שאלה שלא קשורה לפורום, יש כאן מעשנים שהפסיקו

לעשן בעזרת הספר המדובר? יש כאן מעשנים שלא הצליחו להפסיק עם הספר המדובר? יש כאן מעשנים שרוצים להפסיק? יש כאן מעשנים שלא רוצים להפסיק? אני מעשן קופסא לשלושה ימים ואני לא סגור על עצמי אם אני רוצה להפסיק או לא. יש ימים שאני רוצה להפסיק וכשהקופסא נגמרת אני אומר "זהו, לא קונה חדשה". ויש ימים שאני נהנה לעשן. מה איתכם?

Unrelated

New member
../images/Emo32.gif היום הקרנת הדוויג בבי מוביז! :)

מועדון הבי מוביז מציג: הדוויג והשארית העצבנית הסרט שזכה לכינוי "מופע הקולנוע של רוקי החדש". מיוזיקל קאמפי צבעוני ורועש, שכתב וביים ג'ון קמרון מיטשל (שגם מככב כמובן), שהצליח על במת אוף ברודוויי ומשם הפך להיסטוריה. הדוויג היא דראג קווין אמריקאית שנולדה כהנזל, נער נשי ממזרח ברלין, אשר כל חלומו היה למצוא את חציו השני. כדי להשיג מטרה זו, הנזל עוברת ניתוח לשינוי מין כדי להינשא לקצין של הצבא האמריקני ולברוח אל החופש מעבר לחומת ברלין. משכושל הניתוח, הדוויג נותרת עם "השארית העצבנית". לאחר שהקצין נטש אותה, הדוויג - גרושה וזועמת על העולם - מייסדת להקת רוק ופוגשת את טומי, בחור צעיר ההופך למאהבה. אלא שגם טומי זונח אותה, גונב את שירה והופך לכוכב רוק ענק. ממורמרת אך חדה כתער, הדוויג ולהקתה עוקבים אחר מסע ההופעות של טומי. דרך השירים, הזיכרונות וקטעי אנימציה, הדוויג פורשת את סיפור חייה בפני הקהל המתאסף במקומות בהם היא מופיעה. ***לפני הסרט תרצה לילך בן דוד (המהממתתת!!1) על ביסקסואליות וטרנסג'נדריות*** *לאחר הסרט יתקיים דיון* ההקרנה תתקיים ביום ראשון, 7.3, בשעה 19:30, במרכז הקהילתי הגאה בגן מאיר, תל אביב. העלות: 20 ש"ח תרומה למרכז הגאה.

גיאצו89

New member
תשמע..

כיוס אני בן 20, התחלתי לעשן איפושהו בגיל 15.. קרוב לארבע שנים.. אני אוהב לעשן אי אפשר להגיד שזה לא כיף.. אבל מתישהו בגיל 18 הבנתי שאני לא אחיה חיים מהנים אם אמשיך לעשן אז הפסקתי.. בלי ספר או משהו כזה.. לא מאמין בזה. אין דבר העומד בפני הרצון..

nog5

New member
איזו הודעה כיפית:)

אני ממש שמחה שכיף לך, למרות שאני לא מכירה אותך:)

גיאצו89

New member
אין הסבר הגיוני..

אני מניח שככה זה כשאתה עושה דברים שעושים לך טוב...

Unrelated

New member
17.3 - קופי בי (או: בירה בי ליום סנט פטריק)

