frankie246

New member
וואווו!!!!!!

איזה אישה תומכת! המסת אותי לגמרי. כיף לבעלך שהוא מצא אישה כל כך מבינה. אבל מסקרן אותי - את באמת מרגישה עם זה בסדר במאה אחוז? (חשוב לי שתעני לי את התשובה הכי כנה שתוכלי)

דאבל וואו....

אני מצטרף לשאלה של זה ששאל לפניי- זה באמת לא מפריע לך???

lovecellcom

New member
רוצים לככב בפרויקט סלולרי חדש???

הפקה חדשה מבית היוצר של דורי מדיה- דרסט ("חצויה", "החולמים", "האלופה"). אז אם אתם צעירים בני 16-21 ויש לכם סיפורי אהבה ראשונה מרגשים (אהבה שלא מומשה, חבר\ה ראשונ\ה, אהבת ילדות) אתכם אנחנו מחפשים. שלחו פרטים (שם, כינוי בפייסבוק, תמונה, וטלפון ליצירת קשר) ל- ...... [email protected] ואולי גם אתם תככבו בפרוייקט סלולרי חדש!!

צריך את עזרתכם בבקשה...

היי, אני מגיע מפורום בנים בלבד, אני אחד האדומים שם... רציתי לבקש מכם טובה קטנה. אני עובד על סמינריון עכשיו בנושא שקשור גם לקהילה הלהט"בית, ואני צריך אנשים מהקהילה (בין השאר) שיענו על השאלון. זה מחקר מעניין, שאולי יחדש משהו, וגם עם תוצאות פוטנציאליות מעניינות. מקווה שתעזרו... ואם תרצו, מבטיח לחזור ולדווח על התוצאות ומה הייחוד בהקשר לקהילה :) השאלון כאן והקובץ מצורף להודעה... תודה רבה!! רועי.

זוכים בתכשיטים יוקרתיים ב-../images/Emo43.gif

גלילה רון פדר עמית מתארחת ב-
סופרת הילדים והנוער הותיקה והמוערכת, אשר הביאה לנו קלאסיקות רבות המהוות עמודי תווך בתרבות בני הנוער בישראל כגון "ג'ינג'י", "בחינת בגרות" ועוד - תגיע להתארח ולהשיב לשאלות בפורום ספרות לילדים ולנוער בשעה 18:00. מה תרצו לשאול אותה? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=848&MessageId=151932715
אירוח בנושא הפרעות תקשורת והתנהגות מה הקשר בין טיפול הומיאופתי להפרעות תקשורת והתנהגות בילדים? דני רון - מומחה בינלאומי בטיפול הומאופתי בליקויי תקשורת והתנהגות שונים, אוטיזם ו-PDD ואב לילד אוטיסט יגיע בשעה 21:00 לפורום הומיאופתיה קלאסית על מנת להסביר להשיב לשאלותיכם בנושא: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2124&MessageId=151922725
רוצה לזכות בקולקציית תכשיטים מעוצבת? לקראת יום העצמאות פורום אופנת נשים ומעצבת התכשיטים שלי דהרי מזמינים אותך להשתתף בתחרות נוצצת ונושאת פרסים. ספרי לנו על הרגע שבו הרגשת עצמאית לראשונה בחייך - ואולי תזכי ב-1,500, 1,000 או 500 ש"ח לרכישה מתכשיטי הסטודיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2061&MessageId=151937618
בבדיקה האחרונה אמרו לך שהתינוק קצת גדול או קטן מדי? ד"ר אלי רימון - מומחה לגניקולוגיה ומיילדות, מנהל מרפאות הריון בסיכון גבוה והמרפאה למניעת לידה מוקדמת, רופא בכיר ביחידה להריון בסיכון גבוה בביה"ח "ליס" ומנהל פורום הריון בסיכון גבוה בתפוז - יגיע מחר בשעה 10:00 לפורום הריון ולידה - תמיכה כדי לענות על שאלותיכן בנושא הפרעות בגדילת העובר ברחם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=151952142
אירוח דולה ומטפלת ברפואה סינית בתינוקות וילדים מחר בשעות אחה"צ שרון כהן - דולה מלווה תהליכים רגשיים בהריון ובלידה ומטפלת ברפואה סינית בתינוקות וילדים תענה בפורום התפתחות תינוקות ופעוטות לשאלותיכם בנושא טיפול טבעי במחלות, דלקות, חום, בעיות בדרכי העיכול ועוד - גם לתינוק וגם לאם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1633&MessageId=151960170

Unrelated

New member
חברים, זו שאלה קצת פולשנית...

