FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif

סתם שטויות שלא קשורות כלכך לפורום. תחפרו על מהההההה שבא לכן :) כל מה שאתן רוצות לשתף, לדבר. מצידי אפילו על איזה סדרת טלוויזיה או סרט שאת אוהבת. סופ"ש מהמם לכולם D:

scene queen

New member
אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי

אבל אני פשוט מאוהבת בילד הזה. הוא הכי מדהים שיש,בכל מובן אפשרי,ואני שמחה שיש לי אותו. ועד כמה שאני יודעת שקשה לו להביע רגשות כי הוא גבר מצ'ואיסט וזה מצחיק אותי, הוא משתדל ונותן לי להרגיש הכי מיוחדת בעולם. "עוד כמה דקות אני מגיע אל הבחורה הכי יפה שיש"
ותאמינו לי,זה לקח ממנו לפחות חצי מהאגו הגברי לכתוב את המשפט הזה. אני אוהבת אותו, ואולי הגיע הזמן שהוא יידע את זה

DeadlyRose

New member
פורום שמיניסטים חוזר! ../images/Emo13.gif

אתם באים לבית הספר לשעתיים וחוזרים? נדחפים בקפיטריה כי אתם פשוט יכולים? מרגישים את הסוף?
אם עניתם כן על אחת או יותר מהשאלות, הפורום הזה הוא הפורום בשבילכם!

חוררף וגששם ../images/Emo13.gif

שמצד אחד איזה כיף, ואני מתה על גשם וחורף.. אבל אופ זה מעיף לי את כל השיער! וקר! חח אויש אני כזו מפונקת ואהמ בקרוב גם תראו אותי בטלווזיה באיזו פרסומת ..
וכרגיל החבר סוגר, ואני עובדת.. ואני עצלנית מידי בשביל להתקדם עם התאוריה והרישיון, נו כל הכבוד לי. טוב אני לא אחפור, שיהיה שבוע טוב בננות

וואו

אין דבר יותר עצוב מהמבול המושלם שיש בחוץ ושאני לבד בבית ולא איתו מתחת לשמיכה מביאה לו לקים באוזן.. עכשיו הוא בשטח ואין לי מושג איך הסופות שם עכשיו ואני גם לא אדע כי אני לא אדבר איתו עד חמישי ו....אני לא יכולה... כ"כ קשה לי.. אני יודעת שזה יעבור והכל ושאני אדבר איתו ואראה אותו בסופו של דבר.. אבל לא אכפת לי מאח"כ, אני צריכה אותו עכשיו... אוף... איך מתמודדים עם זה

מבינה אותך :(

גם אצלי שבוע שעבר לא דיברנו הרבה וזה היה ממש מעצבן.. אין איך בדיוק איך לעודד או להעביר את התחושה חוץ מלעשות דברים שאת אוהבת ושיעסיקו אותך.. קשה להתמודד עם זה אבל זה יחזק אותך את תראי!

god girl too

New member
כל היום מתחת לפוך!

קפוא לי, יש לי חום ואני מצוננת! אני כבר בקושי חושבת עליו. אם הוא התקשר לא יענה לו... לא בא לי להיפרד מהפורום הזה...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifתמיד יש מה לדבר :)

אני והחייל נפרדנו לפני 4 וחצי חודשים! ואני בפורום כבר שנתיים (בדיוק החודש!) ככה שלא היה מצב שאני עוזבת חח ואני עדיין מנהלת פה והכל :) והיה לי חבר לפני חודש וקצת שהיינו ביחד חודש. גם הוא חייל. את לא חייבת לעזוב את הפורום כי אין לך חבר חייל - תמיד אפשר להישאר לדבר עם חברות חדשות שרכשת לך כאן ;)

scene queen

New member
וואו

קשה לי לחשוב שהוא כרגע רץ ומתאמן וקורעים לו ת'תחת במבול הזה. ילד מסכן. חבל שאי אפשר לשלוח פוך ושוקו חם בחבילה

Ditz 93

New member
אהא.. ../images/Emo4.gif

מסכנצ'יק, הוא מספר לי בטלפון שהוא רועד מקור. ועושים להם הקפצות ב-4 לפנות בוקר והוא לא מספיק אפילו ללבוש ת'מעיל.

למעלה