קופי בי (או: בירה בי ליום סנט פטריק)
מפגש חברתי באווירה ידידותית לבי, פאן וחברות/ים - הפעם בסימן סנט פטריק :) יום רביעי ה-17.3, בשעה 20:00, בתל אביב (את המיקום המדויק נשלח במייל למי שתפנה לכתובת: coffee.bii(at)gmail.com) הקופי בי הוא מפגש חברתי של הקהילה הבי/פאנסקסואלית. המפגש פתוח לכל הגילאים, המינים, המגדרים והנטיות - ביסקסואליות, פאנסקסואלים, אומניסקסואליות, סקרנים, מתלבטות, לא מוגדרים, לסביות שאוהבות בנים, הומואים שאוהבים בנות, קוויריות, לסביות, הומואים, סטרייטיות, טרנסג'נדרים, ג'נדרקוויריות, אינטרסקס, בוצ'ים, פמיות, בדס"מים, פוליאמוריות, פרטנרים שלנו או חברות שלנו. להפגש עם א/נשים, להכיר חברות/ים, לשוחח, לשאול שאלות, להעלות תהיות, להתחיל דיונים או סתם לשבת ביחד. ** לשתות בירה, להתלבש בירוק, לדבר במבטא אירי, או משהו... * מטרת הערב היא חברתית בלבד. אין מדובר במסיבת סקס, ערב הכרויות או כל דבר דומה.

גיאצו89

New member
מדבר אל עצמי בהיגיון..

הרצון הזה הוא פשוט הרגל שנשכח ומנסה לחזור, כמו בכל גמילה תמיד יהיה לך חשק לחזור מידי פעם.. אבל ככל שעובר הזמן זה נרגע. אני נזכר מה גרם לי להפסיק וזה עובר.. בתור מי שאני, קשה לי להיות תלוי בדברים, זה אבסורד שאני צריך סיגריה כדי "לסגור" ארוחה.. זה נוגד את כל השאיפה שלי לחופש. מקווה שתצליח במסע הארוך לחיים חופשיים וללא תנאים :]

nog5

New member
אני כל כך מסכימה איתך!

בדיוק הסתכלתי על המנהלים שלי בעבודה, שבאמת מעשנים ברצף, סיגריה אחרי סיגריה, ובדיוק חשבתי מה שכתבת פה. יותר מהענין הבריאותי, שכמובן גם משחק פה תפקיד רציני, זה נורא להיות כל כך תלוי/ה בדברים. אני מסתכלת על אנשים שצריכים ע-כ-ש-י-ו סיגריה, וחושבת כמה נוראי זה, ושהכי הייתי רוצה לא להיות תלויה בדבר. אפילו דברים קטנים שאני "חייבת" מפריעים לי (פפסי מקס, שוקולד ועוד כמה :) ). אה, חוץ מהסרטן, השיניים הצהובות, הקמטים.. נראה לי שהעליתי פה כמה סיבות מספיק טובות:) בהצלחה!

nog5

New member
אה

ובמיוחד כשהתלות הזו היא הכי חברתית שיש. כי איזו סיבה אחרת טובה יש להכניס לעצמך עשן לריאות? מגעיל אותי שחברה יכולה לעשות הכל לפרטים בה (חברה, כי חברה כי היא באמת יותר מסך חלקיה). אתה קורבן! :)

גיאצו89

New member
שמח שאת מזדהה!

ככה זה! אנשים לא שמים לב לתלותיות שלהם! איך אפשר להיות מאושר אם אתה תלוי במשהו?

sutul

New member
פעם הצלחתי להפסיק

לתקופה של שנה וחצי (חזרתי בנסיבות כואבות). במקום לעשן סיגריה, כשהיתה לי "דודה", הייתי אוכל גזר במקום.

גיאצו89

New member
גם בזה אני לא מאמין..

להחליף את ההרגל של סיגריה בהרגל אחר זה לא פיתרון.. לפי דעתי כדי להפסיק לגמרי צריך להפסיק לגמרי.. לא לאכול מסטיק במקום או משהו כזה

sutul

New member
אני לא מבקש שתאמין

מה גם זה לא מעניין אותי במה אתה מאמין הוא ביקש עצה ונתתי לו את זאת שעבדה בשבילי הכי טוב

גיאצו89

New member
הבעתי דעה לגמי מה שכתבת

ואם כבר, פתרון לשנה וחצי זה לא פתרון

למעלה