לא ראיתי את מרי-לו,אבל שמעתי שהוא אחלה,וחוץ מזה אני לא אובייקטיבית,בגלל שאני אוהבת את השחקן הראשי.....חחחח...... והמזל טוב היה מופנה ליעל,שכנראה המומה משום מה,או שהיא סתם מעמידה פנים שלא ידעה על זה קודם.........
נראה אולי גם אני אזכה בכרטיסים חינם מערב טוב אינטראקטיבי עניתי לפני איזה חודש על חידון והשארתי פרטים ורק לפני כמה ימים הסתיים המבצע והיה רשום בערב טוב אינטר אקטיבי לפני כמה ימים שרשימת הזוכים תפורסם בקרוב ועכשיו בכלל לא רשום על המבצע כלום לא יודעת איך לא זכיתי...שלחתי בין הראשונים לא נורא
א.אני במקומך הייתי בורחת,אבל אני לא רוצה שתברח....... ב.אומרים אברח,ולא יברח ג.בן כמה אתה? ד.תשתדל לריב כמה שפחות כדי שהפורום הזה יהיה כמה שיותר ידידותי. ה.בסדר אני אחפש.....
מיכל וחולי די לריב!די לקלל אחד את השני,מה זה משנה מי התחיל,מה אתם,בגנון?מיכל,תני לו עוד צ´אנס ואם זה לא יצליח-תחסמי אותו.חולי,תתנהג יפה,אני יודעת שאתה מסוגל.
לא,אל תכעסי עליי.לא גם את.....ומה לעשות שבמחשב נראה שאדם כועס למרות שהוא בכלל לא כועס?בסך הכל אמרתי שמיכל צדקה בטענה שלה למטה שיש כאן אנשים שמדברים רק כשיש להם סיבה כמו איזה ריב בפורום......אבל זה לא היה מופנה אלייך.סליחה שהבנת לא נכון.סליחה אם נשמעתי קרבית.