../images/Emo32.gif| 1.קבוצה להו"ד בדרום 2. סיוע בחיפוש קשר

שימו לב בבקשה יש שינוי בנוסח ההודעה שמתיחסת לסיוע בחיפוש בנסיון למציאת בן זוג וקשר רציני להומואים ולפתיחת קבוצה להומואים דתים בבאר-שבע. יקירי ויקרותי מה שלומכם? מקווה שבסדר בהודעתי זאת שמח לבשר על שני נושאים שאני פעיל ועוסק בהם 1 . פתיחת קבוצה להומואים דתיים ,דתיים לשעבר, ושבאים ממשפחה דתית ולחיים בקו התפר בין הומוסקסואליות לדת שמיועדת לתושבי באר שבע והדרום. בארגוני ובניהולי. הקבוצה מיועדת לחיילים בינישי"ם (בני ישיבות) וסטודנטים וחברים שנמצאים באותו מצב חברתי ובאותה שכבת גיל. הדגש יהיה בקבוצה על קשר אינטרקציה וקשב בין המשתתפים. הקבוצה תתכנס במקום שקט נעים וחשאי בבאר-שבע. הפרטיות והחשאיות של חברי הקבוצה תשמר בהקפדה יתרה. וגם על כך שהנושא השני שאני עוסק ופעיל בו 2. שמח מאוד להודיע שאשתדל מאוד לעזור ולסייע בנסיון למציאת בן זוג =וקשר רציני ומחייב לחברים המעונינים בכך. העזרה תנתן להומואים דתיים ושנמצאים בקו התפר בין הומוסקסואליות ודת . וגם להומואים שאינם דתיים שפנויים פיזית ורגשית . שמעונינים בקשר מחייב זוגי ומונגני. שאינם נשואים לאישה ושלא נמצאים בקשר כל שהוא עם אישה. ושאינם נמצאים בקשר כל שהוא עם גבר. כאמור: פנויים לחלוטין. הסיוע והעזרה ללא תשלום . ומיועדת להומואים מכל רחבי הארץ. וחשוב לי לציין שאני מכיר הומואים המעוניינים בקשר רציני מאזור חייפה וצפונה ומאזור באר שבע ודרומה ומיועדת לבני כל הגילאים. ( אך ראוי לציין שאני מכיר צעירים רבים יותר שמעונינים בקשר= וישנם גם בוגרים שמעונינים בקשר רציני ומחייב) גם לגבי פתיחת הקבוצה החברתית להומואים דתיים בבאר שבע ואזור הדרום וסיוע ועזרה במציאת קשר וזוגיות להומואים ניתן לפנות לפאלפון מספר 054-2471389 באהבה אסף מצרף תמונת כרזת פרסומת מתחנת הרכבת התחתית בפריס -המטרו

../images/Emo63.gifשבוע הספר העברי../images/Emo63.gif

התעניינותו של ידידינו היקר frankie246 בפרות הגאה, מובילה את שבוע הספר העברי שנפתח היום ברחבי הארץ. לכבודו הכנתי שו"ת קצרצר:
1. איזה סגנון ספרות את/ה אוהב/ת לקורא?
2. מי הם/ן הסופרים/ות המועדפים עליך והותירו עליך רושם בכתיבתם?
3. מנה לפחות שלושה שקראת לאחונה.
4. המלץ/המליצי לחברים על ספר מעניין שקראת.
5. האם גם את/ה מאלה שאוהבים להגיע לדוכני שבוע הפר העביר ברחבי הארץ ברחובה של עיר או שאת/ה מעדיפ/ה לבקר בחנויות הספרים הממוגות?
6. האם ניסית פעם כוחך בכתיבה (יצירה ספרותי, שירה, פרוזה וכו')? אם כן נשמח מאוד אם תפרסם כאן אחת או כמה מיצירותיך להנאת החברים. תודה. יש לכולנו שבוע להציף את השרשור הזה... צאו לדרך חברים יקרים ואהובים.

רעיון ל"תן כותרת" אקטואלי להיום...

