ספר ריק

New member
../images/Emo247.gif הפה שלו, הפה שלי ../images/Emo247.gif

הפה שלו, זה שלא מנע מעצמו אוכל. הפה שלי, שבשעות האחרונות מזון לא בא איתו במגע. הפה שלו, הוגה את ההבהרות במבטא רוסי קל. הפה שלי, מבטא את המילים ברהיטות של צבר. הפה שלו, הפך שלי הפה שלי, הפך שלו ----------------------------- מקווה שהחזרתי את הלשון שלו למקומה. ועכשיו אני הולך לשאול את הרב אם זה נחשב ששברתי את הצום, כל הטעימות האלה
חבר'ה, אני חוזר בעצמי בגדול: תכירו דרך האינטרנט! אין בזה שום דבר רע! (עם כל אמצעי הזהירות שיש לנקוט כמובן בכל דרך היכרות שהיא).

לא יגיד ך מה לעשות.

אבל מה ? ב תשעה באב ? זכותך כן אבל סוףסוף הומו "דתי" לא ?? אה, וחזק וברוך על ההחלטה להכיר דרך האינטרנט זכור לי שהיית די קיצוני בעניין. צום קל ומוכיל וותהנה אחינו. אוהב.

ספר ריק

New member
../images/Emo23.gif אהבת חינם בט' באב-מה רע?

יש איסור על גברים להתנשק בכל יום בשנה, או בט' באב בפרט? תודה
צום קל ומועיל לכולם.

Nחמן

New member
אין איסור להתנשק

אפילו ביום הכיפורים. השאלה היא, איזו נשיקה. אם זו נשיקה לשם גירוי, אזיי זה תלוי בדעות השונות. לא הייתי רוצה לפסוק בנדון אבל בתשעה באב וביום הכיפורים בוודאי ראוי היה להימנע, שהרי חז"ל אסרו בימים אלו את תשמיש המיטה. בדרך אגב הודו לה' כי טוב. לראשונה השנה זכיתי לצום כהלכה. מקווה כך כולם.

מזללללל טוב!

כיף לשמוע!! בלי כל קשר אם מותר או אסור, לא מגעיל להתנשק עם מישהו שלא צחצח שיניים בבוקר?

ספר ריק

New member
אבל התנשקנו בערב ט' באב

כמה שעות אחרי הצחצוח שלפני תחילת הצום
תודה על הפרגון !!

סתם39

New member
שלום לכולם.

עברתי 'במקרה' בפורום ורציתי לשאול אם יש משהו שחושב כי יש לו בעיה עם עצם היותו הומו או עם יש לו בעיה של פגם הברית וזרע לבטלה או אפילו בעיה של התמכרות לאתרים ולמעשים מסוימים הידועים לכל כבעייתיים על פי ההלכה. או אם יש משהו המתלבט לגבי נטייתו המינית ורוצה לשאול ולדבר על כך אשמח לענות על כל שאלה ותמיכה במייל- [email protected] . ההכוונה הינה על בסיס דתי ולא על בסיס חברתי או פסיכולוגי למרות שתמיכה מוצעת לשואל ואין שום כוונה לשפוט אלה להציע עזרה לאלה שרוצים ומישהו לדבר עמו לאלה שרוצים לפרוק.

shakQ

New member
למה שמו ..

נגוהה ביוהרה ,התנשאות, חסר סבלנות וגם קצת חולה בדמגוגיה , כזה אני -> אני נוהג לתת כינויים , להעניק בנדיבות " תארים ", ולהדביק גם איזו תגית, ו חלק משיטת" הדיון הפתוח " בה אני נוקט זו הקריאה " נא להתעלם ... " . . . - > דמגוג בפעולה - האם, כל אחד המתנגד לדעתך הוא "דמגוג " ? ! האם זו חוכמה רבה מתוך כך לפסול מראש את דבריו ? ! האם זו שיטה עקבית!

../images/Emo32.gif|1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה באזור באר שבע

מפגש הו"ד - בחמישי הבא

שלום לכולם, בחמישי הבא 18/7/11 יתקיים בתל אביב מפגש הו"ד פרטים נוספים יבואו אוטוטו אז תרשמו ביומן ואנחנו מקווים לראות אתכם לכם ובשבילכם, צוות הו"ד

למעלה