יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא סוגרים את הפורום!איזה מגניב!איזה מתוק אתה........תדעו לכם שכולכם חסרתם לי מאוד.

actress

New member
אתה ממשיך לרמוז ואני לא אתן לך רמז

אבל אני מקווה שבימים הקרובים הן יהיו כחולות שלחתי בקשות כי אני לא יודעת כמה זמן נותר לפורום לחיות הפעם אני מודה לא יודעת אבל בנתיים רואים, לא סוגרים וכל עוד לא סוגרים אני מקווה שהמנהלות החדשות שלנו כאן
יספיקו להנות מהכחול אני יכולה לתת רמז.. שאחת כבר מנהלת פורום פה ותתחילו לנחש אם בא לכן אבל אני רוצה שיהיה צבע וככה תראו כי אם לא יהיה צבע הן יהיו מנהלות ללא צבע ואני רוצה צבע, יווו כמה אני מבלבלת אז הקיצקץ מישהיא פה ניחשה בערך כלומר כתבה על שתיהן משהו אז הן בעצמן יודעות.

לי לא אכפת מי יהיו המנהלות......

העיקר שהפורום לא נסגר.אבל למה רק בנות?יכולת לקחת בן ובת.......זה יעשה לפורום תדמית נשית מידי......

actress

New member
כמו שחולי שאל אז אני עונה את רואה

כאן בנים? (חוץ מחולי) עניתי על זה וחשבתי על קוסם אבל הוא פרש ואין יותר בנים פה.

מה קרה לאיש יחסי ציבור?

ויש כאן עוד בנים,הם פשוט לא כותבים כאן הרבה..........פעם היו כאן מלא בנים,וזה די הפתיע אותי כי לא חשבתי שיהיו בנים בפורום של טלנובלה...

actress

New member
היו בנים פה ופרשו ועכשיו יש רק 1

ונראה לי חולי קורא את מה שאנחנו כותבות ומתמוגג מאושר כי נראה לי שעכשיו ינסו לשכנע אותי שהוא בן כאן אבל רציני עכשיו ביננו אין בנים כאן חוץ ממנו ומי שהכי נראה לי מתאים שנשאר מכל הבנים היה קוסם אבל הוא לא פה.

נראה לך שאני אנסה לשכנע אותך

לבחור מישהו?אם כבר,הייתי מציעה את עצמי,אבל שמעתי שזו נורא עבודה נורא קשה........איך את מצליחה להתמודד איתה?את הרי מנהלת 3 פורומים....איך יש לך זמן,כוח וחשק לעשות את זה?אני נורא רציתי לנהל איזה פורום אבל כשגיליתי כמה זה מסובך ירדתי מכל הרעיון.... אז אני מאחלת בהצלחה למנהלות החדשות,ואני מקווה שהבחירה שלך מוצלחת!

actress

New member
../images/Emo32.gifלא לא קשה (../images/Emo91.gif)

3 פורומים דווקא מאוד נחמד בשני פורומים עזרתי למנהלים שהיו עד ש 2 נטשו 1 ללא סיבה וזה היה בפורום הראשון וה2 שזה אלי יש לי מושג קלוש ו ה 3 אני נעזרת בזמרת שם (סי היימן) שהיא גולשת ומתכתבת עם המעריצים שלה וזה גם כיף מאוד למרות שאני איך שאני מגיעה הביתה אני צריכה לבדוק אם הילדים היו טובים
ואני מתייחסת אל זה כאתגר ותענוג אמיתי לנהל אני לא מרגישה מיוחדת בגלל שאני כחולה כי אני בדיוק כמו כל 1 אחר רק בכחול. עוד פעם נראה לי אני מבלבלת אבל כל מנהל כאן יש לו עבודה קשה אבל אני חייבת לציין שזה הפורטל הכי מגובש שאני מכירה והאנשים פה אחלה וכאן לא מייחסים חשיבות גדולה לגילאים כולם בקשר עם כולם

אה,אוקיי............

כן,תפוז הוא אחלה.יש כאן מלא פורומים שאני כותבת בהם....אבל הפורום הזה הוא כמעט הכי אהוב עליי מכולם.אני אומרת כמעט כדי לא לפגוע בפורום אחר,שאני גם מאוד אוהבת,אבל בניגוד לפורום הזה,בקושי כותבים בו וזה נורא חבל....

איזה כיףףףףףףףףףףףףףף......

אני הבן היחיד פה... אני בן יחיד כולכן אחיות שלי ומיכל זאת אמא שלי ואין לי אבא הוא ברח שהייתי בן חצי שנה... הוא ברח בגלל שהיו לו הרבה בנות

ofirosh

New member
אני חייבת להגיד משהו!!!!

1. אורנית ברוכה הבאה 2. לא כל כך קשור לפורום אבל אני חייבת להגיד שחזרתי ממרי לו וזה מדהיייים מדהההיייייםם חובה לראות!!

actress

New member
סתם לידע שלא תתטעו ברוכה השבה../images/Emo9.gif

ככה אני יודעת שנהוג להגיד למי שחוזר כבר לרגע חשבתי שהצטרפה עוד מישהיא חדשה ולא הבנתי

למעלה