כאילו בעצם פעם היה שעתיים רק של שירי גלי באמצע הלילה אז אולי אז, אבל לא סתם כזה. ואני באמת מוקירה כל פעם שאני שומעת את דארן ברדיו כי זה מרגש אותי כאילו אני סבתא שלו שהוא ממש התקדם בחיים
תעשו לי טובה ותברחו ממנה כל עוד אתם יכולים,אוקיי? (ובמעבר חד-מישהו קרא את כמה טוב להיות פרח קיר?) (ובמעבר עוד יותר חד- אני רואה את הסדרות הכי טובות ביקום!!*הולכת למות איפשהו*)
קראתי כתבה מ2010 על זה. זה די נשמע כאילו ירדו מזה-אבל יש לך משהו עדכני? ואת יודעת מי ישחק את פטריק? למרות שזה לא בדיוק ספר שמתאים לסרט.חצי מהספר זה מחשבות על כמה שהוא דפוק...אלוהים,צ'רלי הזה.בא לי לבכות.
http://www.imdb.com/title/tt1659337/ וגם התפרסמה בטמבלר תמונה מהסט לפני כמה חודשים, כך שכנראה זה עדיין מתקדם. הילדון שמשחק את צ'רלי שיחק את פרסי ג'קסון והולך לשחק גם את דרטניאן בסרט החדש של שלושת המוסקטרים. זה אוסף תפקידים ממש מגוון. אני מקווה שהוא מספיק טוב. אני חייבת לציין, ואני מקווה שאני לא אסקל, שלא כ"כ נפלתי מהספר. אני כן אראה את הסרט, אבל כנראה שזה בעיקר כי אני רואה כל דבר עם פול ראד. מה שכן, אני מתה שיצא כבר הסרט של משחקי הרעב. זה הולך להיות אדיר.
הליהוק למשחקי הרעב מזעזע!!! ראיתי את השחקנים של גייל ושל פיטה והתלהבתי עד שהבנתי שזה ההפך ממה שחשבתי! השחקן של גייל מתאים לשחק את פיטה! וכו׳.. אבל ת׳אמת דיי התרגלתי שהסרטים הורסים ספרים טובים. ואני בכלל לא מתחילה לדבר על השחקנית של קטניס...