים המזרחיים

מצליחים בלי העזרה של הרדיו בכלל. ז"א הם לא צריכים שגלגל"צ ישימו שיר שלהם ברדיו כדי שיכירו אותם, הם ממש מוכרים גם ככה. השירים האלה גם עוברים "מפה לאוזן" [או מאייפון לאייפון] וככה הם עוד יותר מצליחים בלי הרדיו. ואני לא ממש יודעת מה הסיבה האמיתית לכך שמשמיעים אותם ברדיו, זה בטח לא עניין של "איכות", אלא של רצון לרצות קהלים מסויימים כנראה.

Amylover1

New member
את צודקת ,-

אבל אני אישית , לא מסוגלת לשמוע את הסוג מוזיקה הזה , זה עדיין מזעזע אותי איך ש''פרחות'' בבית הספר שלי שומעות את הבכיינות המזרחית הזו , כלומר- בית הספר שלי בעיקרון מתחלק רק לשני סוגים : אלה שאוהבים מטאל ורוק , ואלה שאוהבים מזרחית ,- אני פשוט אישית לא יכולה לסבול את המילים שחוזרות על עצמן כ''כ הרבה פעמים , בלחנים כל כך דומים . זה רדוד כל כך לדעתי , אני לא מבינה את זה

יום אחרון בפינלנד :(

אנחנו בהלסינקי שוב, מחר לפנות בוקר טסים... :( נתראה מחר כשאהיה כבר בארץ. להת׳ בינתיים!

bachner1

New member
אנחנו ממש מעבירים מקל ../images/Emo3.gif

מחר בבוקר את טסה חזרה לישראל... ואני טס לסקוטלנד
מקווה שנהנית שם (למרות שברור שכן) ותודה על כל העדכונים המעניינים שלך משם :)

bachner1

New member
טוב אז גם אני אפרד ../images/Emo3.gif

מחר ב5 בבוקר אני ממריא מישראל בדרך לסקוטלנד, ולא סביר שאבקר בפורום עד אז... אז ביי לבינתיים, ומקווה שתמשיכו לחיות ולעדכן דברים מעניינים! אני לא חושב שאני אכתוב בפורום הרבה במהלך החופשה, בטח לא בכמות שזוהר כתבה
אבל אכנס מדי פעם אני מניח... מחר יש עצירה של 6 שעות באמסטרדם, מה שייתן הזדמנות לראות אותה קצת :) אח"כ נטוס לגלאזגו ונהיה שם יום וחצי, אז יומיים במסלול שנקרא The West Highlands Way שהבנתי שהוא ממש יפה, אז שישי-שבת באדינבורו, יום ראשון פתוח לגמרי ונחליט כבר מה לעשות בו, ובשני טסים הביתה. מקווה שיהיה כיף!

LadySilkworm

New member
מדברים על פרידות-

שלום חברים, עקב טרגדיה אישית במשפחה [והמילים האלה פשוט לא מספיקות בשביל להכיל מה זה באמת], אתם לא תשמעו ממני בזמן הקרוב. אולי אני אכנס פה ושם.. ואני בסדר, יש מספיק אנשים פה. [ומי שיודע אני אשמח אם לא תפרטו או תכתבו על זה יותר מדי..]. להת'..

למעלה