../images/Emo6.gifמשפטים..ובדיחות לקינוח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
משפטים קורעים אני מציע לכם לא להתעסק איתי אני יודע קאראטה, קונג פו, גודו, טאי קוואן דו, גיוגיטסו ועוד מלא מילים מסוכנות

איך סופר מריו מצליח לשבור אבנים עם הראש , אבל שצב נוגע בו הוא מת D: מי שעומד מאחרי ומצדדי כנראה שהוא.....חתיכת שמןן ראיתי באוטובוס איש אחד, ששכח להסתפר מאחורי הצוואר. דיווחתי לפיקוד העורף. יש מצב שנח נחמ נחמן מאומן קיבל את ההשראה מצב צבי צבי הנינגה? חחח תמיד ישארו לך ברגים וחלקים שאתה לא יודע מה עושים איתם כשאתה מרכיב דברים מחנויות עשה זאת בעצמך אם יקבלו פיליפינית לעבוד ב ZARA יהיה אפשר לקרוא לה עובדת זרה ? בכל פעם שתקבל מכשיר חשמלי עם בטריות בפנים, הבטריות יהיו מחברה שמעולם לא שמעת עליה.
משפטים חכמים: כשאתה צועק שומעים אותך, כשאתה מדבר מקשיבים לך וכשאתה מחייך אוהבים אותך

אפילו שעון מקולקל צודק פעמיים ביום מכשולים הם הדברים המפחידים שאתם רואים בזמן שאתם מסירים את העיניים מהמטרה שלכם כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ... החוכמה בחיים היא לא להשיג את מה שרוצים , אלא לשמור את מה שלא כדאי להפסיד...
משפטים מצחיקים כל אחת רושמת : שופינג ,קניות ,בזבוזים, בסוף אתה רואה אותן בשוק של יום רביעי עם ברד ביד (-; לפעמים זה שהורס לך את כל החלומות הגדולים זה בסך הכל השעון המעורר D: לפתוח חטיף בטיול שנתי זה כמו מס הכנסה , ישר יורד לך 30% מרוקאי - טבעי שלא תשלוט בעצמך (; חחח אתה יכול לנגוח לי ברגל ? פשוט אין לי כוח לבעוט לך בראש הלוואי שאגיע הביתה אני יגלה שהכביסה פיתחה נטיות אובדניות ותלתה את עצמה..

סבתא היקרה, את לא חייבת ללקק את האצבע כשאת מעבירה תמונות באייפון עם חורף כזה אפילו החתול במגפיים החליף לכפכפים

אף פעם לא טעיתי ואם טעיתי זה היה בטעות מכירים את זה שאתם מגבירים את הווליום בטלויזיה ואתם מגיעים ל-29 אז אתם חייבים לעגל ל-30 D: מרוב שאין לי מזל אתמול גירדתי חישגד לא רק שלא זכיתי, הכרטיס עוד צוחק עלי אומר לי גרד גרד למעלה איזה מעצבן זה כשאתה כותב על דף והעט לא עובד וכשאתה מקשקש בצד הוא עובד ואז כשאתה חוזר לכתוב הוא שוב מקולקל D: הכי מעצבן זה שרע לך יש תאלה שאומרים הכל לטובה כאילו מה טוב בזה שהכלב חירבן לי בחדר ?! נכון שהשלט של YES נראה כמו אשה בהריון ?.. לפעמים ניסים.. זה רק השרת של ביצפר. ערס מבלה 11% מחייו כשהוא נשען לתוך חלון מכונית של חבר בנות ? תפסיקו לחכות לאביר על הסוס הלבן , אתם תפסידו את הזה עם הפרארי D: אני לא שמן אני פשוט ממש חכם. אין לי מספיק מקום בראש לכל השכל אז אני שם קצת בבטן! זאת הגירסא שלי ואני דובק בה!(גארפילד) מהדורת החדשות תמיד נפתחת במילים ערב טוב - ואז במשך חצי שעה הם מסבירים לך למה זה לא באמת ככה
ולקינוח בדיחות: שני פרסים הולכים ברחוב. לאחד מהם נקרעה סוליית הסנדל, ולכן גרר כל הזמן את הרגל. אמר לו הפרסי השני: "למה אתה גורר את הרגל, כנס לחנות ותקנה לך זוג סנדלים". "אין לי כסף.." ענה הפרסי הראשון. הוציא הפרסי השני ערימה של שטרות כסף, קשורים בגומייה, הסיר את הגומייה ואמר לחברו: ...אין בעיה, קח את הגומייה ותקשור את הסנדל, בשביל מה יש חברים?""
אישה אחת חוזרת הביתה רואה את בעלה משחק עם חברים שלו פוקר האישה מתעצבנת הבינה שזה כל יום, מתחילה לצעוק "לא רוצה לראות פוקר בבית!!!כולם לצאת החוצה" בעלה ישר מרגיע אותה "תרגעי מאמי לא יהיה יותר פוקר בבית" האישה אומרת באמת? הוא עונה "כן, הפסדתי את הבית"