../images/Emo32.gifמשפטים חזקים...ומילתא דבדיחותא../images/Emo6.gif

הרבה אנשים נכנסים לנו ללב אבל רק ה א מ י ת י י ם משאירים סימן חבר אמיתי לא יפיל אותך ->אם צריך הוא יפול בשבילך מי שמחפש חבר ללא פגם נשאר ללא חבר... אין צורך להכביר מילים כדי להסביר את עצמך לחבר. חברים אמיתיים מבינים את הדברים ,עוד בטרם נאמרו חברים הם אלה שמרימים אותך בזמן שאפחד לא יודע שנפלת!!!! חבר אמיתי הוא זה שיודע עלייך הכל ובכל זאת ממשיך להיות חברך חברים אמיתיים נדיר למצוא, קשה לעזוב ובלתי אפשרי לשכוח חבר אמיתי רואה את העצב בעינייך , כשהשאר מאמינים לחיוך שעל שפתייך וכמה דאחקות - להפגת החום... ילד אחד רץ לאמו ומספר לה בהתלהבות: "אמא הרגתי שני זבובים ממין נקבה ושלושה זבובים ממין זכר!" האם: "מאיפה אתה יודע מה היה מינם של הזבובים?" הילד: "זה פשוט: הזבובות ישבו על המראה והזבובים ישבו על בקבוק בירה".
למה פרסי שוכב על הריצפה כל יום ב-8?? כדי לשמוע את החדשות מהשכנים
איש זקן עומד בתחנת אוטובוס ולפתע מופיע צעיר עם צבעים בשיער ירוק כחול ואדום. הזקן מתבונן בו. לאחר כמה דקות נגש הצעיר אל הזקן ואומר "מה קרה זקנציק' אתה לא עשית מעשים פרועים כשהיית צעיר?" "כן" עונה הזקן "פעם שכבתי עם תוכי ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש סיכוי שאתה הבן שלי "

k976

New member
היי לכולם

מחפש אירוח זול לשישי שבת במרכז העיר בירושלים ,אשמח לדעת אני מאוד אוהב להתארח בירושלים ,אוהב את העיר. האם יש בר או מקום מפגש לקהילה בירושלים? תודה לכם

B e i n g

New member
אתר"הכצעקתה" חושף הטרדות רחוב על רקע מין/מגדר

אתר חשוב מאוד, שאמנם היה עדיף אם לא היה בו , אך מה לעשות שבמציאות החיים שלנו יש עדיין לא מעט הטרדות רחוב על רקע מיני ומגדרי, כאלה שלרוב לא תשמעו עליהם בעיתונים או בחדשות. בכתבה הבאנו יש גם כמה סיפורים אישיים שעלו שם לאחרונה. הנכם מוזמנים לשתף גם בסיפורים http://www.havana.org.il/local/6358

מה זה להיות ישראלי? והשיר "רק בישראל"

להיות ישראלי זה לבקש בלחש בבית מרקחת תרופה ולישמוע את המוכר צועק את הכדור של הטחורים לוקחים 3 פעמים ביום? להיות ישראלי זה לטעום את כל הטעימות חמוצים זיתים בסופר ובסוף לא לקנות כלום להיות ישראלי זה לתת לאחיך מכות וכשהוא קורא לאימא, אתה מתחיל לבכות יחד איתו :) להיות ישראלי זה להתלהב ממבצע אחד ב10 שתיים ב20 ככה זה בישראל, אחד עוזר לשני לדפוק ת'שלישי להיות ישראלי זה לא להחליף את מדינת ישראל באף מדינה בעולם ישראלי זה להעביר כל הודעת שרשרת ששולחים לך אפילו המוזרות ביותר להיות ישראלי זה לשלוח המון אסאמסים לכוכב נולד ולהתבאס מחשבון הפלאפון להיות ישראלי זה לשמוע כל חצי שעה חדשות אפילו שאין שום דבר חדש להיות ישראלי זה לשמוח שמנצחים בחו"ל ולקרוא לשופטים אנטישמיים שמפסידים ישראלי זה להתבאס בפקק עומד בפקק ולהנות לשמוע שמדווחים על זה בגלגלצ להיות ישראלי זה למשש כל אוכל לפני שקונים אותו להיות ישראלי זה ליסוע לאילת ולחשוב שנסעת לחו"ל והנה השיר "רק בישראל: רק בישראל להקת חיל הים מילים: אהוד מנור לחן: נורית הירש קיים ביצוע נוסף לשיר זה : ביצוע: בחר ביצוערק בישראל כל העם במילואים רק בישראל מתנדבים עושים חיים רק בישראל הכרמל יורד לים דיסקוטק נסגר מוקדם רק בישראל הקיבוץ והמושב רק בישראל ירושלים של זהב רק בישראל ילדים בגן חובה כל אחד רוצה טובה רק בישראל התפוז הכי מתוק רק בישראל הירקון תמיד ירוק רק בישראל יום הולדת לאילן וכינרת מול גולן רק בישראל כל אדם הוא בנאדם רק בישראל תקבל עצות חינם רק בישראל איזה יופי של מורל כל אחד הוא ג'נרל רק בישראל צנחנים הם צנחנים רק בישראל טייסים הם טייסים רק בישראל לא ינום ולא ישן התנדב לחיל הים רק בישראל ולהאזנה לשיר הנפלא והיפהפה הזה אתם מוזמנים להיכנס לקישור המצורף מטה. תהנו.

limorshir

New member
סדרה דוקומנטרית העוסקת ביחסי אבות ובנים

לסדרה דוקומנטרית המבקשת לקרב בין אבות ובנים, שקיים ביניהם פער הגורם לריחוק. אנו מחפשים אב ובן אשר מעוניינים לעבור תהליך שמטרתו גילוי והיכרות מחדש. אם אתה מעוניין או מכיר מישהו שמעוניין, אשמח אם תפנה אלי למייל: [email protected]

../images/Emo32.gif 1.קבוצה להו"ד בדרום 2. סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בבאר שבע

למעלה