על האש יש לנו מעריצה חדשה ../images/Emo6.gif|חיבוק

כזאת מתוקה כזאת חיננית אין כמוה בעולם. אין כמו האדומים באש ובמים ננצח את כולם כפליים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כינרת אחרת האדומה והצוהלת

ממתק בת

New member
לכנרת אדומה אחרת!!!!!

בוייקר אור לך מתוקתי מה שלומך גברתי???? רק רציתי לומר לך אני מתה עלייך!!!! ואכן יש משהו בDNA אח אח גאון מי שהמציא את זה......הכרומוזים!!!!אחח!!! אז....................
אותך מאוד מאוד!!!!! אז שמרי על עצמך בובה!!! אני הבטחתי אני אקיים....לא בזמן הקרוב את יודעת למה....אבל אני אבוא! מהחצי
שלך!

ממתק בת

New member
חחחחחחחחח תודה לך......../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואגב העל האיש יקירי -------------יש לך אחלה של פורום------------- מצטערת שככה נחתתי פתאום....אבל.......שיהיה לך אחלה יום\ערב! ומקווה שטוב לך בעבודה!!!!!

על האש

New member
ממתקיתההה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

ברוכה הבאה ילדה ורק חסר לך שאחיך המיקרובון יתפוס אותך כאן

ממתק בת

New member
מיקרובון<????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותודה רבה רבה רבה רבה רבה
וואי וואי וואי וחסר שאחי יתפוס אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וכינרת יקירתי כמו שהבטחתי אני אבוא בשבילך לקלל תשופטים ואת הקבוצה השנייה.....בשבילך........ולגבי מה שאמרת לי ההוא תמיד
אצלי!!!! אין מה לעשות בובה!!!!!!!!

הנה היא בכבודה ממתקוש../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

המעריצה החדשה של הפועל תל אביב ישששששששששששששששששששששששששש על האש תיקח אותה ברצינות. היא תבוא איתי לשער 7 אוהווווווווו יהיה שמח בבלומפילד חכו חכו אני מחכה בקוצר רוח ל24 לאוגוסט מכינרת אחרת האדומה והצוהלת ממתק תתרגלי לאדום לבן בשערך היפה לללללללללללללל

ממתק בת

New member
אחחחחחחחחחחחחח אחחחחחחחחח

את כזאת מתוקהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
מה אני אעשה שם???את יודעת מה בסדר אני אבוא!!!!!רק כדי לקלל תשופטים ותקבוצה המתחרה!!!בשבילך!!!!!!!! מווואהההההההההההההההההההההה מהחצי
שלך

ממתק בת

New member
ושתדעיייייייייי כנרת

שגרמת לי ל.....
:
.....
:
.....
:
.....
: