!

dandi99

New member
../images/Emo32.gif!

שאלה לגבי מחליק לשיער: *למי יש *האם הוא טוב? *האם צריך למלא אותו מים/לחבר לחשמל *כמה זמן יש לך אותו ואת משתמשת *איזו חברה זאת *כמה עלה *מאיפה קנית תודה לעונות=]

רוני פ41

New member
לי יש לי יש

יש לי מחליק והפסקתי להשתמש בו... אחרי 10 פעמיים אולי!!! הוא מתחיל להרוס את השיער בקצב מטורף... זה עולה בערך 150 200 שלי זה של מעצב משהו כזה הפסקתי לפני שנה ואני עושה רק פאן אבל בעיקרון אני עושה את זה רק כדי לסדר את השיער בלי מסרק כי יש לי שיער ממש ממש חלק בהצלחה!

GrowingMadness

New member
גם אני רוצה מחליק!

ולא ידעתי שיש מחליקים שצריך למלא במים
מה זה מחליקים מימי הביניים?
דניאל! ראיתי בסופר פארם מחליק של בייביליס ב200 שקל! תסתכלי אם גם אצלך יש כאלה כי זאת חברה מעולה ו200 שקל זה אחלה מחיר למחליק!

dandi99

New member
איזה חברה?

אגב,יש עכשיו מבצע של מסקרה ונראה לי גם עיפרון לעיניים ב55 ש"ח של פופה. שווה?

GrowingMadness

New member
חחח של בייביליס!

אחלה חברה. אממ מזה החברה הזאת פופה?
לא שמעתי עליה בחיים.. אממ אני קונה בסופר פארם רק כשיש מבצעים על החברות הממש ממש שוות D:

dandi99

New member
היא יחסית מוכרת-PUPA

להלן המבצעים שנראים מגניבים עד יום רביעי הבא: ב30 שקלים - סופט טאץ-גלייד גלוס/קרליין-ליפגלוס או שפתון לימפיסט/קריסטל גלו ליפגלוס של ג'ייד. ב20 שקלים-ג'ייד-צללית מבריקאו עפרונות לעיניים או לשפתיים/קרליין-עפרונות לעניים או לשתפיים או צללית/רבלון-ליפגלוס. ב-10 שקלים-לקים של קרליין או של ג'ייד. לחברי לייף סטייל : הפופה הזה שאמרתי-מסקרה+עיפרון שחור לעיניים+מחדד ב55 שקלים. סט איפור של קרליין ב39.99 . וזה מה שנראה לי סבבה.

GrowingMadness

New member
כן קיבלתי עלון כזה הביתה

עם כל המבצעים שכתבת.. אחלה מבצעיםםם! אני חייבת ללכת לסופרפארם לפני שהם יגמרו =] אה, ואמא שלי קנתה את הסט איפור של קרליין... הוא לא משהו... =/

dandi99

New member
יופי שי תמשיכי כך..

את תקני,תבדקי ותודיעי לי מה טוב XD. המבצעים עד יום רביעי (לא מחר אלא הבא).

GrowingMadness

New member
ס'נצלנית את! ../images/Emo228.gif

וכן אני יודעת שהם עד רביעי הבא, אז אני אלך להתפרע שם בשבת בערב D:

GrowingMadness

New member
חח תחמנית את! ../images/Emo8.gif

סתם נו, זה הכל מוצרים של לייף. עד כמה זה כבר יכול להיות טוב?

ליהי1110

New member
!!!!!

אם אחת החברות שלך או מישהי טסה לארה"ב תבקשי ממנה! חברה שלי קנתה לי מחליק ב20 דולר להלן 80 שקל מעולה, קרמי( או איך שלא כותבים את זה) עם דרגות חום עם מצב טורבו והוא ממש לא הורס לי תשיער! מומלץ בחום (משחק מילים משעשע)

למעלה