5ifi

New member
את כל אלה שמעתם בגרסא של גלי?!

אני שמעתי רק את טינאייג' דרים... לשדרנית של סינגלס היה קראש על השיר הזה...

shaharory

New member
מה אף פעם לא שמעתי את טינייג' דרים ברדיו!

כאילו בעצם פעם היה שעתיים רק של שירי גלי באמצע הלילה אז אולי אז, אבל לא סתם כזה. ואני באמת מוקירה כל פעם שאני שומעת את דארן ברדיו כי זה מרגש אותי כאילו אני סבתא שלו שהוא ממש התקדם בחיים

mich223

New member
מתמטיקה.

תעשו לי טובה ותברחו ממנה כל עוד אתם יכולים,אוקיי? (ובמעבר חד-מישהו קרא את כמה טוב להיות פרח קיר?) (ובמעבר עוד יותר חד- אני רואה את הסדרות הכי טובות ביקום!!*הולכת למות איפשהו*)

neurotica

New member
אני קראתי!

ידעת שעושים סרט? ואמה ווטסון תשחק את סאם ופול ראד (
) את ביל!

mich223

New member
זאת בדיוק הנקודה שלי

קראתי כתבה מ2010 על זה. זה די נשמע כאילו ירדו מזה-אבל יש לך משהו עדכני? ואת יודעת מי ישחק את פטריק? למרות שזה לא בדיוק ספר שמתאים לסרט.חצי מהספר זה מחשבות על כמה שהוא דפוק...אלוהים,צ'רלי הזה.בא לי לבכות.

neurotica

New member
אני בעיקר סומכת על IMDB

http://www.imdb.com/title/tt1659337/ וגם התפרסמה בטמבלר תמונה מהסט לפני כמה חודשים, כך שכנראה זה עדיין מתקדם. הילדון שמשחק את צ'רלי שיחק את פרסי ג'קסון והולך לשחק גם את דרטניאן בסרט החדש של שלושת המוסקטרים. זה אוסף תפקידים ממש מגוון. אני מקווה שהוא מספיק טוב. אני חייבת לציין, ואני מקווה שאני לא אסקל, שלא כ"כ נפלתי מהספר. אני כן אראה את הסרט, אבל כנראה שזה בעיקר כי אני רואה כל דבר עם פול ראד. מה שכן, אני מתה שיצא כבר הסרט של משחקי הרעב. זה הולך להיות אדיר.

mich223

New member
חייבת לציין שלא התלהבתי מהליהוקים

מי זאת Candace? מהסרט של משחקי הרעב יהיו לי סיוטים. אני לא בטוחה שאני אראה אותו.

TwilightFan

New member
אוי את פשוט צודקת

הליהוק למשחקי הרעב מזעזע!!! ראיתי את השחקנים של גייל ושל פיטה והתלהבתי עד שהבנתי שזה ההפך ממה שחשבתי! השחקן של גייל מתאים לשחק את פיטה! וכו׳.. אבל ת׳אמת דיי התרגלתי שהסרטים הורסים ספרים טובים. ואני בכלל לא מתחילה לדבר על השחקנית של קטניס...

ליהוק מזעזע!

למרות שזאת שמשחקת את קטניס הולכת לצבוע את השיער שלה לחום ואולי ככה היא תהיה קצת יותר דומה...

shaharory

New member
יש משהו!

בפרימיירה של הארי פוטר בניו יורק באו אנשים מהסרט הזה לתמוך באמה והסתובבו איתה שם, וגם קראתי על אחת שהלכה לסט שם ופגשה הרבה מהשחקנים

mich223

New member
כרגע, הוואי 0-5,צ'אק ומרלין

אני מסוגלת להתפנגירל על זה שעות,ואין לי עם מי.

y a m i girl

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

איך אין לך עם מי? שמעת על טמבלר?! XD ואם את מתכוונת לאנשים - יש פה טונה של אנשים שיתפנגרלו איתך, באמת

mich223

New member
אנשים,כפרה,אנשים ../images/Emo3.gif

על מה את יכולה להתפגירל איתי? *פאפיפייס* (-לשון בחוץ וכלזה!)

למעלה