cilantro

New member
היכרות למען הורות משותפת: קבוצה חדשה בפייסבוק

שלום לכולם, לכל התרים/תרות בנרות (או באמצעים אחרים) אחר שותפים/ות להורות, אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה חדשה בפייסבוק שמפגישה בין נשים וגברים שמעוניינים בהורות ללא זוגיות.

לאלה שהצ'אט אצלם נתקע בטעינה - הנה פתרון יעיל

וכמובן זאני מביא את הפתרון ברשותו של "הומו וטוב לו" היקר. ההסבר לתיקון המצב כפי שקילבתי מפיני - הומו וטוב לו, פעלתי בהתאם והצלחתי לפתור את הבעיה ולהיכנס לצ'אט... בהצלחה חברים. "הייתה לי את אותה הבעיה שהייתה לך בכניסה לצ'אט וסידרתי אותה.. מקווה שאסביר לך טוב טוב כדי שתוכל לעשות את זה אצלך ... אז ככה: 1) תפתח את הדפדפן ותיכנס לחלון של הצ'אט. בסרגל הכלים שיש לך בראש העמוד תנבחר ב"כלים" (באנגלית: Tools) בתפריטי הדפדפן (באינטרנט אקספלורר) 2) תבחר ב"אפשרויות אינטרנט" ( באנגלית: Internet options) ולאחר מכן לחץ על לשונית ה"אבטחה" (באנגלית: Security) 3) תחת הלשונית של ה"אבטחה" בחר באתרים מהימנים (באנגלית: Trusted Sites) - מסומן ב V ירוק גדול 4) יש להוסיף את תפוז לרשימת האתרים http://www.tapuz.co.il - שים לב" חשוב חשוב חשוב להוריד את הסימון בתחתית החלון לגבי אתרים מאובטחים https, פשוט לבטל את הV מתחת לחלון הקטן. לחץ אישור ונסה להיכנס שוב לציאט מחדש.... מקווה שתצליחו ...

../images/Emo208.gif לטובת גייניש סרוג בארון וכל אלה

שלא הצליחו להיכנס לצ'אט במפגש הוירטואלי שהיה השבוע. וזאת תודות לידידנו היקר והמתוק - פיני / הומו וטוב לו (גם לנו טוב ב"ה).

../images/Emo32.gif1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בנגב

8קשת8

New member
הורות

אני בת 35 מעוניינת בהומו דתי להורות משותפת חשוב לי ש:שלפרטנר שלי תהיה זוגיות יציבה, בית משלו, יחסים טובים עם משפחתו,, שלא יהיה בארון. פרנסה טובה ויציבה עד כמה שאפשר, לא אומן או איזה מרכזן. אשמח מאוד לתגובות,תודה מראש

מוצאי שבת בפיצ'- קפה לנוער גאה בחיפה

בואו לצבוע, לקשקש, להתלכלך, לצחוק ולהנות. אז נקו את המברשות, הוציאו את המכחולים מהמגירה, מחכים לכם! צוות הפיצ', חיפה :) *במהלך הערב תתקיים פעילות רגילה של הפיצ' בנוסף לערב הצבעוני (טוסטים, פינג פונג, והמשחק ההולנדי המגניב) *הכניסה לנוער עד גיל 21 (כולל). *כניסה חינם. *פיצ' פועל במסגרת עמותת "שישה צבעים - בונים קהילה גאה". נ.ב. אל תגידו שלא אמרנו לכם, בפיצ' הזה, כוווולם מגיעים! יום שבת, 30 ביולי, מ-19:00 עד 23:00. לפרטים:: מורן- 0528982802

למעלה