abcde27

New member
מי מזמין אותי לשבת הקרובה?

צעיר (18) מירושלים. עדיפות לכאלה מהמרכז.

סדרה דוקומנטרית חדשה לערוץ 2

תכנית דוקומנטרית חדשה המיועדת לערוץ 2, מבקשת לקרב בין אבות ובנים, שיש ביניהם פערים וחילוקי דעות. בתכנית יעברו האב והבן תהליך מיוחד שבמהלכו יתאפשר להם להכיר ולהעריך מחדש אחד את השני. לפעמים רק על ידי התערבות צד שלישי נפתחת האפשרות לגישור וחיבור. אם אתה מעוניין לשמוע פרטים נוספים, או מכיר מישהו שהתכנית יכולה להתאים לו. אשמח אם תיצור איתי קשר למייל: [email protected] תודה ויום טוב, לימור

abcde27

New member
שכחתי להציג את עצמי

אני בעיקר מתלבט לגבי הנטיות שלי או האם אני מתכחש אליהן. הייתי שמח להכיר עוד מישהו כמוני (אפשר גם יותר מבוגר בכמה שנים). לא סיפרתי לאף אחד, למרות שאני חושב שיש כמה, לפחות מהחברים, ששמו לב לזה. צריך מקום לשבת הקרובה, וחשבתי שזו הזדמנות בשבילי.

ברוך הבא abcde27 בחור צעיר ויקר

שמחים לארח אותך כאן איתנו. פה תוכל להעלות על כתב מ עובר עליך, ךהתייעץ, לשמוע ולהשמיע בכייף.
אם אתה מהמרכז תוכל להתארח בשבת בקהילת יחד - http://www.facebook.com/groups/193582356423?ref=ts או אולי אצל הרב רון יוסף מארגון הו"ד - הנה הפייסבוק שלהם: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000860533093 או אולי אחד החברים ימצא לנכון לארח אותך בשבת. העיקר שיהיה בהצלחה.

abcde27

New member
תודה רבה

למצפה לגאולה. לטיףטף2 פשוט כי אח שלי ביקש את הבית לעשות שבת חברים, חשבתי שהגיע הזמן שאני אחליט או לפחות אתחיל לברר ולהפסיק לברוח, ולהכיר באמת אנשים כמוכם (וכמוני?), ואולי להבין מה זה אומר, מי אני (גם אם אני לא הומו אני בסופו של בירור), ושאר העניין של בירור זהות.

../images/Emo32.gif 1.קבוצה להו"ד בדרום 2.סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בטיסה מישראל לצרפת, התמונה צולמה מהמטוס.

../images/Emo32.gifעמותת עלם פועלת בירושלים כחמש עשרה שנה

ונמצאת לאחרונה במצוקת מתנדבים גדולה מאד. אם אתם בעלי לב רחב, רצון ויכולת ליצירת קשר חם ולא שיפוטי, בשלות ויכולת הכלה, יכולת לנהל שיח בלתי פורמאלי ויכולת התמודדות בשעת לחץ - אתם מוזמנים להתנדב. פרטים בקובץ המצורף, תודה!

הם עוסקים בהצלת נפשות - אני דווקא לא מתאים

לפרופיל המבוקש אך אני משוכנע שישנם כאן מועמדים הולמים. ידידתי הטובה היא רכזת מתנדבים והיא ביקשה מחבריה להפיץ את הידיעה.

