CoralP

New member
|פטריה|../images/Emo16.gif

זה קורה לי כל שנה! :{ היא נעלמת בקיץ ואני צריכה לחכות לה חצי שנה שתחזור ;____; זה פשוט... קשה מדי.

;;;;;;;

אני באמת ובתמים לא יודעת מה אני הולכת לעשות עם מחשבים. אני לא יודעת איך לתכנן את האתר, אני לא יודעת איך לבצע את התכנון שאין לי, אני צריכה לבקש ממישהו שישב איתי היום (השאלה מתי היום... כבר 4) ויסביר לי את המשך החומר שאני לא יודעת - כשאין בכלל טעם לזה כי אין לתוך מה להכניס את זה, ואני אמורה מחר להראות למורה במה התקדמתי. רמז: הייתי אמורה להתקדם הרבה. אין סיכוי ש*הכל* הולך לזבל בגלל האתר הארור הזה, אבל מצד שני... איך לעזאזל אני גורמת לכך שזה לא ילך לזבל? אם הייתי נזכרת בכל זה הרבה יותר מוקדם אולי עוד היה פתרון אבל עכשיו... פשוט אין.

../images/Emo41.gifלהת' :0

אני יוצאת מחר לטיול שנתי עד יום שישי (
), אז שלא תתהו כזה אם מתתי או משהו.
תשתדלו לכתוב פה משהו מדי פעם בימים הקרובים... XD בזאת החלטתי למנות את עלע לבייביסיטר למקרה שלפתע פתאום יתעורר טרול או משהו כזה
להת'. :)

תודה :)

לא, אצלנו לא הולכים עם הזרם
בכלל היה אמור להיות טיול של יומיים (היה סיפור לפני כמה שנים, לא משנה) אבל הרכזות שלנו הפכו את זה ל4 ימים (גם במקום 5 כרגיל בי"ב), ובחרנו שזה יהיה לצפון. מהר מירון לגולן, טיול נודד כזה. זה הרבה יותר טוב מהרי אילת לפי דעתי.

Ice Queen 7

New member
תהני D:

אני אשגיח על הילדים שלך, לא לדאוג :) אקריא להם ליריקס של ווית'ין לפני השינה וכאלה

yael627

New member
אם היית יודע כמה זה יהיה

רלוונטי בעוד כמה ימים מאז שרשמת את זה...

bachner1

New member
ידעתי ידעתי ../images/Emo11.gif

צפיתי את העתיד
והוכחתי מראש שאי אפשר לסמוך עליכם
חחחח אתם פסיכים לגמרי עם מה שהולך פה בשעות האחרונות

yael627

New member
XDDDDDDDDDDDDD

הכל התחיל מהודעה קטנה ומסכנה
הפעם גם ירדן בעניין! |בורחת|

למעלה