עם פתיתח שבוע הספר העברי קבלו תמונה. תנו כותרת ושתהיה מבדחת/מצחיקה

בוחרים את בגד הים הנכון ב-../images/Emo43.gif

הדרכת הורים לחופשת הקיץ: אירוח מיוחד החופש הגדול מאז ומתמיד היווה מקור לדאגה עבור ההורים. מה עושים כשהילד מסרב ללכת לקייטנה? איך מונעים ממנו רק לגלוש במחשב כל היום? סימונה פלג ממכון "אדלר", העוסקת בהדרכה ומסייעת להורים להגיע למקום שליו ובטוח בהורות - תשיב על כל השאלות המטרידות שלכם בנושא, מהיום ועד יום א' בפורום הורות מאוחרת. אל תפספסו! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1418&MessageId=153117720
כל מה שרציתן לדעת על בגדי ים! מה הכי מחמיא - ביקיני או מונוקיני? איזו גזרה מתאימה למבנה הגוף שלך? איזה צבע מתאים לגוון העור שלך ומה הכי אופנתי בימים אלו? מורן נמני - מנהלת חנות "גליק" בדיזינגוף סנטר ונציגת הרשת, בעלת התמחות וניסיון רב בהתאמה, ייעוץ וסטיילינג של בגדי ים, תגיע לפורום שיחת נשים בשעה 16:00 ליום ייעוץ והתאמה בנושא בגדי ים! רגע לפני שאתן קונות בגד ים - העלו את שאלותיכן כאן: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5180
אירוח בנושא החופש הגדול - והמתבגרים שלנו גם עם המתבגרים קשה להתמודד בחופשת הקיץ. כיצד מעסיקים את המתבגרים בחופש הגדול? איך נותנים להם מספיק חופש, אך שומרים עליהם מפני סכנות? דליה אלוני - פסיכולוגית חינוכית, מומחית באבחון וטיפול בילדים ובני נוער ומומחית מטעם מגזין "עשר פלוס", תתארח בפורום הורים למתבגרים בין השעות 20:00-22:00 כדי להשיב על שאלותיכם בנושא ולספק עצות להתמודדות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=94&MessageId=153126525
לנהל מו"מ - בתוך המשפחה האם זה אתי לנהל משא ומתן מול ילדים? איך לא כדאי לנהל משא ומתן מולם? בועז נחמד - M.A, יועץ ארגוני ומנחה סדנאות משא ומתן עסקי ומסחרי יגיע בשעה 21:00 לפורום הפרעות קשב ADHD כדי לתת לנו כלים לעיצוב סביבתנו המשפחתית, החברתית, הלימודית והתעסוקתית. העלו שאלות אליו כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=153084646

הם כל כך חמודים... ../images/Emo195.gif

מירוץ גולני 2011 מהחרמון לאילת הגיע לבאר-שבע. להעיף מבט
לעבר עשרות החיילים, המיוזעים
השריריים והגבריים, שרובם בחולצות טריקו צהובות ומיעוטם במדי הזית, חלק לא קטן מהם חובשי כיפות סרוגות, ולהתמוגג מנחת.
תהיתי - מעניין כמה מהם שייכים לקהילה?
כל כך מתוקים,
אבל כמו נרות חנוכה
- לראותם בלבד. אני מודה ומתוודה - יש לי חולשה לחיילים בכלל במדים בפרט
. יישר כח לכם אחיי גיבורי צה"ל. ה' ישמור עליכם ויברך אותכם ואת כל חיילי צה"ל בכל אתר ואתר. אמן. {ויסלח לי נתנאליאו היקר והמתוק (אוהב אותך
נשמה), שאם לא הייתי כותב את רחשי לבי - הדבר היה מתפספס...}

יאללה עניתי...

1. הכל .. חוץ ממדע בדיוני וכל הדברים הלא ממש מציאותיים... 2. טלי וישנה (הגדולה !!! ) , סטיג לרסון, מארינה נעמת.. 3. לאחרונה קראתי רק אחד .. לא כ"כ היה לי זמן לקרוא הרבה .. ונראה לי שכתבתי כבר בפורום שקראתי את "חשבתי על זה הרבה".. מומלץ בחום !!! האמת שגם בקור !!
.. אחלה ספר .. מתכוון לקרוא עוד פעם... 4. חחח עניתי ב3 .. אוופסייי ...
אבל אני אכתוב עוד אחד שקראתי בעבר ואהבתי .. "האסירה מטהרן" (סיפור אמיתי) .. גם ספר נחמד... 5. חנויות !!! רק חנויות !! אין לי סבלנות לטייל בדוכנים של ספרים בחום הזה ....
6. אמממ לא .. עד כאן !! אני טוב בהרבה דברים .. אבל כתיבה.. לא!! יאללה יום נעים

שומאן

New member
זה תמיד

מעניין אותי לדעת אם יש בכל הקבוצות האלה לפחות חייל אחד הומו. אני למשל שרתתי שירות קרבי מלא בנח"ל והייתי בטוח במיליון אחוז שאני ההומו היחידי שם. ואז לפני כמה חודשים יצא מהארון מישהו קצת מפורסם שהיה איתי בפלוגה ופשוט הייתי בשוק. אם ככה אולי היו עוד כמה... אבל גולני זה בכל זאת שונה מנח"ל. האמנם?...

שומאן יקירי, אומנם גם אומנם...חחחחח

/tapuzforum/images/Emo195.gifחיילים הומואים תמצא בכל יחידה ובכל בסיס, רק שצריך לזהות אותם. אולי בגולני, בגבעתי בהנדסה קרבית וביחידות קרביות אחרות, קשה להבחין כי הם גבריים ושריריים ונראים אחלה. רק לפני שבוע הכרתי חייל מגבעתי, קרבי שהו הומו, גם בחיל אויר ובחיל הים תמצא אותם. אגב, יש ספר שנקרא דויד ויהונתן וחיילים אחרים, סיפוריהם של חיילים הומואים מיחידות קרביות, על מספרים על עצמם, על ההתמודדות שלהם עם היותם גיי בצבא וכו`, קראתי את הספר ומאוד אהבתי אותו.