נראה לי שאם זה היה מפריע לה, היא לא היתה מחפשת...? מעבר לזה, אני מרגישה שהשאלה קצת מנסה לפשט יחסים פתוחים/פוליאמורים. אני לא מכירה הרבה א/נשים שבאמת-אין-להן/ם-שום-בעיה עם זה שהפרטנר/ית שלהן/ם נמצא/ת עם א/נשים אחרות/ים - השאלה החשובה באמת היא לא האם זה מפריע, אלא האם יש רצון להתמודד עם זה, וכיצד נעשית ההתמודדות. אם הרצון להתמודד עם קנאה הוא הדדי ונעשה בכנות ובהסכמה של כל הצדדים, ואם ההתמודדות נעשית בצורה בריאה ותומכת, הרי שיש יחסים בריאים.

שאלה

הכוונה בפוליאמוריה היא אהבה ליותר מאדם אחד או קיום יחסים עם יותר מאדם אחד במקביל? או משהו אחר?

Unrelated

New member
הגדרת פוליאמוריה

פוליאמוריה בדרך כלל מוגדרת בתור סגנון חיים שבו יש פתיחות ליותר ממערכת יחסים אחת בו זמנית, תוך ידיעה והסכמה של כל המעורבות/ים. זה לא חייב להיות מיושם, והרבה א/נשים רואות פוליאמוריה בתור זהות (ואידואולוגיה) גם כשהן נמצאות/ים רק במערכת יחסים אחת, או ללא מערכות יחסים כלל. מערכת יחסים פוליאמורית היא מערכת יחסים שבה יש פתיחות לקיום יותר ממערכת יחסים אחת (וגו').

....

ראיתי פעם משהו על זה שאנשים פוגשים אדם ומזמינים אותו הביתה כדי לשכב איתם, וזאת תוך כדי שבן זוגם מסכים ומודע לכך, נשאר בבית ופוגש את אותו אדם שהגיע, ואז עוזב (או אפילו נשאר בבית). זה גם חלק מפוליאמוריה?

Unrelated

New member
זו פרקטיקה שיכולה להחשב לפוליאמורית

אבל חשוב להדגיש שפוליאמוריה אינה פרקטיקה, אלא מערכת עקרונות. כלומר, פוליאמוריה זה לא משהו שעושים אלא רעיון שלפיו ניתן לחשוב על- וליצור- מערכות יחסים שוויוניות, מוסכמות, מעצימות ומהפכניות :) יש הרבה מאוד דרכים לנהל מערכות יחסים פוליאמוריות, ואין שום דבר שחובה לעשות (או לא לעשות). למעשה, אחד מהעקרונות המנחים של פוליאמוריה הוא תפישת DIY ("עשי זאת בעצמך") של מערכת היחסים - מי שמעורבות/ים במערכת היחסים קובעות גבולות וכללים עבור עצמן/ם, תוך דיון, מו"מ והסכמה של כולן/ם. הגבולות והכללים הם דינמים יכולים להשתנות מאדם לאדם, ממערכת יחסים למערכת יחסים, וכמובן למשך זמן - הכל בהתאם לרצונות ולצרכים של הא/נשים המעורבות/ים.

terrapin

New member
קבל תיקון - הקובץ עם העיגולים לא נפתח.

אני לא יכולה להשלים את השאלון. בנוסף, יש נטיות מיניות שלא ציינת, וחבל שאי אפשר לבחור גם הומו וגם טרנסג'נדר, לדוגמה (אני פאנסקסואלית סיסג'נדרית, אבל בכל זאת). שלא לדבר על אי האפשרות לציין אתאיזם

אוקיי, אז ככה..

אילו נטיות מיניות לא מצוינות? פאנסקסואל? והאם זה מקביל להומו+טרנסג'נדר? (פשוט מבחינה סטטיסטית אצטרך לקודד כל קטגוריה, ולא אוכל לקודד קטגוריה כפולה של גם הומו וגם טרנס למשל). ולגבי אתאיזם, זו הייתה הכוונה באחר... אני יכול להוסיף גם את זה. אז תוכלי לענות על השאלון? ולגבי קובץ העיגולים- הוא ממש לא קריטי. אפשר לענות על שתי השאלות שאחריו שמתייחסות אליו גם בלעדיו. אעלה אותו שוב אבל ליתר בטחון...

terrapin

New member
עניתי, קח בחשבון שהתשובות שלי לא מדוייקות.

כתבתי ביסקסואלית למרות שאני לא ביסקסואלית... בשתי השאלות על הדת פשוט כתבתי אחר... ובשאלה על הארון כתבתי מחוץ לארון כי אני מחוץ לארון מול רוב האנשים.

PurpleFilth

New member
באמת יש כמה שאלות שהשאירו אותי נבוכה.

