אני יושבת בבית. לא מאמינה. ../images/Emo69.gif../images/Emo105.gif
תסלחו לי, אבל אני צריכה לפרוק. אז ככה- (רק) לפני שבוע הוציאו לנו לוח מבחנים, או לפחות למורים הוציאו לוח מבחנים, כי עד יום ראשון לרובנו לא היה מושג מה הולך לנחות עלינו. ואז ביום ראשון המורה הדביל לתנ"ך נכנס לכיתה ומתחיל לכתוב פרקים על הלוח. מסתבר שנתנו לנו 3 ימים ללמוד 14 פרקים, רובם משנה שעברה, למבחן שיהיה ביום רביעי. כמעט הפכנו לו את הכיתה בפרצוף... אין מצב שמותר להם, ואני מדברת מבחינת התקנון של משרד החינוך, לעשות כזה דבר, שלא נדבר על העובדה שיום לפני המבחן היה לנו גם בוחן באזרחות, ולרובנו היה גם בוחן במת' ללמוד אליו ועוד מבחן שיהיה בשבוע הקרוב. טוב, אז כמובן שמהר מאוד הבנו שאין מה לצעוק על המורה כי הוא פשוט חסר תועלת, פשוט שלחנו קבוצות של ילדים ל"הפגנות" בחדר של המנהלת ורכזת שכבה...
עברו יומיים וכולנו חרשנו ת'תחת כמו מטורפים על הפאקינג 14 פרקים האלה, ופתאום מודיעים לנו שלא - המבחן מבוטל ויקבע מועד אחר מתישהו בקרוב.
WHAT?! כאילו, עזבו את זה שהכרחתם אותנו ללמוד כמו בהמות למבחן הזה שהודעתם לנו עליו 3 ימים לפני, אתם מבטלים אותו אחרי שבזבזנו את כל הזמן הזה?!?! אני יודעת שזה סותר, כי מצד אחד כולנו רצינו לבטל את המבחן, אבל כאילו... ככה? תודיעו בזמן! בכל אופן, זה בוטל, אחרי שחצי שבוע התבזבז, ועכשיו יש לי מבחן למת' ללמוד אליו, שהמורה נתנה את החומר באופן כללי לגמרי. יעני ראשי פרקים... מה לעזאזל אני אמורה להבין מזה?!? שאת רוצה שאני אלמד את כל הספר בעל-פה? בקיצור, יש לי עכשיו 4 נושאים ללמוד למבחן, שאם חופרים יותר פנימה זה יוצא משהו כמו 20 בעצם, ואת רובם בכלל לא למדנו. אין לי מושג מה אני עושה... ויש לי פחות או יותר 4 ימים להתאפס על עצמי. ביטלתי משמרת בשביל המבחן המפגר הזה.. ועם המזל שלי, בטח תהיה היום איזה תאונה קטלנית או עוד רצח בלוד. אווווףףףףף
הבצפר הזה פשוט שואב ממני את כל החיים. בא לי לנשור. סליחה על החפירה. >_>