לדעתי כן בהחלט...

אני איית רכשתי אותו מחנות ספרים דרך האינטרנט בשל הדיסקטריות קבל למטה קישורים לאתרי חנויות ספרים שבהם אפשר להשיג את הספר. על הספר "בשורת ראיונות אישיים חושפניים מספרים לוחמים לשעבר על חוויית השירות בצה"ל, מנקודת מבטם של מי שהחלו לגבש זהות הומוסקסואלית במהלך תקופה זו. הם משחזרים את ימי טרום הגיוס, תיזוזי הטירונות, ההווי החברתי-גברי וחוויית הלחימה בלבנון. הם מדברים בגילוי לב על תחושותיהם כלפי חברים לנשק ומתארים כיצד התמודדו איתן, בעודם חשופים בצריח. על רקע סיפורים אלה מנתח המחבר תהליכי הליכה על חבל דק של צעירים רבים בצבא. הוא מציג פשר חדש לשאלות של מוטיבציה והזדהות ומשרטט את דיוקנו של החייל המורעל, החייל השבוז, ואחרים. הוא חושף טפח מהתנהגותו ההומוארוטית של החייל הקרבי ובוחן את ההשלכות הרגשיות של התרבות הצבאית על זהותו. בה בעת הוא מפרש ומנתח איך למרות הבקיעים בכור ההיתוך הציוני, מצליח מכבש הסוציאליזציה הצבאית בפעולתו, ומושך אליו גם היום רבים וטובים. כל מי שמתעניין בתרבות הגברית הצבאית, אם מתוך הזדהות עמה ואם מתוך ראייה ביקורתית, עשוי למצוא ערך רב בתמונה שעולה מספר זה. דני קפלן הוא פסיכולוג בהתמחות תעסוקתית וחוקר במדעי ההתנהגות באוניברסיטת בן גוריון. ספר זה פורש לפנינו ברגישות ובהבנה את סיפורם של חיילים הומוסקסואלים ששירתו ביחידות קרביות, ותוך כדי כך מצייר מזווית מרתקת את התרבות הגברית. זהות הומוסקסואלית, לטענת המחבר, אינה אלא אחת מהוויות ייחודיות, כגון זו של נשים ומיעוטים אחרים, בהתנסותם הצבאית. אין ספק כי הציבור הרחב יוכל ללמוד מהספר ולהזדהות עם רבים מהנושאים העולים בו. פרופ´ עמיה ליבליך ספר מעמיק ומבריק ומעורר מחשבה. המחקר מגשר בין הזווית האישית של הומוסקסואלים לבין הסוגיה הרחבה של קבוצות מיעוט בצבא. יתר על כן, הוא מאיר באור חגש את שאלת המוטיבציה של כלל הצעירים לשרת בצה"ל." פרופ´ עמנואל סיון

יום נעים גם לך ידידי הצעיר - הו"ל היקר...

היום התחרות בעולם הספרות מניבה מבצעים חסרי תקדים, פעם היינו ספר אחד ב98 ש"ח היום מקבלים 3 ספרים ב-99 ש"ח... אצלי בבית יש אוצר של למעלה מ-700 ספרים מכל הסוגים (קודש, חול סיפורים, אנציקלופדיות ומה לא... אם חיפשת תולעת ספרים... אתה מוזמן לביתי, תמצא כמה כאלה... חחחחחחח

ל י ל מ נ ו ח ה...

אחיי ורעיי לילה דבש - רק שלא תקומו בבוקר ותמצאו שהסדין דביק :) לילה זהב - רק שלא תתעוררו בבוקר ותמצוא ליד הכרית שן זהב שנפלה מפיך :) לילה פרח - רק שלא תקומו בבוקר ותמצאו מיטה רטובה מהצוף... :) הקיצר - לילה טוב ומקסים - עם חלומות נעימים...

חברים, די מיצינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כבר לא נותר מה לסחוט מהלימון... בואו נחזור לשלשות, לימין שור... קדימה מעד - יד ביד, לב עם לב, נפש בנפש. כולנו יחד - בניו של אברהם אבינו, בנים של מלך ולא סתם מלך, אלא מלך מלכי המלכים. בואו נאחד את השורות, נלכד כבימים ימימה ונתפלל לגאולה שלמה, כללית ופרטית לכל אחד ואחד מאיתנו. הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד. אנא חברים - אחיי ורעיי, אחים למצב, אחים לפורום, אחים בעת צרה ובעת שמחה, אחים יקרים, בואו נעשה נחת רוח לבוראנו, נחת רוח לעצמנו, נחת רוח לסובבים אותנו. אוהב ומקווה ומייחל שכל אחד מאיתנו בדרכו מיצה את עצמו... ועכשיו אופיר תרים את הכפפה שזרק אנרג'י לאויר ותתחילו בארגון מפגש הפורום/הקומזיץ על שפת היום. תקבעו תאריך סופי (רוב החברים העדיפו את ה-7.7.11) ואת המיקום. בואו נאחד את השורות כי - כוחנו באחדותנו

למעלה