שאלה לגבי מחליק לשיער: *למי יש *האם הוא טוב? *האם צריך למלא אותו מים/לחבר לחשמל *כמה זמן יש לך אותו ואת משתמשת *איזו חברה זאת *כמה עלה *מאיפה קנית תודה לעונות=]
יש לי מחליק והפסקתי להשתמש בו... אחרי 10 פעמיים אולי!!! הוא מתחיל להרוס את השיער בקצב מטורף... זה עולה בערך 150 200 שלי זה של מעצב משהו כזה הפסקתי לפני שנה ואני עושה רק פאן אבל בעיקרון אני עושה את זה רק כדי לסדר את השיער בלי מסרק כי יש לי שיער ממש ממש חלק בהצלחה!
להלן המבצעים שנראים מגניבים עד יום רביעי הבא: ב30 שקלים - סופט טאץ-גלייד גלוס/קרליין-ליפגלוס או שפתון לימפיסט/קריסטל גלו ליפגלוס של ג'ייד. ב20 שקלים-ג'ייד-צללית מבריקאו עפרונות לעיניים או לשפתיים/קרליין-עפרונות לעניים או לשתפיים או צללית/רבלון-ליפגלוס. ב-10 שקלים-לקים של קרליין או של ג'ייד. לחברי לייף סטייל : הפופה הזה שאמרתי-מסקרה+עיפרון שחור לעיניים+מחדד ב55 שקלים. סט איפור של קרליין ב39.99 . וזה מה שנראה לי סבבה.
אם אחת החברות שלך או מישהי טסה לארה"ב תבקשי ממנה! חברה שלי קנתה לי מחליק ב20 דולר להלן 80 שקל מעולה, קרמי( או איך שלא כותבים את זה) עם דרגות חום עם מצב טורבו והוא ממש לא הורס לי תשיער! מומלץ בחום (משחק מילים משעשע)