בוגדים שרים! למען הסרבנים- הדם רותח

חבורה שמאלנית סהרורית מקיימת מופע למען גיוס כספים למשפחות הסרבנים תחת השם "35 שנות כיבוש" בין המופיעים מיקה קרני,ברי סחרוף,בן ארצי,ואביב גפן כמובן מעניין מה יבוא אחר כך שירי הלל לשהיד? להחרים את האומנים-להוריד את השירים שלהם בMP3 ולקנות צרובים לא נשכח ולא נסלח

yesh gvul

New member
הליכה יהודית ערבית למען השלום

הליכה שלום בכל צעד וצעד תל-אביב-יפו 2002 / 7 / 12 אנו יהודים וערבים יוצאים ב 12-7-02 להליכה משותפת בתל-אביב יפו ירושלים- יום רביעי 10.7 מתאספים בגן העצמאות (מעל בית הקברות המוסלמי ומאחורי בית הספר הניסויי) ויוצאים ב 15:30. ההליכה המשותפת שלנו בעיר היא קריאתנו לשלום, הקשבה, סובלנות ואי-אלימות. השלום מתחיל מאתנו, ממני וממך, עכשיו. העימות האלים בין הישראלים לפלשתינאים הולך ומחריף, זורע הרס ופחד, ויוצר שנאה וייאוש. אלימות תמיד גוררת אלימות. אלימות, שפיכות דמים ודיכוי הורסים את חיינו ופוגעים בערכינו האנושיים והמוסריים. הפחד מקהה את חושינו ומעוור אותנו לסבלו של הזולת. הליכתנו היא קריאה לתיקון, תיקון שמתחיל בליבינו. ההליכה השקטה שלנו ביחד מבטאה את העובדה שאפשר להפחית את השנאה והפחד, אפשר להיות בשלום. ההליכה היא הכרה שלנו בסבלו של האחר. היא תזכורת שאל לנו להיות אדישים לצרכיו הבסיסיים בביטחון, פרנסה, כבוד עצמי ותקווה לעתיד טוב יותר. הליכה תוך התבוננות פנימית ושימת לב לכל נשימה ולכל צד, מחזקת את הכוח ופנימי של הפרט ומראה שהשלום מתחיל בלב של כל אחד ואחד מאתנו ומתפשט האלה לכל סביבתנו. פרטי המסלול תל-אביב–יפו 12-7-02 : מפגש ב 09:30 בכיכר רבין ליד המזרקה. נמשיך לרחוב מרמורק, שדרות רוטשילד, אחד העם, מגדל שלום, טיילת, שדרות ירושלים, יהודה הימית, יפת ונסיים במרכז היהודי-ערבי ביפו. אנא הביאו מים וכובע! לפרטים: יוני- 7329562 יעל- 051-959083 נסטיה 051-372363 ההליכה היא יוזמה של אנשים פרטיים. ההליכה באחריות המשתתף. לפרטים נוספים: יוני: 03-7329562, יעל: 051-959083 [email protected] http://www.tovana.co.il/walk/index.htm

alon14

New member
האמת...

...קניית צרובים היא פשע; לא חוקיים משיגים אך ורק בחינם! ובכל מקרה, אני ממילא מוריד MP3-ים בלי קשר לאמן... מצד שלישי: מה רע בסרבנות? למה אדם חייב לתת נפשו למדינה? בגלל כמה לאומנים ריאקציונרים (הנה אני מתחיל...
)?

yesh gvul

New member
אולי תבדוק לעומק את הסיבות לסרובם

"סהרורים" ו "בוגדים" הם תאור שטחי למדי, לא כך? לפחות תנסה להבין. יש ביניהם אנשים שגם אתה תעריך את תבונתם ואת תרומתם לחברה בישראל.

a-s-inv מחפשים אותך עכשיו בערוץ-2

יש כתבה על ניסיונות של החוקרים להבין את שפת הפילים. היות שאתה מנוסה בשיחות מאין אלה - וברור שהם מבינים אותך, אולי תציע להם את שרותיך. ><>

פלסטיק

New member
האר"י הקדוש וגלימת הקסמים ../images/Emo8.gif

מי אמר שלחרדים אין הארי פוטר משלהם?

itaie

New member
התנגדות לכיבוש זה לגיטימי אבל...

