Tommy89

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

בשביל מה הנהג מילא טופס בדיקה? XD חחח יואו אם אמא שלי הייתה רואה כזה דבר....

AdiA12

New member
כל הכבוווווד../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

לגבי מתמטיקה לא נורא תמיד יש מועד ב'

AdiA12

New member
נשארתי היום בבית. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אממ אז בתכנון היה אמור להיות לי שבוע ממש ממש מפוצץ השבוע. יום ראשון - שלישי עברו כמו שתוכננו.. לפחות בערך (סנטר, בצפר, מבחנים..) ואז הגיע יום רביעי (אתמול כמובן), עברו 2 שיעורים. ואז הייתה הפסקה. קיבלתי הודעה מאח שלי ביטול לגבי הערב, שלא נלך למסעדה. שלחתי SMS בחזרה ושאלתי למה אבל הוא לא ענה. ממש בסוף הפסקה, שנייה אחרי הצלצול אמא שלי התקשרה אליי. ואז היא אמרה לי את החדשות הרעות.. קרובת משפחה שלי נפטרה לפנות בוקר. אני פשוט פרצתי בבכי ולא יכולתי להפסיק, ואז כדי לרכך את המכה היא אמרה לי גם את החדשות הטובות.. בבוקר הבת שלה נכנסה לחדר לידה.. מדהים כמה אירוניה יש בחיים. נראה לי שהתחלתי להאמין בגלגול נשמות. אבל למרות החדשות הטובות - לא הפסקתי לבכות במשך איזה רבע שעה אם לא יותר.. כל כך עזר לי שחברה שלי וידיד שלי היו איתי. באותו זמן היו אמורות להיות לי שעתיים מתמטיקה, והיה אמור להיות גם בוחן. נכנסתי לכיתה בוכה ואמרתי לה שאני לא יכולה להיכנס בגלל זה. היא הניחה לי להירגע בחוץ. אחרי זה חברה שלי רצתה לא להיכנס לשיעור ולהישאר איתי אז היא ניגשה למנהלת שכבה ולמזכירה ולמורה שלה ונתנו לה אישור להישאר איתי, ידיד שלי במילא תכנן להבריז. אז לא נכנסנו במשך שעתיים לשיעורי מתמטיקה ובשיעור שאחרי זה היה לי תנ"ך והיה לי ממש קשה לשבת בשיעור, גם התחלתי לכתוב שורות מ- in loving memory של Alter Bridge וגם כי המורה פתאום התחיל לדבר על איך שהעלו את אליהו לשמיים וזה.. והתחלתי קצת להזיל דמעות. אחרי זה היה לנו 3 שעות קולנוע שבמזל הסיחו דעתי. לא רציתי ללכת לבצפר היום, אז אחרי ויכוח עם ההורים שלי (כי לא הייתי ממש קרובה אליה שאני יכולה ככה להיות במין אבל שכזה), לא הלכתי לבצפר היום. אני לא מרגישה כזה טוב, צריכה קצת מנוחה קצת לשכוח מהעובדה שהיא כבר לא איתנו, זאת פעם ראשונה שאני חווה מוות של אדם מהמשפחה
אז עם כמה שהיא לא הכי קרובה, זה מוות ראשון שאני חווה ולכן לקחתי את זה כ"כ קשה. זהו. סליחה על החפירה פשוט ממש הייתי חייבת לפרוק את זה
יהי זכרה ברוך

AdiA12

New member
תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אממ למרות שהיא הייתה כבר מאוד מבוגרת, סרטן הריאות הוא הדבר שהרס את המערכת החיסונית שלה ולבסוף - הביא אותה למוות

StayAwake

New member
הווו../images/Emo201.gif גם דודה שלי נפטרה מסרטן ריאות

מכירה את ההרגשה.. למרות שהייתי קטנה (כיתה ד' או ג' אבל בכל זאת...) ולא ממש הבנתי את המשמעות של זה

AdiA12

New member
זה טוב שזה היה בגיל קטן.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ככה זה פחות כואב.. הקרובת משפחה הזאת כיוון שהיא הייתה מאוד מבוגרת לא הייתי כזה קרובה אליה אז זה פחות קשה.. אבל העובדה שזה מוות ראשון במשפחה שקרה אחרי שאני נולדתי, מוות ראשון שאני חווה, זה החלק הקשה..

StayAwake

New member
כן, אני מבינה אותך...

זה היה המוות הראשון שחוויתי (כי ההורים של אמא שלי נפטרו לפני שנולדתי וסבא שלי נפטר כשהייתי בת 3-4 ולא הכרתי אותו בחיים כי הוא חי ברוסיה) ואז שנה אחרי זה גם סבתא שלי נפטרה. דודה שלי הייתה קרוב לצ'רנוביל אז כנראה שזו הסיבה. היא גם הייתה נכה רוב החיים שלה (אם אני לא טועה זה גם בגלל זה) ובסוף מתה מסרטן ריאות. בקיצור, אני חסרת פואנטה אבל תאמיני לי שאני מבינה אותך. תהיי חזקה!

משתתפת בצערך ../images/Emo201.gif

ואני מכירה את ההרגשה של "מוות ראשון במשפחה" לפני שנה+ סבא שלי נפטר, לא הייתי קרובה אליו בשיט. די שנאתי אותו האמת... אבל כשהוא מת זה היה כזה *באנג!* בלב. זה כזה... הוא כבר לא פה
בכל מקרה הסחות דעת תמיד שימושית

AdiA12

New member
תודה ../images/Emo23.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

בדיוק.. זה הרגשה מוזרה כזאת של 'זהו היא לא כאן יותר'

למעלה