כמו למשל השאלה על הארון. אני בארון מול המשפחה, אבל לא מול חברות/ים. ואני כבר בכלל לא מדברת על זה שחלקינו נמצאות/ים ביותר מארון אחד... זה שהשאלון מבקש מאיתנו לבחור, למשל, אם אנחנו בי או טרנסיות/ים זה כבר תקלה, כי זה פשוט לא אותו פרמטר. אחד הוא נטיה מינית והשני הוא זהות מגדרית. ובכל אופן, הזהות שלנו גם ככה יותר מדי מורכבת כדי שנוכל לסכם אותה רק במשבצת אחת... או השאלה על מערכות יחסים... כן, אני נמצאת במערכת יחסים. למעשה, אני נמצאת בשתיים וחצי מערכות יחסים כרגע, ואף אחת מהן לא אקסלוסיבית... גם שאלות ששואלות אותי על המערכת יחסים הכי משמעותית שהייתה לי לא ממש התאימו לי. היו לי מערכות יחסים שבהן שיתפתי יותר בתכניות, היו לי מערכות יחסים שבהן הרגשתי יותר בנח לדבר על הפחדים שלי. זה לא כאילו הייתה מערכת יחסים אחת שהייתה הכי אינטימית בכל המובנים. שלא לדבר על שאלת ה"עד כמה אני יכולה לבטוח ב(פרטנר/פרטנרית/חבר/חברה/למה לעזאזל צריך שיהיה הבדל)". סורי, ביטחון זה פשוט לא משהו שחשוב לי במערכות יחסים. אני מחפשת דברים אחרים.

היי

לקחתי לתשומת ליבי ואשנה את הניסוח... אני יודע שזה בעייתי אבל מבחינת קידוד הנתונים, אני חייב שיהיה לי פילוח של בארון ולא בארון. אולי כדאי להכניס משהו באמצע... האם זה יעזור? ואני יודע שגם מידת האינטימיות היא דבר שיכול להיות בעייתי, אבל בגלל זה השאלון שואל על מידת האינטימיות הרבה ביותר. לא משנה אם חווית X הכי חזק במערכת יחסית אחת ו-Y באחרת, פשוט שואל על המירבי. שאלת הבטחון היא אחת מהשאלות ואלה לא שאלות שאני המצאתי אלא שאלון מוכר מחקרית שהשתמשתי בו. ולא כל השאלות בהכרח חייבות לסמל אספקט נדרש או שכולם מחפשים או שחשוב להם במערכת היחסים, אלא פשוט עוד פרמטר שלוקחים בחשבון.

PurpleFilth

New member
אם לסכם,

נראה לי פשוט שחלק מהשאלות פשטניות מדי. את שאלת הארון אפשר לפצל: בארון מול חברים, בארון מול משפחה, בארון במקום העבודה, בארון בלימודים, בארון מול בן/בת זוג... שלא לדבר על שלחלקינו יש יותר מארון אחד... השאלות על אינטימיות והבטחון... וול, אני מבינה למה התכוונת, אבל זה מנוסח רע לדעתי, וזה ששאלון כלשהו 'מוכר מחקרית' לא גורם לי לתמוך בו יותר. סורי. השאלות מנוסחות בצורה שלא מביאה בחשבון את זה שא/נשים שונות/ים מחפשים/ות דברים שונים במערכות יחסים. כמובן, אתה יכול להתעלם לחלוטין מההערות שיש לי בקשר לזה. אבל אם אתה רוצה לעבוד איתנו, תאלץ לקבל את זה שיש לנו גם דעות על המחקרים שלך.

../images/Emo189.gif אני יודע ש

שאלת הארון מאוד בעייתית... חשבתי על זה גם אני, אבל מבחינת קידוד הנתונים לא יכולתי לחשוב על דרך אחרת לבצע את פילוח המשתנה. לגבי שאלון האינטימיות, אני לא חושב שזה סותר שאנשים מחפשים דברים שונים במערכת יחסים. בסופו של דבר, זה בודק אינטימיות. גם לי היו הסתייגויות במקור מהשאלון הזה, אבל הן נפתרו אחרי מחשבה רבה. מה גם שבין מגוון הכלים הקיימים, זה הכלי היחיד שהיה טוב עבור המשתנה הזה, וחיפשנו המון. מקבל לגמרי את ההערות שלך, אבל לגבי שאלת האינטימיות, אני לא חושב שזה באמת קשור למה שאנשים מחפשים במערכות יחסים. אם תרצי להרחיב למה את חושבת שזה כן בעייתי, אני אשמח להקשיב. קחי בחשבון גם שזה סמינריון של סוף תואר ראשון, זאת לא עבודת דוקטורט, אז ברור שזה לא מושלם, אבל זה עבר אישור של מנחה שהיא ד"ר לפסיכולוגיה. אז כנראה שזה בסדר.

אוקיי...

אז במקום ביסקסואלית מה היית רושמת? פאנסקסואלית? ולגבי הדת, אמרת אתאיסטית נכון? ולגבי הארון זה בסדר... זאת הכוונה. תודה!

למעלה