Anna Banana25

New member
אפשר לנצל אותו להסברה מה זה ../images/Emo32.gif בכלל?

אני שנה בתפוז אבל עדיין לא הבנתי מה זה!

משי22

New member
XD

OFF זה כאילו לדבר על נושאים שלא קשורים לפורום, אבל סתם בא לך לשתף את האנשים פה, כמו איך עבר היום או איזה ספר מגניב שקראת או כל דבר אחר... בחלק מהפורומים קוראים לזה "שרשור חברתי".

קרניjack

New member
off-topic

משמע א-ט שיוצר את הייקון של
. כלומר כל מה שלא קשור לנושא הפורום.

ANGELUSPIKE

New member
אצלנו

בפורום האבקות WWE, היה כל כך הרבה אוף טופיק שפשוט פתחנו קומונה חברתית לפורום, שבאפילו היה זמן מסויים שהיא הייתה יותר פעילה מהפורום.

משי22

New member
עבר ארוך ../images/Emo199.gif

זה סוף סמסטר והמרצים דוחפים לנו את כל מה שלא הספקנו עד עכשיו... בחיי, כמה שאני רוצה כבר חופש!

Anna Banana25

New member
נשמע דווקא מעניין ../images/Emo9.gif

בהצלחה במבחן סוף סמסטר שקרב, גם אני צריכה לעשות אחד לצערי

משי22

New member
זה מעניין מאוד

אבל זה פשוט קשה
רק מבחן אחד? יש לי שבעה!!!

Anna Banana25

New member
כן רק מבחן אחד.

כי אני תלמידת תיכון ואני מחוייבת לקחת רק קורס אחד, שאין שום סיכוי שאצליח בו

../images/Emo224.gifג'ארד פדאלקי וג'נביב התארסו!

בכוונה לא פתחתי הודעה חדשה כדי לנצל את ה OFF [: ג'ארד פדאלקי (סאם ווינצ'סטר) התארס עם חברת הקאסט לשעבר בעל טבעי, ג'נביב קורטיז, הגילמה את השדה רובי במהלך העונה הרביעית של הסדרה. אז איך זה קרה? ומתי היום הגדול? הזוג, שחלקו יחד סצנות אינטימיות בסדרה, כבר זמן מה יוצאים זה עם זה בשקט וסודיות רבה.. יחצ'ניו של פדאלקי מסרבים לתת תאריך רשמי לחתונה. ג'נסן אקלס המגלם את האח הגדול, דין ווינצ'סטר, התארס בסתיו 2009 ולחברתו דניל האריס (חה נלקח מפורום על טבעי FXP ). וול מה אתם חושבים?..

קרניjack

New member
שאני מקווה שבמציאות היא בן אדם יותר טווב

כי שחקנית טובה היא לא! החשקנית הכי גרועה של הסידרה באחת הדמויות שאמורות להיות הכי פילפליות ותחמניות וביצ'ית...

משי22

New member
וויייייי!!

טוב, כמו שאמרתי פעם קודמת, אני לעולם לא אראה את העונה הרביעית אותו דבר עכשיו... אבל בכל מקרה אני שמחה מאוד בשבילם, המון מזל טוב לג'ארד!!!

Anna Banana25

New member
וואו.

אני חושבת שזה אחלה, אם הם מתארסים אז כנראה זה מה שיעשה אותם מאושרים וזה הכי חשוב. מקווה שהפעם ילך לג'ר בטוב כי לפי מה שזכור לי הבחורה הקודמת זרקה אותו לאחר שהם התארסו... בכל אופן הרבה מזל טוב לג'ר וג'נביב!
(אה, אני גם חושבת שיהיו להם ילדים עם פה קצת עקום ושהייתי רוצה להיות במקומה אבל זה פרט שולי)

למעלה