../images/Emo6.gifמשפטים..ובדיחות לקינוח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משפטים קורעים אני מציע לכם לא להתעסק איתי אני יודע קאראטה, קונג פו, גודו, טאי קוואן דו, גיוגיטסו ועוד מלא מילים מסוכנות:) איך סופר מריו מצליח לשבור אבנים עם הראש , אבל שצב נוגע בו הוא מת D: מי שעומד מאחרי ומצדדי כנראה שהוא.....חתיכת שמןן ראיתי באוטובוס איש אחד, ששכח להסתפר מאחורי הצוואר. דיווחתי לפיקוד העורף. יש מצב שנח נחמ נחמן מאומן קיבל את ההשראה מצב צבי צבי הנינגה? חחח תמיד ישארו לך ברגים וחלקים שאתה לא יודע מה עושים איתם כשאתה מרכיב דברים מחנויות עשה זאת בעצמך אם יקבלו פיליפינית לעבוד ב ZARA יהיה אפשר לקרוא לה עובדת זרה ? בכל פעם שתקבל מכשיר חשמלי עם בטריות בפנים, הבטריות יהיו מחברה שמעולם לא שמעת עליה. משפטים חכמים: כשאתה צועק שומעים אותך, כשאתה מדבר מקשיבים לך וכשאתה מחייך אוהבים אותך:) אפילו שעון מקולקל צודק פעמיים ביום מכשולים הם הדברים המפחידים שאתם רואים בזמן שאתם מסירים את העיניים מהמטרה שלכם כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ... החוכמה בחיים היא לא להשיג את מה שרוצים , אלא לשמור את מה שלא כדאי להפסיד... משפטים מצחיקים כל אחת רושמת : שופינג ,קניות ,בזבוזים, בסוף אתה רואה אותן בשוק של יום רביעי עם ברד ביד (-; לפעמים זה שהורס לך את כל החלומות הגדולים זה בסך הכל השעון המעורר D: לפתוח חטיף בטיול שנתי זה כמו מס הכנסה , ישר יורד לך 30% מרוקאי - טבעי שלא תשלוט בעצמך (; חחח אתה יכול לנגוח לי ברגל ? פשוט אין לי כוח לבעוט לך בראש הלוואי שאגיע הביתה אני יגלה שהכביסה פיתחה נטיות אובדניות ותלתה את עצמה.. :) סבתא היקרה, את לא חייבת ללקק את האצבע כשאת מעבירה תמונות באייפון עם חורף כזה אפילו החתול במגפיים החליף לכפכפים :) אף פעם לא טעיתי ואם טעיתי זה היה בטעות מכירים את זה שאתם מגבירים את הווליום בטלויזיה ואתם מגיעים ל-29 אז אתם חייבים לעגל ל-30 D: מרוב שאין לי מזל אתמול גירדתי חישגד לא רק שלא זכיתי, הכרטיס עוד צוחק עלי אומר לי גרד גרד למעלה איזה מעצבן זה כשאתה כותב על דף והעט לא עובד וכשאתה מקשקש בצד הוא עובד ואז כשאתה חוזר לכתוב הוא שוב מקולקל D: הכי מעצבן זה שרע לך יש תאלה שאומרים הכל לטובה כאילו מה טוב בזה שהכלב חירבן לי בחדר ?! נכון שהשלט של YES נראה כמו אשה בהריון ?.. לפעמים ניסים.. זה רק השרת של ביצפר. ערס מבלה 11% מחייו כשהוא נשען לתוך חלון מכונית של חבר בנות ? תפסיקו לחכות לאביר על הסוס הלבן , אתם תפסידו את הזה עם הפרארי D: אני לא שמן אני פשוט ממש חכם. אין לי מספיק מקום בראש לכל השכל אז אני שם קצת בבטן! זאת הגירסא שלי ואני דובק בה!(גארפילד) מהדורת החדשות תמיד נפתחת במילים ערב טוב - ואז במשך חצי שעה הם מסבירים לך למה זה לא באמת ככה ולקינוח בדיחות: שני פרסים הולכים ברחוב. לאחד מהם נקרעה סוליית הסנדל, ולכן גרר כל הזמן את הרגל. אמר לו הפרסי השני: "למה אתה גורר את הרגל, כנס לחנות ותקנה לך זוג סנדלים". "אין לי כסף.." ענה הפרסי הראשון. הוציא הפרסי השני ערימה של שטרות כסף, קשורים בגומייה, הסיר את הגומייה ואמר לחברו: ...אין בעיה, קח את הגומייה ותקשור את הסנדל, בשביל מה יש חברים?""
אישה אחת חוזרת הביתה רואה את בעלה משחק עם חברים שלו פוקר האישה מתעצבנת הבינה שזה כל יום, מתחילה לצעוק "לא רוצה לראות פוקר בבית!!!כולם לצאת החוצה" בעלה ישר מרגיע אותה "תרגעי מאמי לא יהיה יותר פוקר בבית" האישה אומרת באמת? הוא עונה "כן, הפסדתי את הבית"‌

conc2

New member
שפתיים ישק.

הרב רון הוא אות ומופת יהודית (ובעיני גם מוסרית).

למעלה