talkedmi1

New member
../images/Emo32.gif...

מרי לו יפה??? אולי אני אקבל כרטיסים מגיא פינס וברוכה הבאה...למרות שאת לא חדשה אבל לא משנה

מרי-לו אחלה מחזמר,ותודה לכל אלו

שאמרו לי ברוכה השבה!!!!!!!!!!!וידעתי שאחת המנהלות תהיה יעל,פשוט ידעתי,זה היה כלכך שקוף!!!!!!!!!אז מזל טוב!

אני רק רוצה להבהיר ש....

לא ראיתי את מרי-לו,אבל שמעתי שהוא אחלה,וחוץ מזה אני לא אובייקטיבית,בגלל שאני אוהבת את השחקן הראשי.....חחחח...... והמזל טוב היה מופנה ליעל,שכנראה המומה משום מה,או שהיא סתם מעמידה פנים שלא ידעה על זה קודם.........

talkedmi1

New member
../images/Emo32.gifאח שלי הלך היום למרי לו...

נראה אולי גם אני אזכה בכרטיסים חינם מערב טוב אינטראקטיבי עניתי לפני איזה חודש על חידון והשארתי פרטים ורק לפני כמה ימים הסתיים המבצע והיה רשום בערב טוב אינטר אקטיבי לפני כמה ימים שרשימת הזוכים תפורסם בקרוב ועכשיו בכלל לא רשום על המבצע כלום לא יודעת איך לא זכיתי...שלחתי בין הראשונים לא נורא

אז ככה:

א.אני במקומך הייתי בורחת,אבל אני לא רוצה שתברח....... ב.אומרים אברח,ולא יברח ג.בן כמה אתה? ד.תשתדל לריב כמה שפחות כדי שהפורום הזה יהיה כמה שיותר ידידותי. ה.בסדר אני אחפש.....

מצאתי,ואני מבקשת:

מיכל וחולי די לריב!די לקלל אחד את השני,מה זה משנה מי התחיל,מה אתם,בגנון?מיכל,תני לו עוד צ´אנס ואם זה לא יצליח-תחסמי אותו.חולי,תתנהג יפה,אני יודעת שאתה מסוגל.

ADIDIDIDI

New member
אורנית...

אם את אומרת שמצאת אז כנראה שלא הבנת! כי הם עשו את זה בצחוק בסוף השירשור של הריב זה כתוב!!!

מיכל צודקת אתם באמת בקושי כותבים

כאן.אתם רק מסתכלים...........פורום לא יכול להתקיים ככה.אם אתם כאן-תראו את זה.

ADIDIDIDI

New member
אורנית מה קרה מותק???

חזרת אם רוח קרבית??? חחחחחחחחח טוב אני כאן ואני מראה לך את זה סבבה??? אבל בייי כי אני חייבת לזוז!

חחחחחחחחח למה חשבת שדיברתי אלייך?

לא,אל תכעסי עליי.לא גם את.....ומה לעשות שבמחשב נראה שאדם כועס למרות שהוא בכלל לא כועס?בסך הכל אמרתי שמיכל צדקה בטענה שלה למטה שיש כאן אנשים שמדברים רק כשיש להם סיבה כמו איזה ריב בפורום......אבל זה לא היה מופנה אלייך.סליחה שהבנת לא נכון.סליחה אם נשמעתי קרבית.

אני לא פרשתי../images/Emo70.gif

חלילה וחס
פשוט אין לי כבר על מה להגיב... מזלטוב ליעל על המנהלות החדשה
הא יעל, כבר הספקת לעקוף אותי עם 2 פורומים???

casperit

New member
ברוכה השבה!!!!

(אני היחידה שחושבת שצריך לכתוב ברוכה השבה ולא ברוכה הבאה?) יעל

למה אין לנו את שם הפורום למעלה?../images/Emo12.gif

ומי המנהלת השלישית??? מצטער שפתחתי הודעה...... פשוט לא היו שמים לב אליו עם הייתי משרשר

למעלה