אבל אפשר לעשות את זה גם בלי הסרבנות!!!!!

מגי46

New member
עצור, מר פלסטיק!!!!

אחרי שקראתי פה בפורום על: רבינו טומי לפיד הרי אל לך לזלזל ברב של מישהו אחר. ברגע שאתה מתחיל ללגלג (הארי פוטר) על איאולוגיה של אחרים הרי הינך מראה את הפרצוף האמיתי שלך וחבירך פה בפורום שמנסים לשכנע שאין להם כלום-מאומה, נגד הדת, אלא....וכו. אני, אישית לא אכנה את לפיד-פורז זנדברג בכינויים, אלא, אתווכח איתם על השקפת העולם ה" נגד" שלהם ותו לא. מסכים איתי, מר פלסטיק?

alon14

New member
בעד ונגד

אני בעד הרבה דברים, נגד הרבה דברים, ונייטרלי ליותר משניהם ביחד. למשל: בעד - חופש הביטוי חופש המצפון אינדיבידואליזם אינטרנציונליזם גלובליזציה (במובן של איחוד מדינות העולם, לא של האח הגדול של התאגידים) האינטלקט העולמי ליברליזם ומתירנות אינרציה (בעברית: "העונש או הפרס המגיע לאדם עומד ביחס ישר למעשה שביצע; על כן, אדם שלא ביצע שום עבירה לא צריך לסבול") נגד - שעבוד האנשים (ע"ע "דת") גזענות (ע"ע "מדינה של עם") לאומנות (ע"ע "ציונות") ריאקציה

פלסטיק

New member
תגידי משהו טוב על החרדים

ניסיתי להוציא ממך מילה טובה על הפעילות של המפלגות החרדיות בכנסת (כשנתתי לך דוגמאות על פעילות שינוי למען החלשים) שום כלום לא נתת. אז מי את שתגידי שאני כותב רק על נגד, תנסי את להגיד משהו חיובי והארי הקדוש הוא לא רב של אחרים, הוא גם רב שלי. הרב יוסף עובדיה הוא רב של אחרים ולא שלי

פלסטיק

New member
אין פה קשר לדת היהודית

בדת היהודית אסור אובות ידעונים מלחשי לחש ועושי קמעות. לכן לא יכול להיות שפגעתי בדת ואין לי דבר נגד הדת. אולי פגעתי בדת החרדית? לדעתך היא שונה מהדת היהודית?

Laila18

New member
טומי לפיד איננו קדוש

טומי לפיד נראה לי כבן אדם חכם בעל הגיון ישר. אף אחד לא אמר שהוא מסוגל לרפא מחלות או כל דבר אחר.

Anne4

New member
בחברה היהודית תמיד היו כאלה

זו הבעיה אצלנו. על כל שני יהודים - יש חמש דעות... משום מה "תנועות השמאל" והמוטאציות שלהן - במקום להצטרף אלינו בימים קשים אלו, הם רק גורמים לבלבול בעם ולדמורליזציה, דבר שעלול להחליש אותנו. זה תרגיל ידוע באסטרטגיה הפסיכולוגית, והם למעשה משחקים לידי האויב (והאויב, הוא כמובן - הערבים ועוזריהם). אני מציעה לכולנו - להתייחס אליהם כמו שאומר הפתגם - "הכלבים נובחים, אך השיירה עוברת". במלים אחרות - אנו נמשיך להיאבק על דרכנו ונשקיע את האנרגיות שלנו במטרות שלנו, במקום לבזבר אותן על החבורה הזו.

למעלה